Erkek İnfertilitesi DNA HASARI.. ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dna hasar bizimde erken cıktı 2-3 hafta dediler 5 günde cıktı semen zaten aynı gün cıkıo güvenilir cnm o lap.lar ank en iyi merkezleri
Bide bir şey daha sorsam sanırım düzen ve mikrogen de DNA hasarı çok daha uygun yapılıyormuş. Biz sadece DNA hasarı için 350 tl verdik hrs hastanesine.

Bide bir şey daha sorsam sanırım düzen ve mikrogen de DNA hasarı çok daha uygun yapılıyormuş. Biz sadece DNA hasarı için 350 tl verdik hrs hastanesine.
Ooo cok pahalı sizinki düzende 180 falandı,mikrogende panel 650 ydi panel 4 testten oluşuyor tek dna hasarı ke kadar bilmiyorum

3 günlük perhizle veriliyor ank ve ist da özel lap larda yapılıyor die biliyorum düzen lap,mikrogen lap
buradada buldum canım ama bana garip gelen adam dediki spermi izmirde anlaştıkları yere gönderiyorlarmış falan.... eeeeeeeeeeee bu spermler oraya gidene kadar ölmücek mi ? buradada 400 tl
bencde faydalı hatta benn de pıhtılaşma var mı diye baktırabilse keşke.. artık ilk aşılama tutmazsa hemen bu testleri yaptırcam

Bizim dna hasar 2 saatte cıktı ben güvenemedim yaaa
bence senin işte bi gariplik var.... spermmiogram testi mesala daha ucuz dna hasar bakacak olurlarsa benden 400 tl istediler

Cok istemişler ya burda 180 falan.sanırım bişe olmuyo çünkü ist dan ank düzene yolluyorlar die duymuştum

Ewet canım bizden dna hasar için ayrı bi parada almadılar spermiyogram testi 170 tl falan tuhaf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…