Dnnz zamannda iinizde kalanlar

kız almaya gelirken davul zurna istedim.Kayınvalidem biz köylümüyüz dedi.aynen böyle dedi.Halbuki köylü.Ne varki bunda aslını inkar ediyor.ama 2. oğlunda davul zurna vardı. ama büyük oğlu(yani biz) yoktu.Onun da içinde kalmıştır kesin.
kuaföre tek başıma gittim.Başka kimseyi istemediler yanımda.sırf para ödememek için.Gelinliğimi başkaları giydirdi.Kuaför bile ilk defa böyle gelin görüyorum dedi. daha neler neler var da.çok uzun sürer........

benimde çok şey var içimde kalan..nişan fotoğrafımız yok..görümcem nişan kuaföründe neden 30 milyon değilde 60 milyon tuttu diye burnumdan getirip beni eşimle nişan sonrası kavga ettirmişti..kınamdada annem yanıma gelip kızım ağlama bu senin mutlu günün dedi benimde üstüne ağlamamam eşimi kızdırmıştı neymiş annem dedi diye ağlamamışım sevinceğine ağlamadım diye kınamıda burnumdan getirdi..düğüne gelince kayınvaldemin bulduğu uyduruk kuaföre hayır diyemedim aman sorun çıkmasın büyük aşkımdan ayrılmayım diye gelin başımda tam bir felaket oldu fotoğraflarıma bakasım bile gelmiyo içimden,sadece gelinliğimin modeli istediğim gibi oldu onuda kayınvaldeme kızıp gidip kendim beğenip anlaştığım için istediğim gibi oldu.. :35: ..ama şimdiki aklım olsa herşey çoook farklı olurdu,herşeyi söyler istediğim gibi yaptırırdım..yapmayanada güle güle derdim... :58:

Back