Dkz Yöntemiyle Yiyerek Zayıflayalım! :)

BusraK2

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1
0
6
35
İstanbul

Merhabaalaar :3:

Diyetsiz Kalıcı Zayıflama hakkında bildiklerimi sizinle paylaşacağım
Biliyoruz ki hepimiz denenmedik diyet bırakmadık aç kaldık, sevdiğimiz yemeklerden mahrum kaldık ama başaramadık irademize yenik düştük maalesefki:14:
Bazılarımızda yaptıkları diyetle zayıfladılar iradelerine sahip çıktılar fakat nasıl olsa zayıfladım diye yiyemediği yemeklere saldırıp hooopadanak kiloları geri aldılar ve isyan bayrakları çekildii.:92:

Şimdi diyeceksiniz ki habu boğazımızı tutmadan nasıl üştümüze yapışan yağlardan arınacağız.
Çok kolay...Tek cümleylee...ACIKINCA YE, DOYUNCA BIRAK!
Hemde hiçbir kısıtlama yook.
Tek yapmanız gereken midenizle iletişiminizi güçlendirmek onun sesini dinlemek.
Bizim suçumuz GÖZÜMÜZÜN AÇ OLMASI.
Midemiz zaten yeterli olanı alıyor ve doyduktan sonra fazla gelen besinleri yakamadığımız için direkt yağa dönüşüyor.

Zayıflarken bazen kas kaybımız olabiliyor bunun içinde;
-Yağsız olduğu için tavuk göğsü ve yumurtanın beyazını yiyiin

-Yemeklerinizde mümkün olduğunca yağı azaltın
-Spor şart kızlar!

1 haftadır spor salonuna gidiyorum ve yavaş göbek kısmının toparlandığını farkediyorum.
Çok iradesizim defalarca diyete başlayıp o gün içerisinde bozdum.
Diyetsiz Kalıcı Zayıflamak tam bana göre:124:
Ben bu beslenmeye dün başladım.Günde 3 kere acıkıyorum ve sevdiğim şeylerden azar azar yiyip karnımı doyuruyorum.
Bu şekilde 3 sene önce 53 kilodan 49'a inmiştim fakat o zaman böyle bir şeyin varlığından haberin yoktu.

60.5 kiloyum hedefim 50 ve altı..
Hadi herkes zayıflama yöntemlerini yazsın kızlarrrr bende spor programımı yazayım size :128:

Son düzenleme:
merhabalar ,

nasıl zayıflamalıyım, midemi küçülterek ne yapmalıyım vs diye araştırırken bu yazıyı okudum.
denemeye çalışacağım inşallah olur , 10 kilo fazlalığım var , böyle yiyip yiyip pişmanlık duymak sinir bozucu az yiyerek kilo vermek en mantıklısı ama
bakalım nasıl olacak.

sizde durumlar nasıl kilo verebildiniz mi :)

Diyetsiz Kalıcı Zayıflama hakkında bildiklerimi sizinle paylaşacağım
Biliyoruz ki hepimiz denenmedik diyet bırakmadık aç kaldık, sevdiğimiz yemeklerden mahrum kaldık ama başaramadık irademize yenik düştük maalesefki:14:
Bazılarımızda yaptıkları diyetle zayıfladılar iradelerine sahip çıktılar fakat nasıl olsa zayıfladım diye yiyemediği yemeklere saldırıp hooopadanak kiloları geri aldılar ve isyan bayrakları çekildii.:92:

Şimdi diyeceksiniz ki habu boğazımızı tutmadan nasıl üştümüze yapışan yağlardan arınacağız.
Çok kolay...Tek cümleylee...ACIKINCA YE, DOYUNCA BIRAK!
Hemde hiçbir kısıtlama yook.
Tek yapmanız gereken midenizle iletişiminizi güçlendirmek onun sesini dinlemek.
Bizim suçumuz GÖZÜMÜZÜN AÇ OLMASI.
Midemiz zaten yeterli olanı alıyor ve doyduktan sonra fazla gelen besinleri yakamadığımız için direkt yağa dönüşüyor.

Zayıflarken bazen kas kaybımız olabiliyor bunun içinde;
-Yağsız olduğu için tavuk göğsü ve yumurtanın beyazını yiyiin

-Yemeklerinizde mümkün olduğunca yağı azaltın
-Spor şart kızlar!

1 haftadır spor salonuna gidiyorum ve yavaş göbek kısmının toparlandığını farkediyorum.
Çok iradesizim defalarca diyete başlayıp o gün içerisinde bozdum.
Diyetsiz Kalıcı Zayıflamak tam bana göre:124:
Ben bu beslenmeye dün başladım.Günde 3 kere acıkıyorum ve sevdiğim şeylerden azar azar yiyip karnımı doyuruyorum.
Bu şekilde 3 sene önce 53 kilodan 49'a inmiştim fakat o zaman böyle bir şeyin varlığından haberin yoktu.

60.5 kiloyum hedefim 50 ve altı..
Hadi herkes zayıflama yöntemlerini yazsın kızlarrrr bende spor programımı yazayım size :128:[/QUOTE]

Seni takip edeceğim bizi bu konuda aydınlatırsan sevinirim..duydum bu yöntemi ama ne olduğunu bilmiyorum. Bende 60.5 kiloyum hedefim 48 kilo...:)

Merhaba,
bu yöntemi ben de denemek istiyorum. aslında daha önce denemeye çalışmıştım ama bir noktada bırakıyorum nedense..
aynı şekilde diyet denemelerim de bir göz kararması sonucunda deli gibi yiyeceklere saldırma ile son buluyor. ve işin kötüsü her diyetin sonunda hepimizin bildiği gibi fazlasıyla geri alıyorum kiloları...
şimdi de aynı dönemdeyim. tartım bozuldu ama sanırım 110'un üzerine çıktım bile...
diyetsiz kalıcı zayıflama uygulamasına inanıyorum, çünkü son derece mantıklı bir yaklaşım bence.
sonuçta ben hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım, ama ne zaman bu çok zayıf olmadığımı düşündüğüm dönemde birkaç kilo vermek için bir diyet uyguladığım ve sonunda o birkaç kiloyu verip bıraktığım anda hızla kilo almaya başladım. sonra aldığım kiloları vermeye çalışırken kendimi baskı altında hissedip yeniden diyeti bıraktım ve eski kiloma dönemediğim gibi yeniden kilo almaya devam etti.
aslında düşünüyorum da, bugünkü kilomda olmamın nedeni (tek nedeni demiyorum tabii) biraz da bu ilk diyet oldu.
şimdi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.
işin doğrusu, diyetsiz zayıflama deneyimini yaşayabilmek ve sürdürebilmek için bile desteğe ihtiyacım var.
deneyimlerimizi ve hissettiklerimizi paylaşabilirsek çok mutlu olurum..

Merhaba,
bu yöntemi ben de denemek istiyorum. aslında daha önce denemeye çalışmıştım ama bir noktada bırakıyorum nedense..
aynı şekilde diyet denemelerim de bir göz kararması sonucunda deli gibi yiyeceklere saldırma ile son buluyor. ve işin kötüsü her diyetin sonunda hepimizin bildiği gibi fazlasıyla geri alıyorum kiloları...
şimdi de aynı dönemdeyim. tartım bozuldu ama sanırım 110'un üzerine çıktım bile...
diyetsiz kalıcı zayıflama uygulamasına inanıyorum, çünkü son derece mantıklı bir yaklaşım bence.
sonuçta ben hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım, ama ne zaman bu çok zayıf olmadığımı düşündüğüm dönemde birkaç kilo vermek için bir diyet uyguladığım ve sonunda o birkaç kiloyu verip bıraktığım anda hızla kilo almaya başladım. sonra aldığım kiloları vermeye çalışırken kendimi baskı altında hissedip yeniden diyeti bıraktım ve eski kiloma dönemediğim gibi yeniden kilo almaya devam etti.
aslında düşünüyorum da, bugünkü kilomda olmamın nedeni (tek nedeni demiyorum tabii) biraz da bu ilk diyet oldu.
şimdi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.
işin doğrusu, diyetsiz zayıflama deneyimini yaşayabilmek ve sürdürebilmek için bile desteğe ihtiyacım var.
deneyimlerimizi ve hissettiklerimizi paylaşabilirsek çok mutlu olurum..

dr ozan tuncer i okumanızı tavsiye ederim. allah kolaylık versin bende diyetsiz zayıflama ve spor yaparak zayıflıyorum.

Back
X