Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Arkadaşlar Ben de yarın Cem Bey ile ilk görüşmeme gideceğim Çok heyecanlıyım daha önceden iki başarısız tüp bebek denemem var 7 yıl aradan sonra şimdi yeniden bu duyguları yaşamak.
Sanki her şey başa sarmış gibi yeniden. Bakalım Cem Bey yarın neler söyleyecek Rabbim hepimiz hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Arkadaşlar Ben de yarın Cem Bey ile ilk görüşmeme gideceğim Çok heyecanlıyım daha önceden iki başarısız tüp bebek denemem var 7 yıl aradan sonra şimdi yeniden bu duyguları yaşamak.
Sanki her şey başa sarmış gibi yeniden. Bakalım Cem Bey yarın neler söyleyecek Rabbim hepimiz hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...cem bey takip ettiğim kadarıyla çok başarılı bir doktor bende ekim kasım gibi gitmeyi düşünüyorum..tedavinizden bizi de haberdar eder seniz sevinirim...

İki tüp bebek denedim cem beyde iletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamadık fakat detaylara bakıp araştırdıgımda yanlış tercih yaptığımı anladım çok iyi diyerek transfer ettiği embriyoların çokta iyi olmadığını öğrendim

İki tüp bebek denedim cem beyde iletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamadık fakat detaylara bakıp araştırdıgımda yanlış tercih yaptığımı anladım çok iyi diyerek transfer ettiği embriyoların çokta iyi olmadığını öğrendim
Merhaba ahsen su,bende 1.tup bebek denememi Bahceci Cem celikte gerceklestirdim.2 tane 5.gun blastokist embriyo rahim dinlendirme yapilarak transfer uygulandi ve gayet guzel gebelik vaad eden embriyolar denilerek %65 sans verildi.Fakat sonuc nagatif oldu.Yaş 38. Neden tutmadigini sordugumda yumurta rezerviniz birazcik düsük ama ben embriyolarin genetigine bakilmasi gerektigini düşünüyorum denildi.Sonrasinda epikriz raporunu aldigimda embriyo kalite: 3bc yazdigini gordum yani sizinde dediginiz gibi 5aa yada 4aa vs..gibi fazla kaliteli degildi ve fazlasiyla bize umit verildi.Kendisi iyi bir doktor memnunum.fakat merkezde yangindan mal kacirma durumu var.Yani asistan sizi hemen acele edelim soyunun yatin diyerek catala cikarir ve doktora cataldayken soru sordunuz sordunuz soramadiniz mi pesinden kosma hali baslar.Bu kisiyi rahatsiz eder beni cok rahatsiz etmişti evet yogun olunabilir fakat karsimizda muhatap doktordan cok asistan.bu durumdan cok rahatsiz oldugum icin Memorial atasehir cem beye yonelmeyi dusunuyorum. Sizdeki tedavi sekli nasildi yada memnuniyetsizliginiz ogrenebilir miyiz?

kizlar once rabbim olsun diyecek, benimde daha once bazi merkezlerde 6aa en iyi embriyo verdiler ama olmadi, bahcecide 3cc embriyo ile yavrumu kucagima aldim , cem bey cok yogundu ama sordugum herseye sabirla cevap verdi, allah razi olsun. rabbim isteyen herkese guc versin

Bende cem beye başladım şuan iğne aşamasındayım tüp bebek 7725 iğneler 2000 bin. Ek olarak test istenilyo onuda baska yerde ozelde yaptım 250 civarı esiminde 300 faln. Tavsiye üzerine gttim bnde. 2.denemem olucak cem beye ilk gidişim. Sorun varmı dersenız eşiminde benımde sorunum yok ama olmadı 5 yıldır

kizlar nasilsiniz.haberler nasil... tupte sivi birikmesi icin ameliyat olan varmi hic
İki tane arkadaşım kocaeli üniversitesinde oldu bu ameliyatı. Hatta tüpleri alınacaktı ama Dr ne olur ne olmaz almayalim ucunu bağlayalim demiş. Tüpleri sosis seklindeydi bildiğim kadariyka. Acil şifalar dilerim :)

kizlar nasilsiniz.haberler nasil... tupte sivi birikmesi icin ameliyat olan varmi hic
Ben geçirdim bu ameliyatı. Tavsiyem bekletmemeden ameliyat olmanız. Laparoskopi ile yapıyorlar ve hasta için çok zor bir ameliyat değil kolay toparlarsınız. Tüplerde sıvı birikmesi rahimi de olumsuz etkileyebiliyor yapışıklık olabiliyor. Ben aynı anda histeroskopi de yaptırdım. Hatta doktora ben demiştim histeroskopi de yapalım mı diye. Doktorumda kabul etmişti evlilik süreniz uzunsa zaten histeroskopi rahime bakmak faydalı yapışıklık ya da başka sorun varsa o anda müdahale ediliyor. Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

ne kadar güzel anlatmışsın herşeyi çok sağol eline sağlık valla :) ben normalde de çok takıyorum herşeyi 2 aşılama yaptırdım negatif olunca daha bi arttı korkularım yarın randevum var bakalım yumurtalar gelişiyormu ilk muayenede 6 yumurta vardı tahminen 8-9 olur 4-5 tanesi de kaliteli olur diye düşünüyorum demişti bakalım yarın neler söyleyecek yumurta toplama işleminden sonra çok ağrınız oldu mu sizin peki
Canım merhaba, sana birşey danisabilir miyim? İlk başta görünen yumurtaların 6 taneymis, doktor 8-9 olur demiş. Benim de ilk başta 5-6 göründü, doktorum artabilir dedi. Senin artmış mıydı? PGT ye de göndereceğim için sayıyı kafama çok taktım.

Back
X