Şampuan ve Saç Kremleri Doa sülfatsız şampuan

seboreik bendede vardı alnım bile yara olmuştu.eczaneden konazol almıştım iyi gelmişti.arada sırada hafif oluyo yine.bakalım bunu da bi deneyelim.bu arada kuruyunca saçını tarayabildinmi ben saç kremsiz açamıyorum

Son düzenleme:

canım ben de ketoral şampuan dermavete losyon falan kullanıyorum çoğalığında
ama onları da sürekli kullanmamak gerekiyo biliyosun
bu doa sanki iyi geldi o bakımdan
ama saçımı ıslakken taramam mümkün değildi ilk kullandığımda
ama kuruyunca pamuk gibi oluyo enteresan bi şekilde
ben de nemliyken tarayamıyorum diye
uçlara hafif krem suruyorum
ya da saç açıcı spreyim var doğal kendi yaptığım
onu sıkıyorum ama kremi de çıkmış onu göndermelerini bekliyorum
o tarif de burda
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html

çok teşekkürler inceliyorum hemen

ne yazıkki buda fiyasko ile sonuçlandı

Fiyasko derken neden beğenmedin?

Bu arada ilk sayfalarda bir arakadaş sülfatsız saç kremi diye ibare kullanmış ama saç kremlerinde zaten sülfat bulunmaz kızlar, içiniz rahat olsun...

Son düzenleme:
Fiyasko derken neden beğenmedin?

Bu arada ilk sayfalarda bir arakadaş sülfatsız saç kremi diye ibare kullanmış ama saç kremlerinde zaten sülfat bulunmaz kızlar, içiniz rahat olsun...

diğer şampuanlar gibi saçım kaymıyo ve çok karıştırd açmakta bile zorlanıyorum

diğer şampuanlar gibi saçım kaymıyo ve çok karıştırd açmakta bile zorlanıyorum

üzüldüm... Peki kaç defa kullandın çünkü bu şampuanın içinde silikon olmadığı için alışmamış saçlar bir anda keçe gibi oluyor...Annem elseve arı sütlü kullanır, bu gün Nude kullandırdım inanmazsın saçlar oldu mısır püskülü, halbuki bana çok iyi geliyor

bitirmek üzereyim.arginin denemeyi düşünüyorum bende

bitirmek üzereyim.arginin denemeyi düşünüyorum bende

Bende düşünüyorum biliyorsun... Bu gün sipariş ettiğim Organicum şampuan ve saç maskesi geldi... Şampuandan nefret ettim bir kere, hayatımda bu kadar sevimsiz bir şey görmedim... Saçlarımı sertleştirdi. Saç maskesi içinse henüz erken...

Bilemiyorum şampuan için Nude'dan şaşmamam lazım ama arginin serisinide denemeyi çok istiyorum...

herbalife da düşünüyorum çok övüyorlar.bi araştır istersen.sen daha tecrübelisin,bilinçlisin bu konularda.

herbalife da düşünüyorum çok övüyorlar.bi araştır istersen.sen daha tecrübelisin,bilinçlisin bu konularda.

Bakayım, duyduğum bildiğim bir marka aslında ama hiç denemedim... Nerde bulurum acaba...

Son düzenleme:
Bende kullaniyorum bana cok iyi geliyor. Aslinda o bekledigimiz ipek gibi etki kimyasal maddelerden kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Bu sampuan amornanin soyledigi gibi ilk basta sert hissi veriyor sac kurudu mu yumusacik birsey oluyor. Tabi sactan saca degisir ama benim boyali saclarima iyi geliyor. Birde bu seboretit mi ne bilmiyorum ama sac derisinde kasinti yapan olay bende de gecirdi.

kızlar doa sampuanın çeşitleri var mı yoksa tek tür mü?

kokusu nasıl?teşekkürler

Hatta kokusu yok diyebiliriz... Yalnız kokmayan şampuan, kokmayan saç kremi vs bunlar ne güzel şeyler, benim denemek için aldığım Organicum o kadar kötü kokuyordu ki sadece bir kere kullanabildim Bulut, güya portokal kokuluymuş o şampuan ama korkunç bir şeydi...Hayatta almam bir daha, sırf o rezil koku yüzünden 2 şişe saç bakım amskeside duruyor öyle

ben de Nude aldım Kılıçbalığı..nemlendirici olanını..ilk yıkamada sonrası saçlarım yatışmış ve yumuşamıştı..
memnun kaldım şimdilik..saç kremini de aldım..saçlar boyalı olunca krem şart benim saçıma..
beğendim ben valla..
bitsin sonra Doa da denerim artık..
sen kullanmaya başladın mı Doa'yı tatlım ?

Evet canım, beğendim... Nude'da bu ara biraz sıkıntı var sanırım herkesde bir kepeklenme bir kaşıntı falan, annemdede kepek yaptı çok bende hiç riske atmak istemedim direkt geçiş yaptım...Nude'u severdim halbuki ama olsun gelen gideni aratmadı neticede...

Bu arada nerelerdesin sen???

Doa yı suyla syreltip kullanan var mı acaba? Hala temizliyor mu. Benim öyle bir alışkanlığım vardı eskiden ama doa nasılsa sülfatsız diye normal şekilde kullanıyorum.

Eskiden şöyle yapardım, göz kararı 1 bardak kadar suyun içine 1 damla şampuan damlatırdım. Saçıma dökerdim ve hala çok temizlerdi. Bu iyi birşey değil sanırım. Ama doa da bunu hiç yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…