bu doa şampuanı ben de aldım bi hafta oldu geleli 4 kez kullandım
benim dermatid sorunum var ya medikal şampuan kullanıcam ya da kimyasal yönden fakir bi şampuan
doa cazip geldi bi onu denenmemiştim deneyim dedim
saç diplerim çok rahatladıı kaşıntı yara kabuklanma
ilaç kullanmadığım halde geçti şimdilik
ama saçlarımı taramak ıslakken imkansızdı
buna rağmen kuruyunca yumuşacık oluyodu ne garip
siteye mail attım
denemem için hediye saç kremi yollucaklarmış
merakla bekliyorum ben de
bi de saçlarım taranır hale gelir yumuşak olursa değmesinler keyfime
seboreik bendede vardı alnım bile yara olmuştu.eczaneden konazol almıştım iyi gelmişti.arada sırada hafif oluyo yine.bakalım bunu da bi deneyelim.bu arada kuruyunca saçını tarayabildinmi ben saç kremsiz açamıyorum
canım ben de ketoral şampuan dermavete losyon falan kullanıyorum çoğalığında
ama onları da sürekli kullanmamak gerekiyo biliyosun
bu doa sanki iyi geldi o bakımdan
ama saçımı ıslakken taramam mümkün değildi ilk kullandığımda
ama kuruyunca pamuk gibi oluyo enteresan bi şekilde
ben de nemliyken tarayamıyorum diye
uçlara hafif krem suruyorum
ya da saç açıcı spreyim var doğal kendi yaptığım
onu sıkıyorum ama kremi de çıkmış onu göndermelerini bekliyorum
o tarif de burda
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html
ne yazıkki buda fiyasko ile sonuçlandı
Fiyasko derken neden beğenmedin?
Bu arada ilk sayfalarda bir arakadaş sülfatsız saç kremi diye ibare kullanmış ama saç kremlerinde zaten sülfat bulunmaz kızlar, içiniz rahat olsun...
diğer şampuanlar gibi saçım kaymıyo ve çok karıştırd açmakta bile zorlanıyorum
üzüldüm... Peki kaç defa kullandın çünkü bu şampuanın içinde silikon olmadığı için alışmamış saçlar bir anda keçe gibi oluyor...Annem elseve arı sütlü kullanır, bu gün Nude kullandırdım inanmazsın saçlar oldu mısır püskülü, halbuki bana çok iyi geliyor
bitirmek üzereyim.arginin denemeyi düşünüyorum bende
herbalife da düşünüyorum çok övüyorlar.bi araştır istersen.sen daha tecrübelisin,bilinçlisin bu konularda.
Bakayım, duyduğum bildiğim bir marka aslında ama hiç denemedim... Nerde bulurum acaba...
netten satışı var yada çevrenizde temsilci varsa ondan alabiliyorsun.ben cilt bakım ürünlerini kullanıyorum.memnunum.
kızlar doa sampuanın çeşitleri var mı yoksa tek tür mü?
kokusu nasıl?teşekkürler
Hatta kokusu yok diyebiliriz... Yalnız kokmayan şampuan, kokmayan saç kremi vs bunlar ne güzel şeyler, benim denemek için aldığım Organicum o kadar kötü kokuyordu ki sadece bir kere kullanabildim Bulut, güya portokal kokuluymuş o şampuan ama korkunç bir şeydi...Hayatta almam bir daha, sırf o rezil koku yüzünden 2 şişe saç bakım amskeside duruyor öyle
ben de Nude aldım Kılıçbalığı..nemlendirici olanını..ilk yıkamada sonrası saçlarım yatışmış ve yumuşamıştı..
memnun kaldım şimdilik..saç kremini de aldım..saçlar boyalı olunca krem şart benim saçıma..
beğendim ben valla..
bitsin sonra Doa da denerim artık..
sen kullanmaya başladın mı Doa'yı tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?