Ohooooooo çocukların gelişimine aykırı o kadar çok program var ki hangi birini sayalım, mesela gündüz kuşağında yayınlanan evlilik programları çok mu ahlaka uygun? Çocuklar daha küçük yaşta evlilik, evin var mı? Araban var mı? Mayışın kaç para mayışın sözleriyle yoğruluyor, evliliği ev araba maaş sanmaya başlayacaklar, sonraaaaaa töreli diziler var, kızı zorla ağaya ağa oğluna veren diziler, kız kaçınca ölüm fermanı çıkan diziler, sonraaaa dur bakayım yeni bir dizi başlamış bir karı koca var, kadının çocuğu olmuyor adamın çocuğunu başkası taşıyor, karısı çocuğu kendi yumurtalarından sanıyor ama taşıyıcı anneyi koca direkt hamile bırakmış, entrika yaniii, sonraaaa 12 yıldır elinden hiç silah düşmeyen kurtlar vadisi var, ben Polat olacağım diye evden kaçan çocuklar olmuştu, dur bak hafızayı biraz zorlasam daha neler bulurum
Öpüşmek hepsinin yanında çok masum kaçar valla
Ya inan adını bilmiyorum, gece bir kanalda tekrarını gördüm, başrolde Özcan Deniz var, birde bir kız vardı adını bilmiyorum ama bir dizide oynuyordu, hani şu öyle bir geçer zamanki dizisinde Ali kaptan rolünde bir adam vardı, onla birlikte oynadılar dizide, uzun boylu bir kız, öyle bulursun sanırım, yardımcı olamadım kusura bakma ama dizileri pek bilmiyorumMune abla her sözüne katılıyorum da bişeyi gerçekten çok merak ettim şu taşıyıcılık yapan annenin oynadığı dizi hangisi acabaKonusu çok enteresan
Mune abla her sözüne katılıyorum da bişeyi gerçekten çok merak ettim şu taşıyıcılık yapan annenin oynadığı dizi hangisi acabaKonusu çok enteresan
kaderimin yazıldığı gün star tvYa inan adını bilmiyorum, gece bir kanalda tekrarını gördüm, başrolde Özcan Deniz var, birde bir kız vardı adını bilmiyorum ama bir dizide oynuyordu, hani şu öyle bir geçer zamanki dizisinde Ali kaptan rolünde bir adam vardı, onla birlikte oynadılar dizide, uzun boylu bir kız, öyle bulursun sanırım, yardımcı olamadım kusura bakma ama dizileri pek bilmiyorum
Dizikolik misin şıp diye yazdın adınıkaderimin yazıldığı gün star tv
yok ben televizyon izlemem pek bi işte keremin dizisini beklıyorum ama o dizinin fragmanını falan gordumDizikolik misin şıp diye yazdın adınıSeyretmeyin şöyle şeyleri çocuğum, kendinizi ilime, bilime, felsefeye verin
Kerem kim dersem ayıp olur muyok ben televizyon izlemem pek bi işte keremin dizisini beklıyorum ama o dizinin fragmanını falan gordum
cok ayıp mune sen nasıl bilmezsin böyle yakışıklı cocugu tabiki kerem bursinKerem kim dersem ayıp olur mu
Adını bilmiyorum, kimden bahsettiğini de bilmiyorum, google emmiden yardım almam lazımcok ayıp mune sen nasıl bilmezsin böyle yakışıklı cocugu tabiki kerem bursin
google a gerek yok muneeeee imzama bakabılırsınnnnnAdını bilmiyorum, kimden bahsettiğini de bilmiyorum, google emmiden yardım almam lazım
Ya inan adını bilmiyorum, gece bir kanalda tekrarını gördüm, başrolde Özcan Deniz var, birde bir kız vardı adını bilmiyorum ama bir dizide oynuyordu, hani şu öyle bir geçer zamanki dizisinde Ali kaptan rolünde bir adam vardı, onla birlikte oynadılar dizide, uzun boylu bir kız, öyle bulursun sanırım, yardımcı olamadım kusura bakma ama dizileri pek bilmiyorum
Kerem kim diyorum imzama bak diyorsun, bilsem zaten google'da arama yapmamgoogle a gerek yok muneeeee imzama bakabılırsınnnnn
Ohooooooo çocukların gelişimine aykırı o kadar çok program var ki hangi birini sayalım, mesela gündüz kuşağında yayınlanan evlilik programları çok mu ahlaka uygun? Çocuklar daha küçük yaşta evlilik, evin var mı? Araban var mı? Mayışın kaç para mayışın sözleriyle yoğruluyor, evliliği ev araba maaş sanmaya başlayacaklar, sonraaaaaa töreli diziler var, kızı zorla ağaya ağa oğluna veren diziler, kız kaçınca ölüm fermanı çıkan diziler, sonraaaa dur bakayım yeni bir dizi başlamış bir karı koca var, kadının çocuğu olmuyor adamın çocuğunu başkası taşıyor, karısı çocuğu kendi yumurtalarından sanıyor ama taşıyıcı anneyi koca direkt hamile bırakmış, entrika yaniii, sonraaaa 12 yıldır elinden hiç silah düşmeyen kurtlar vadisi var, ben Polat olacağım diye evden kaçan çocuklar olmuştu, dur bak hafızayı biraz zorlasam daha neler bulurum
Öpüşmek hepsinin yanında çok masum kaçar valla
Evet, dur neydi kaderimin yazıldığı gün'müş adı, gece bile sırf böyle saçma dizilerin tekrarları yüzünden tv açmayacak hale geldim nerdeyse, ben yabancı dizilerimle mesudum, netten seyrediyorum artık mis gibi oluyorO YUMURTALI DİZİ TÜRK DİZİSİMİ TÜRİYEDEMİ
kaderimin yazıldığı gün star tv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?