dizi senaryosu çıkar şu yaşadığım aşktan.. sizce ben şimdi ne yapayım :(:(:(

zavedime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
120
3
46
İstanbul
Okuyup yorum yapan, benimle beraber çözüm bulmaya çalışan, kafa yoran, bana yol gösteren, destek olan bütün herkese çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Sabretmek zor olacak ama bence bekle ve uzaktan çaktırmadan takip et..ben o ilişkinin fos olduğunu düşünüyorum..ona üzülmüş gibi mazlum kız edebiyatı yapma..yakında seni geri arar bence..

kısaca yazmaya çalıştım ama şöyle diyim sevdiğim hatta evlenmeyi düşündüğüm kişi ( ama onun bundan haberi yok ) şuanda benden vazgeçip başka biriyle olmaya karar vermiş. ben adım adım onu kaybediyorum. her geçen an kaybediyoruz birbirmizi :( off. ben çok kötüyüm bütün gece uyumadım yemek te yiyemiyorum :(:(:(

yahu niye böyle yapıyoruz.niye korkamdan, mertçe yaşayamıyoruz ilişkilerimizi.yapacağın şey belli.bu çocuğu çok seviyorsan ara ya da bul.samimi bir şekilde anlat kendini burada bize anlattığın gibi.olursa olur, olamzsa da bundan sonra böyle yap bari.

bu arada ben senin için tarot açtım. eğer sana yukarıda bahsettiğim öneri çılgınlık ya da aptallık gibi geliyorsa yazının devamını oku.

kartlar sana şunu söylüyor.eğer gemileri yakar, sıfırlarsan yani bu çocukla sonunun ne olacağını düşünmeden arar, hislerini söylersen yıldızın çok parlak, çok şanslı, güzel bir dönemde olacaksın ve arkasından ailelerin dahi tanıştığı güzel bir ilişkiye giden yol var.

tarotu ve kartlarımı bir kenara baraklaım.eğer benim sevdiğim olsaydı giderdim, arardım, hislerimi söylerdim.ve bunu yaptığım içinde kendimi daha bir severdim.sonra pişmanlıkta olmaz.o zaman yoluna daha temiz çıkarsın.

niye hata sende olsun ki....bu adam durduk yerde senle ilişkisini kesmedimi zaten . sen nolduğunu bile anlamadan hayatından silmedimi seni. bence boyle bi insana bir daha güven olmaz arkadaşım. ilerde gene durduk yerde seni bırakmayacağı ne malum

ben niye kendini hatalı gördüğünü anlamadım.
çocuk birden ilgiyi kesmiş.
karşısına çıksam beni sevdiğini anlar diyorsun ama nerden biliyorsun seni hala sevdiğini ?
yeni bi kural mı çıktı seven insan başka biriyle olur diye ?
adam seni hala seviyor olsa başka biriyle olmazdı.
vazgeçmekten başka çaren yok. ilişkisi olduğunu bile bile ne yapabilirsin ki ?

Ben sende hata fln göremedim hic kendini suclama
Hatta cok bile yapmıssın, keske o konusmamaya basladığında sen silseydin msnini
Kardesinin doldurduğunu düsünmüssün
Eğer gercekten öyleyse, böyle bi durum yüzünden sana soğuk davranan bi adam için üzülme bile canım
Kardesi ne derse desin arkanda durması sana daha cok düşmesi gerekirdi
Yorum fln yapma, basta sen istemezken o peşinden kosmus simdide kendini bulunmaz hint kuması sanmasın
Bide nispet yapar gibi kızla fotoğraf koymus
Hic affedemezdim ben böyle biseyi..

Hepsini okudum;güzel anlatmışsınız..
Bilemiyorum ki..En iyi ihtimalle 'seviyor' olabilir.Ama fazla nazlı tuzlu sanki;bir erkeğin daha cesur olması gerekiyor''diye düşünüyorum.Zamane erkekleri böyle herhalde;bu durumda hislerini söyleyebilirsin.Ama kozun onda olacığını kabullenmelisin;sen adım attığın için..
Yada sen onu gözünde fazla büyüttün(bende de öyle oldu)..O seni senin onu umursadığın kadar umursamadı.
Bilemiyorum ...Yine aranızdaki şeye son bir şans tanıyıp hislerini söylersen''keşke''dememiş olursun en azından...Yada fırsatlar oluşturabilbilirsin direk hislerini söylemeden ;ima edebilirsin boş olmadığını...
Seçenekleri söyleyebildim sadece;net cevap verilmesi zor bir konu..Senin için hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
tatlım suçu niye kendinde arıyorsun ? kardeşi yüzünden senden uzaklaşmamış mı? iyi yapmışsın ayrılmakla.
"sen benim kafamı karıştırıyorsun." demişsin onu da demen bence iyi olmuş onun kafasını karıştırmışsın
senden bir hamle bekliyormuş besbelli sen başkasıyla yeni bi ilişkiye başlayınca o da sindirememiş.
kaşlarını çatıp dimdik durup gitmekle de iyi yapmışsın adama bak ya sen güzelim kızı üz üz sonra da hiç bişey yokmuş gibi konuşup kafasını karıştır :47:
bu ilişkisi de içi boş bir ilişkiii

bana kalırsa bir süre bu tip ilişkilere ara var kendini yıpratırsın bir erkeği unutmanın yolu başka bir erkeğe bağlanarak olmamalı...
"derdim var" daki hikayeleri oku da iyi ki ayrılmışız de o kızkardeşlerin bazıları insanların ilişkisini mahvediyor. :)

bence düşünmesi gereken taraf sen değilsin tatlım...sen başkasının dolduruşuna gelmedin gelen o...sen neden kendini suçlyorsun..seviyorsun elbette sevgine saygım sonsuz aşk acısı çekmemiş kimse yoktur sanırım hatta sen de daha önce yaşamışsın ama her seferinde o farklı gibi gelir..neden biliyor musun sevdiğin için..olayların tam ortasında olduğundan sağlıklı düşünmen zor..ama bence kendini sorgulamamalısın..belli ki artık başkasını seviyor... sen de ondan umudunu kes ve hayatına bak canım..zor elbette ama inan seni hakedecek biri çıkacak karşına ve nu çoook seveceksin.
yazdıklarım gaddarca gelmesin sana zira sevgi aşk zor bulunan kolay kaybedilen şeylerdir ve bulunca kaybetmemen gereken şeylerdir ama gençlikte hoşlantı ile aşkı karıştırıyoruz genelde ya da alışkanlıkla...tek taraflı hiçbişey olmaz..eğer karşındaki de seni sandığın gbi sevseydi daha farklı olurdu sanki....

Sabretmek zor olacak ama bence bekle ve uzaktan çaktırmadan takip et..ben o ilişkinin fos olduğunu düşünüyorum..ona üzülmüş gibi mazlum kız edebiyatı yapma..yakında seni geri arar bence..

ama artık geçen her saniye benden biraz daha uzaklaşıcak. çünkü o kızla buluşucaklar ve buluştukları her seferinde biraz daha fazla şey paylaşıcaklar. belki elini tutucak belki öpücek kız onu. adım adım kaybedicem onu adım adım ölücem. zor duruyorum zor tutuyorum kendimi. ama gururum başka bişeye izin vermiyo ki zaten :s

yahu niye böyle yapıyoruz.niye korkamdan, mertçe yaşayamıyoruz ilişkilerimizi.yapacağın şey belli.bu çocuğu çok seviyorsan ara ya da bul.samimi bir şekilde anlat kendini burada bize anlattığın gibi.olursa olur, olamzsa da bundan sonra böyle yap bari.

onu ben kendimden bile çok seviyorum ama biz 2 3 aydır falan hiç konuşmadık. şimdi durup dururken konuşalım dersem sanki kendimi küçük düşürücekmişim gibi geliyo :s bi de içinden diycek ki şimdi mi aklına geldi ben başka biriyle olmaya çalışırken.. o yüzden ben şöyle düşündüm. onun evden çıkış saatlerini falan biliyorum. bi sabah gitsem evinin oraya yolda tesadüfen karşılaşmışız gibi olsak ve ben sana bişeyler söylemek istiyorum desem anlatsam herşeyi..

niye hata sende olsun ki....bu adam durduk yerde senle ilişkisini kesmedimi zaten . sen nolduğunu bile anlamadan hayatından silmedimi seni. bence boyle bi insana bir daha güven olmaz arkadaşım. ilerde gene durduk yerde seni bırakmayacağı ne malum

ben de öyle düşündüğüm için şimdiye kadar bana her yaklaştığında ben de bir adım geri attım. ama bi de şu var.. benden sonra yani biz ayrıldıktan bikaç ay sonra kız kardeşiyle araları bozuldu. şuan eskisi kadar yakın deiller hatta çok az görüşüyolar..

ben niye kendini hatalı gördüğünü anlamadım.
çocuk birden ilgiyi kesmiş.
karşısına çıksam beni sevdiğini anlar diyorsun ama nerden biliyorsun seni hala sevdiğini ?
yeni bi kural mı çıktı seven insan başka biriyle olur diye ?
adam seni hala seviyor olsa başka biriyle olmazdı.
vazgeçmekten başka çaren yok. ilişkisi olduğunu bile bile ne yapabilirsin ki ?

beni sevdiğini hissediyodum.. belki şimdi uzaklaşıyo benden ama 2 3 ay öncesine kadar ayrı olsak ta hep benimdi aklı fikri hep bendeydi istediği bendim. söylediklerinden sesinin tonundan bile anlaşılıyodu. sonradan vazgeçti benden. şuan o kızı seviyo mu bilmiyorum ama dediğim gibi birlikte zaman geçirdikçe onu sevmeye başlıycak mecbur. ben buna izin veremem.. inan ki ben de senin söylediğini tercih ederdim ama yapamıyorum işte.. :( onsuz ben sonsuza kadar mutsuz olucam :(

Ben sende hata fln göremedim hic kendini suclama
Hatta cok bile yapmıssın, keske o konusmamaya basladığında sen silseydin msnini
Kardesinin doldurduğunu düsünmüssün
Eğer gercekten öyleyse, böyle bi durum yüzünden sana soğuk davranan bi adam için üzülme bile canım
Kardesi ne derse desin arkanda durması sana daha cok düşmesi gerekirdi
Yorum fln yapma, basta sen istemezken o peşinden kosmus simdide kendini bulunmaz hint kuması sanmasın
Bide nispet yapar gibi kızla fotoğraf koymus
Hic affedemezdim ben böyle biseyi..

ama bi de şu var kardeşiyle tanışmamızdan sonra tam tersi bi adam oldu demiştim ya. ondan bikaç gün sonra ben Benimle buluşması gereken yerde arkadaşlarıyla dışarı çıktı diye kavga çıkarmıştım bi de. o zaman da bana demişti ki ' beni kısıtlamaya kalkışma bana destek ol köstek deil demedim mi sana ' .. bu da biraz etkili olabilir ama en büyük etken o kızdı. ama şimdi onunla fazla görüşmüyolar ve konuşmuyolar..

Hepsini okudum;güzel anlatmışsınız..
Bilemiyorum ki..En iyi ihtimalle 'seviyor' olabilir.Ama fazla nazlı tuzlu sanki;bir erkeğin daha cesur olması gerekiyor''diye düşünüyorum.Zamane erkekleri böyle herhalde;bu durumda hislerini söyleyebilirsin.Ama kozun onda olacığını kabullenmelisin;sen adım attığın için..
Yada sen onu gözünde fazla büyüttün(bende de öyle oldu)..O seni senin onu umursadığın kadar umursamadı.
Bilemiyorum ...Yine aranızdaki şeye son bir şans tanıyıp hislerini söylersen''keşke''dememiş olursun en azından...Yada fırsatlar oluşturabilbilirsin direk hislerini söylemeden ;ima edebilirsin boş olmadığını...
Seçenekleri söyleyebildim sadece;net cevap verilmesi zor bir konu..Senin için hayırlısı olsun..

amin.. o bana geri dönsün de adımız koyulsun da tekrardan Ben başka bişey istemiyorum ondan gelecek her türlü cefaya razıyım. tüm kozlar onun elinde mi olucak. olsun. ne yaparsa yapsın hiç karışmıycam zaten bi daha. yeter ki benim olduğunu biliym..

zaten keşke dememek için ilk ve son kez ona neler hissettiğimi anlatmak istiyorum.. bilmesini istiyorum.. ondan sonra bana derse ki ben seni sevmiyorum işte o zaman kendiliğimden aklımdan çıkar zaten benim.. ben kendimi biliyorum.. ama böyle sürekli benim yüzümden Birbirimizi severken hep ters davranarak ben kaybettim mutluluğumuzu diye düşünücem.. ve kendimi hiç affetmiycem. şu belirsizlik beni yiyip bitiricek..

tatlım suçu niye kendinde arıyorsun ? kardeşi yüzünden senden uzaklaşmamış mı? iyi yapmışsın ayrılmakla.
"sen benim kafamı karıştırıyorsun." demişsin onu da demen bence iyi olmuş onun kafasını karıştırmışsın
senden bir hamle bekliyormuş besbelli sen başkasıyla yeni bi ilişkiye başlayınca o da sindirememiş.
kaşlarını çatıp dimdik durup gitmekle de iyi yapmışsın adama bak ya sen güzelim kızı üz üz sonra da hiç bişey yokmuş gibi konuşup kafasını karıştır :47:
bu ilişkisi de içi boş bir ilişkiii

bana kalırsa bir süre bu tip ilişkilere ara var kendini yıpratırsın bir erkeği unutmanın yolu başka bir erkeğe bağlanarak olmamalı...
"derdim var" daki hikayeleri oku da iyi ki ayrılmışız de o kızkardeşlerin bazıları insanların ilişkisini mahvediyor. :)

aslında ben başkasıyla ilişkiye başlamamıştım sadece inadıma, o msjıma cvp vermedi diye, benimle olmak isteyen çocuklardan biriyle konuşmaya başlamıştım ve sırf o üzülsün diye ilişki durumumu deiştirmiştim :(:( o beni bin kat daha beter etti.. dün geceden beri herşeyim altüst oldu. annem ilaç verdi de anca uyumuşum bikaç saat :(

ben zaten bir daha hiçkimseyi sevemem..

bence düşünmesi gereken taraf sen değilsin tatlım...sen başkasının dolduruşuna gelmedin gelen o...sen neden kendini suçlyorsun..seviyorsun elbette sevgine saygım sonsuz aşk acısı çekmemiş kimse yoktur sanırım hatta sen de daha önce yaşamışsın ama her seferinde o farklı gibi gelir..neden biliyor musun sevdiğin için..olayların tam ortasında olduğundan sağlıklı düşünmen zor..ama bence kendini sorgulamamalısın..belli ki artık başkasını seviyor... sen de ondan umudunu kes ve hayatına bak canım..zor elbette ama inan seni hakedecek biri çıkacak karşına ve nu çoook seveceksin.
yazdıklarım gaddarca gelmesin sana zira sevgi aşk zor bulunan kolay kaybedilen şeylerdir ve bulunca kaybetmemen gereken şeylerdir ama gençlikte hoşlantı ile aşkı karıştırıyoruz genelde ya da alışkanlıkla...tek taraflı hiçbişey olmaz..eğer karşındaki de seni sandığın gbi sevseydi daha farklı olurdu sanki....

ben şuan 24 yaşımdayım.. ewet bundan önce 2 ilişkim daha olmuştu ama hiçbiri böyle deildi. inan ki bu en kısası olmasına rağmen ( benim için oldukça kısa ) Çok farklıydı. bi de ben onu hep evleneceğim kişi olarak gördüm. çünkü o bana hep öyle davrandı.. o kadar iiydi ki hep bana karşı, ben ne yaparsam yapıym bana bi kere bile kızmadı hatamı bi kere bile yüzüme vurmadı. çok olgundu.. hep sanki çok değerli çok kırılgan bişeye yaklaşıyomuş gibi yaklaştı bana. ben onun kalbini sözlerimle ve yaptıklarımla defalarca kırmama rağmen bana tek kötü söz söylemedi. benim kocam çocuğumun babası o olucak diye düşündüm hep. ne de olsa o benden başkasıyla olamaz sanırdım. kıymetini bilemedim :'( öyle bi şartladım ki onu kendime, yıkıldım.

onun beni sevmediğini düşünsem zaten unuturdum ben de onu sevmezdim. giderdim ondan.. ama tüm beliğimle hissediyodum.. şimdi de onu kaybetmeye başladığımı hissediyorum ve ölüyorum sanki :'( hiçbirşey yapmadan durıym mı yine. mutsuzluğa savruluşumu mu izliyim sence :( ben bundan sonra başka hiçkimseyi sevemem ki.. sevmediğim biriyle evlenip mutsuz mu olucam ben :( ya o .. mutlu olucak mı benimle olduğu kadar..

ewet biraz acımasız geldi yazdıkların :) sen hiç aşka düşmedin mi .. :(

Back
X