hahah çok güldüm ben buna.hatta kahvaltıda portakal suyumuzdan bir yudum alıp hemen kapıya yöneliyoruz çok geç kaldım diyerekbizde her sabah şıkır şıkır giyinip, topuklu ayakkabı giyip kahvaltıya iniyoruz. ordan spora geçip sonrada derneğin toplantısına katılıyoruz. türkiyenin geneli böyle çünkü.
Tabiki, sonra şöför arabayı kapıya getiriyor, surat asarak binip dışarı çıkıyoruz, gündüz dernek dernek gezip akşam illaki 8 de evde yemek yiyip, sonra after partiye gidiyoruz. basından saklanarak partiden çıkıp evimize gelip bi filtre kahve içip saten geceliğimizi giyip saçlarımızı tarayıp 250*250 yatağımıza yatıyoruz. sabah prensesler gibi, full makyajlı uyanıyoruz.hahah çok güldüm ben buna.hatta kahvaltıda portakal suyumuzdan bir yudum alıp hemen kapıya yöneliyoruz çok geç kaldım diyerek
hahahah olmaz olurmuyuz bebeğim tamda anlattığın gibiyiz helede sabah yataktan kalkarkenki o muhteşem halimizTabiki, sonra şöför arabayı kapıya getiriyor, surat asarak binip dışarı çıkıyoruz, gündüz dernek dernek gezip akşam illaki 8 de evde yemek yiyip, sonra after partiye gidiyoruz. basından saklanarak partiden çıkıp evimize gelip bi filtre kahve içip saten geceliğimizi giyip saçlarımızı tarayıp 250*250 yatağımıza yatıyoruz. sabah prensesler gibi, full makyajlı uyanıyoruz.
siz öyle değilmisiniz yoksa?
hiç gözümüzde çapak, yüzümüzde uyku mahmurluğu yok dimi. su gibi uyanıyoruzhahahah olmaz olurmuyuz bebeğim tamda anlattığın gibiyiz helede sabah yataktan kalkarkenki o muhteşem halimiz
tabi canımhiç gözümüzde çapak, yüzümüzde uyku mahmurluğu yok dimi. su gibi uyanıyoruz
Doğru, seyretmesinler, benim eskiden oturduğum muhitte ki hala dizi çekiliyor oralarda, hergün başka bir dizinin çekimi olurdu, birtanesi Sibel Can'ın Başrol oynadığı bir diziydi, seneler önce çocuğunu kaybetmiş arayan bir kadın mıydı neydi senaryo, dizi seyredilmeyince tutmadı, 6-7 bölüm sonra yayından kalktı.Aynen bence de eger bunlardan rahatsizsaniz izlemeyin. Izlettirmeyin.
Hep derim kadin, kizi ahlaksizlik yapinca bagirir cagirir mahveder kizini, ama dizideki ahlaksizlik yapan insanlari agzi acik izler ve ahlaksizliga da onay verir.
Bu ne perhiz ne lahana tursusu derler adama.
Hayatimda en sevdigim dizi Yedi Numaraydi. Hala da izlerim ara ara.
Doğru, seyretmesinler, benim eskiden oturduğum muhitte ki hala dizi çekiliyor oralarda, hergün başka bir dizinin çekimi olurdu, birtanesi Sibel Can'ın Başrol oynadığı bir diziydi, seneler önce çocuğunu kaybetmiş arayan bir kadın mıydı neydi senaryo, dizi seyredilmeyince tutmadı, 6-7 bölüm sonra yayından kalktı.
Yani güç seyircinin elinde, şimdi burda her diziden haberdar olupta aman ahlakımızı bozuyorlar demek garip oluyor.
Nerdeyse 10 seneden fazladır soluksuz izlenen yarışmalar var, seyrediliyor ki yapılıyor, adamlar küfür ediyor, onu bunu yapıyor seyrediyorlar.
Kumanda sizde, TV'yi açıp açmama özgürlüğünüz var, ben açmıyorum, bunları seyredeceğime yabancı CSI ve criminal dizileri seyrediyorum, polisiye hiç olmazsa. Her hafta yayınlansın diye de dört gözle beklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?