Merhaba arzuer06.Ben iki düşük yaptım özel bi doktora gitmek istiyorum bunun içinde biraz araştırma yaptım ve dr serdar oğuz dan memnun kalındığını gördüm bunlardan biride sizsiniz.Size bikaç şey sorcam serdar oğuzun muayane ücreti ne kadar ve emekli sandığına bakıyormu yani test falan isterse ne kadar tutar acaba bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler
ANKARA'daki arkadaşlar serdar beyi herkese şiddetle tavsiye ederim. Bi kere herşeyden önce insanı rahatlatan bir tarzı var.Öncelikle anne adayının kendini iyi hissetmesine önem veren samimi ve konusunda uzman çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum . Ayrıca bir daha hamile kalsam kesinlikle yine ona giderim.Aranızda kendisene giden varsa görüşlerinizi burada paylaşalımkaydirigubbakcemile3
selam arzu biraz geç gördüm bu mesajı ama olsun ben de serdar beye gidiyorum gebeliğimin başından beri. ağbimin eşi de serdar beyle doğum yaptı ve herşey süperdi. arkadaşlarım da yavaş yavaş sormaya ve serdar beye gitmeye başladı.ben de inanılmaz memnunum bi kere çok pozitif enerji veriyo ve herşeyden önemlisi çok güven veriyo. veeeee bugün benim son randevum var.haftaya inşallah doğumum var. sezaryen doğum yapıcam. bizim bebek biraz büyük olduğu için riske atmak istemiyoruz. peki sen kaç haftasın , doğum ne zaman hayırlısıyla?
merhabalar,
serdar bey site içinde birçok konuda yer almış. bende ona gitmeyi düşünüyorum ama bikaç sorum olacak. yapılan hormon testleri vb için kan vermeye zekai tahir burak hastanesinemi gidiyorsunuz yoksa özel muyenehanesindemi kan veriliyo birde bunlar için ayrıca bir ücret ödeniyormu. ayrıca muyene ücreti için verilen 170 lira ayda birmi veriliyor yoksa her gidildiğindemi. çok soru sordum ama cevaplarınızı sabırsızıkla bekliyorum..
ANKARA'daki arkadaşlar serdar beyi herkese şiddetle tavsiye ederim. Bi kere herşeyden önce insanı rahatlatan bir tarzı var.Öncelikle anne adayının kendini iyi hissetmesine önem veren samimi ve konusunda uzman çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum . Ayrıca bir daha hamile kalsam kesinlikle yine ona giderim.Aranızda kendisene giden varsa görüşlerinizi burada paylaşalımkaydirigubbakcemile3
mrb.lar konu açılalı epey olmuş, serdar beye gidip de doğum yapan anneler yanıt verebilir misiniz? doğum nasıl geçti, serdar bey nasıldı? tabii ben de serdar beye gidiyorum 22 haftalığım ve doğumla ilgili merakım da gittikçe artıyor :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?