- Konu Sahibi Fotosentez
tumturaklı filmlerdekiaşklardan bahseyosan vardır olmazmı. aşk gibi aşk. ama dizilerdeki saçmalıklardan bahsediyosan geç bunları. düşünsenize kim, emirin ferihayaı sevdiği gibi sever şu gerçekçi dünyada .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım allah bozmasın mutluluğunuzu![]()
Ben de erkek arkadaşımla öyleyim, birbirimizin gözünün içine bakarız hele o...hakkını hiç ödeyemem her anımda koştu yanıma, gözümün içine bakar ağzımdan çıkcak tek bi söze bakar öyledir benim aşkım da![]()
Yok öyle bir dünya
fazla dizi izlemeyin ..
tumturaklı filmlerdekiaşklardan bahseyosan vardır olmazmı. aşk gibi aşk. ama dizilerdeki saçmalıklardan bahsediyosan geç bunları. düşünsenize kim, emirin ferihayaı sevdiği gibi sever şu gerçekçi dünyada .
yani diyorsun ki emirin ferihayı sevdiği gibi bir erkek bir kızı gerçek hayatta sevmez öyle mi :/
Cesaret veren yorumlar olunca çok seviniyorum.sanırım siz kkda yeni üyesiniz
derdim var kısmını okusaydınız dizilerin nasıl çekildiğini anlardınız
tabiki hepsi gerçek hayattan
hatta gerçek hayatta daha kötüleri de var![]()
öylesine hem yakışıkı hem zengin birinin öyleisne suratsız ve fakir bir kız peşinde deli gibi koşacağını berduş gibi dolaşcağını sanmıyorum. Tamam ilk başta sevebilir ama bu kadar uzatmaz. Gerçek dünyada olmaz diyorum. :26: