dizilerdeki aşklar

Karşılıklı değil de güzel sevenler dikkatimi çekti..Kerimin Fatmagül'e vefalı ;sahip çıkan aşkı..Erkek dedğin böyle olacak ''dedttiriyor..
Yeşim'in Çınar'a olan tutkulu çocuksu ve kişiliğine ters düşen masum aşkı..Sanki sevince masumlaşıyor,içindeki masum,iyi kız çıkıyor;Diğer zamanlarda sıradan eli maşalı hatta biraz tehlikeli bir bir kız. ....
Aylin'in soner'e olan derin sancılı aşkı..
Mete'nin İnci öğretmene olan; ergen yaşına rağmen ;yetişkin, onurlu ve aşık gerçek bir erkek ortaya çıkaran aşkı..
Ve Berrin'le Ahmet'in karşılıklı; şirin; arkadaşımsı aşkı..Dava bir gönüller bir:)Yoldaşlar ne de olsa:)

Aşk'ı hissetiriyor ..

Ekrandaki diğer aşkları yeterince sahnelendirememişler bence..

Son düzenleme:
canım ailemdeki ali ila seyhanın aşkı mikemmelldi..aylin ile sonerin aşkı ...canım ailem samim ile melihanın aşkı....aşkı memnuda bihter ile behlül aşkı...kurtlar vadisindeki elif ile polat aşkı...:21::21: ve yeşimin çınara olan aşkı güzel...

ilk konuyu açtığımda pargalı hatice yazmışım.şuan aman diyorum iticiler.hala kerimin fatmagüle aşkı güzel.bi de umutsuz ev kadınlarında yasemin sinan güzel.zaten yabancı versiyonunda da onlara bayılırdım

ilk konuyu açtığımda pargalı hatice yazmışım.şuan aman diyorum iticiler.hala kerimin fatmagüle aşkı güzel.bi de umutsuz ev kadınlarında yasemin sinan güzel.zaten yabancı versiyonunda da onlara bayılırdım

bence de kerimin fatmagüle aşkı süper...bazen diyorum o ne bakışlar öyle yaa fatmagüle...gerçekten aşık mı nedir:1:...çok güzel bakıyo yaa aşk dolu...aslında beren saatle de çok yakışıyor engin akyürek doğrusu..bereni kenan doğuluyla görünce beğenmedim hiç yakışmamışlar:19:

Son düzenleme:
Gulbeyaz-Kadir (gulbeyaz) :16:
Ahmet- Yasemin (hatırla sevgili) :16:

ezel de tefo ve şebo nun aşkı,suskunlar da bilal in ahu ya,leyla ile mecnun da mecnun un leyloş olan leyla ya ve sedef in mecnun a olan aşkları:nazar:

Back
X