• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizilerdeki aşk gerçek hayatta var mı?

tumturaklı filmlerdekiaşklardan bahseyosan vardır olmazmı. aşk gibi aşk. ama dizilerdeki saçmalıklardan bahsediyosan geç bunları. düşünsenize kim, emirin ferihayaı sevdiği gibi sever şu gerçekçi dünyada .

canım allah bozmasın mutluluğunuzu :nazar:
Ben de erkek arkadaşımla öyleyim, birbirimizin gözünün içine bakarız hele o...hakkını hiç ödeyemem her anımda koştu yanıma, gözümün içine bakar ağzımdan çıkcak tek bi söze bakar öyledir benim aşkım da :16:

amin canım teşekkürler...inş. sizde evlenirsiniz,mutluluğunuz daim olsun...

Arkadaşlar ne güzel yorumlar yapmışsınız herkes kendine göre düşüncesini söylemiş :)

Ben entrika şu bu 3. şahıs yada salak saçma bir anlaşmazlık yada yanlış anlama yüzünden ayrılmalardan değilde, hani 2 insan arasındaki duygu yoğunluğundan onların birbiri için yeni tanışmalarına rağmen herşeyi yapacak güçte olmalarından bahsediyorum.

Benim aşktan kastım şu tekrar söyleyeyim, Hani ilk çıktığınız andan yada ilk bakıştığınız andan başlayan 2 3 ay süren o nasıl desem rüya gibi bir dönem olur ya. Sonra daha da sakinleşir ilişki dinginleşir, yerini bi zaman sonra sevgiye bırakır sonra çocukla taçlanır vs vs...

Ben diyorum ki o ilk anlar o ilk zamanlar.... Gerçekten diziler gibi mi geçer? Yoksa daha mı yere basar insanların ayakları?

Hayatım çok düz şu sıralar hatta bir nevi yalnızım da diyebilirim, televizyon izlerken birbirine öyle bakan insanları, karşısındaki için (aşkından dolayı) fedakarlıklar yapan insanları görünce çok mutlu oluyorum. Ama sonra düşünüyorum ya var mı böyle bir dünya? Gerçkten bir insan daha birini tam tanımadan, hani diyorum ya hep filmlerdeki dizilerdeki gibi, kendinden önce onu koyabilir mi? Ona her dokunuşunda titreyebilir mi?

Etrafımdakilere sordum, genelde bayanlarla geçinemem erkeklere danışayım dedim, amaaaan film onlar film yok öyle şey dediler. Çok üzüldüm ya, hakkaten yok mudur dedim. Geliyim bu işin uzmanı bayanlara danışayım dedim. Sanırım bu aralar bunun özlemini çekiyorum ve olmadığını düşünmek çok üzüyor beni.

Etrafıma bakıyorum kız arkadaşlarıma onlar paraya bakıyor erkekler fiziğe bakıyor ve onlar uygunsa şıp aşık oluyorlar. Özellikle bizim okulda arabası olan her erkek aşık olunabilir diye sınıflandırılıyor.

Hani burda demiş ya birkaç arkadaş vardır diye, inşallah Allah olmayanlara da gözlerinin içine bakınca titrediği dizilerdeki gibi bir aşk nasip eder. :16::16::16::16:

Yapma yahu :) İnşallah sende yaşarsın gelirsin buraya yazarsın belli mi olur?

Son düzenleme:
tumturaklı filmlerdekiaşklardan bahseyosan vardır olmazmı. aşk gibi aşk. ama dizilerdeki saçmalıklardan bahsediyosan geç bunları. düşünsenize kim, emirin ferihayaı sevdiği gibi sever şu gerçekçi dünyada .

Yani diyorsun ki emirin ferihayı sevdiği gibi bir erkek bir kızı gerçek hayatta sevmez öyle mi :/

neden dizilerdeki aşklar gibi gerçek aşklar olmasın ki. aşkı için canını hiçe sayan insan yok mu? en basiti törelere karşı gelip kaçan erkekler, kızlar. elele öldürülen aşıklar...

ne güzelliği ne parası olmadığı halde sadece o olduğu için sevilen kadınlar, bu kadınlar için krallık mertebesinden bile vazgeçen erkekler...

bende eşim için her fedakarlığı yaparım çünkü o, o kadar aşk dolu ki. o zaten benim için nelere katlanmadı ki hala katlanıyor. sırf ben üzülmeyim diye neler attı içine, ne çok göz yaşı döktü.

ve eminim ki bizim aşkımızdan da daha kuvvetli aşklar da var.

Var tabi ki..entrikalarda olur illa ki oluyor ama dizilerdeki gibi günlük değil..zaten birine çok aşığım çok mutluyum diyen biri olamaz..aşk mutlu eder ama her zaman değil,aynı zamanda çok acı da çektirir..hatta bazen öyle anlar gelir ki,sevmekten aşktan tiksinirsiniz,lanet edersiniz..bazen de çok mutlu eder,başka şeylerin etmedği kadar..ama şundan eminim ki,birbirini çok seven insanların birlikteliğinde mutlaka sorunlar çıkıyor,genel de çevre kaynaklı,ayırmaya çalışan insanlar oluyor,aile istemiyor,birileri iftira atıyor,üçüncü şahıslar araya girmek ayırmak istiyor.diğer yandan hayatta bazen en büyük vazgeçişler onun için yapılıyor .bunların hepsini yaşadım ve yaşadığım için söylüyorum..birine aşık olmak sevmek güzel şey ama diğer açılarından bakınca insan bazen canından beziyor..hemen hemen çevremizde herkesin bir şekilde sevgilileri ilişkileri oluyor,ama her ilişkide aşk olması şart mı hayır..zaten çoğu ilişki de aşk yok,bazıları hoşlantıyı,beğeniyi aşk sanabiliyor o zaten abayrı bir konu..

aşk zor gelen bir duygu,geldiği zamanda zor giden..bir defa bulunca kaybetmemek lazım..

Son düzenleme:
sanırım siz kkda yeni üyesiniz:1:
derdim var kısmını okusaydınız dizilerin nasıl çekildiğini anlardınız :1:
tabiki hepsi gerçek hayattan:34:
hatta gerçek hayatta daha kötüleri de var :34:

yani diyorsun ki emirin ferihayı sevdiği gibi bir erkek bir kızı gerçek hayatta sevmez öyle mi :/

öylesine hem yakışıkı hem zengin birinin öyleisne suratsız ve fakir bir kız peşinde deli gibi koşacağını berduş gibi dolaşcağını sanmıyorum. Tamam ilk başta sevebilir ama bu kadar uzatmaz. Gerçek dünyada olmaz diyorum. :26:

Dizilerde ki gibi midir bilmem de ben aşık oldum eller aldı benim için gerçek bu :31:
Belki yeniden sevebilirim ama o aşkı hiç unutamam.:50:

Dizilerde gerçekten hayattan alıntı ama çok abartıya ve saçmalığa kaçıyor bazen.
Bknz: Unutma Beni...

Evet var..
İlk günkü gibiyiz..
Deliler gibi aşığız birbirimize eşimle..
Sen benim için yaratılmışsın derler ya öyle işte..
Allahım bozmasın olmayanlara da versin ne diyim:))

sanırım siz kkda yeni üyesiniz:1:
derdim var kısmını okusaydınız dizilerin nasıl çekildiğini anlardınız :1:
tabiki hepsi gerçek hayattan:34:
hatta gerçek hayatta daha kötüleri de var :34:
Cesaret veren yorumlar olunca çok seviniyorum.

öylesine hem yakışıkı hem zengin birinin öyleisne suratsız ve fakir bir kız peşinde deli gibi koşacağını berduş gibi dolaşcağını sanmıyorum. Tamam ilk başta sevebilir ama bu kadar uzatmaz. Gerçek dünyada olmaz diyorum. :26:

Çok hoş bir yorum olmuş :) Ama çok aşık yaaaa Allah herkese öyle aşık versin inşallah ahh ahhh ölmeden önce görebilir miyim acaba o günleri ben :/

bence var bizim aşkımız :D 5,5 senedir birlikteyiz ve çok zıtız hiç birşeyimiz uymuyo ama hala birbirimizi çok seviyor ve birlikteyiz :)
herkesin aşkı kendine en büyük bence ;)

Back
X