Çok teşekkür ederim katılımın için ve miss gibi dileklerin için:) Allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah, başına hiç kötü şeyler gelmesin ,sağlık,huzur ve mutluluk versin Allah inşallah bebişine ve size.. İsteyen herkese yaşatsın bu duyguyu Allahım.. Ben kendimi bildim bileli hep bir çocuğum olsun isteyenlerdenim:) tüm kuzenlerimi yeğenlerimin küçüklüklerini birlikte geçirdim.. Bir gün bende bu duyguyu tadacağım inşallah.. Aslında zorlu süreç diyorum ama bir yandan zorlu lafını kullanmak istemiyorum çünkü o kelime ürkütüyor:) ben olabildiğince zevk almaya çalışcam bu süreçten umarım Allahım bu sabrı verir bana ,bize... Bu süreicimi de isteyen herkesle paylaşabilirim..Sadece hormonlar beni çok etkiliyor vucudumda sürekli ödem ve anormal bir şişlik hissediyorum.. Bunun dışında şimdilik herşey yolunda:) hem ben daha çok başındayım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için. Cem Bey bana uzun sürebilir sadece sabırlı olman lazım dedi çünkü toplam 4 tane yumurtam olduğunu gördü

istediği şeyi yapacağım inşallah:) kendime bir sürü uğraş buldum nasılsa bebişim olduğunda inşallah, zamanım olmayacak :) kimse moralini bozmasın Allah herkese sağlık versin herkes mutlu olsun inşallah , düşmanım dahil .. herkes mutlu olsun ki kimse kimsenin mutluluğunu bozamasın