Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabretmek zor olacak ama bence bekle ve uzaktan çaktırmadan takip et..ben o ilişkinin fos olduğunu düşünüyorum..ona üzülmüş gibi mazlum kız edebiyatı yapma..yakında seni geri arar bence..
yahu niye böyle yapıyoruz.niye korkamdan, mertçe yaşayamıyoruz ilişkilerimizi.yapacağın şey belli.bu çocuğu çok seviyorsan ara ya da bul.samimi bir şekilde anlat kendini burada bize anlattığın gibi.olursa olur, olamzsa da bundan sonra böyle yap bari.
niye hata sende olsun ki....bu adam durduk yerde senle ilişkisini kesmedimi zaten . sen nolduğunu bile anlamadan hayatından silmedimi seni. bence boyle bi insana bir daha güven olmaz arkadaşım. ilerde gene durduk yerde seni bırakmayacağı ne malum
ben niye kendini hatalı gördüğünü anlamadım.
çocuk birden ilgiyi kesmiş.
karşısına çıksam beni sevdiğini anlar diyorsun ama nerden biliyorsun seni hala sevdiğini ?
yeni bi kural mı çıktı seven insan başka biriyle olur diye ?
adam seni hala seviyor olsa başka biriyle olmazdı.
vazgeçmekten başka çaren yok. ilişkisi olduğunu bile bile ne yapabilirsin ki ?
Ben sende hata fln göremedim hic kendini suclama
Hatta cok bile yapmıssın, keske o konusmamaya basladığında sen silseydin msnini
Kardesinin doldurduğunu düsünmüssün
Eğer gercekten öyleyse, böyle bi durum yüzünden sana soğuk davranan bi adam için üzülme bile canım
Kardesi ne derse desin arkanda durması sana daha cok düşmesi gerekirdi
Yorum fln yapma, basta sen istemezken o peşinden kosmus simdide kendini bulunmaz hint kuması sanmasın
Bide nispet yapar gibi kızla fotoğraf koymus
Hic affedemezdim ben böyle biseyi..
Hepsini okudum;güzel anlatmışsınız..
Bilemiyorum ki..En iyi ihtimalle 'seviyor' olabilir.Ama fazla nazlı tuzlu sanki;bir erkeğin daha cesur olması gerekiyor''diye düşünüyorum.Zamane erkekleri böyle herhalde;bu durumda hislerini söyleyebilirsin.Ama kozun onda olacığını kabullenmelisin;sen adım attığın için..
Yada sen onu gözünde fazla büyüttün(bende de öyle oldu)..O seni senin onu umursadığın kadar umursamadı.
Bilemiyorum ...Yine aranızdaki şeye son bir şans tanıyıp hislerini söylersen''keşke''dememiş olursun en azından...Yada fırsatlar oluşturabilbilirsin direk hislerini söylemeden ;ima edebilirsin boş olmadığını...
Seçenekleri söyleyebildim sadece;net cevap verilmesi zor bir konu..Senin için hayırlısı olsun..
tatlım suçu niye kendinde arıyorsun ? kardeşi yüzünden senden uzaklaşmamış mı? iyi yapmışsın ayrılmakla.
"sen benim kafamı karıştırıyorsun." demişsin onu da demen bence iyi olmuş onun kafasını karıştırmışsın
senden bir hamle bekliyormuş besbelli sen başkasıyla yeni bi ilişkiye başlayınca o da sindirememiş.
kaşlarını çatıp dimdik durup gitmekle de iyi yapmışsın adama bak ya sen güzelim kızı üz üz sonra da hiç bişey yokmuş gibi konuşup kafasını karıştır
bu ilişkisi de içi boş bir ilişkiii
bana kalırsa bir süre bu tip ilişkilere ara var kendini yıpratırsın bir erkeği unutmanın yolu başka bir erkeğe bağlanarak olmamalı...
"derdim var" daki hikayeleri oku da iyi ki ayrılmışız de o kızkardeşlerin bazıları insanların ilişkisini mahvediyor. :)
bence düşünmesi gereken taraf sen değilsin tatlım...sen başkasının dolduruşuna gelmedin gelen o...sen neden kendini suçlyorsun..seviyorsun elbette sevgine saygım sonsuz aşk acısı çekmemiş kimse yoktur sanırım hatta sen de daha önce yaşamışsın ama her seferinde o farklı gibi gelir..neden biliyor musun sevdiğin için..olayların tam ortasında olduğundan sağlıklı düşünmen zor..ama bence kendini sorgulamamalısın..belli ki artık başkasını seviyor... sen de ondan umudunu kes ve hayatına bak canım..zor elbette ama inan seni hakedecek biri çıkacak karşına ve nu çoook seveceksin.
yazdıklarım gaddarca gelmesin sana zira sevgi aşk zor bulunan kolay kaybedilen şeylerdir ve bulunca kaybetmemen gereken şeylerdir ama gençlikte hoşlantı ile aşkı karıştırıyoruz genelde ya da alışkanlıkla...tek taraflı hiçbişey olmaz..eğer karşındaki de seni sandığın gbi sevseydi daha farklı olurdu sanki....