Tüp Bebek Merkezleri Doc. Dr. Ender Telli

SEBEBIMUMUDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
115
55
98
Slm arkadaşlar çok acil ivedi bir şekilde bilgi sahibi olmam lazım Doc. Dr. Ender Telli kliniği hakkında bilgi edinmek istiyorum bu klinikte tüp bebek tedavisi deneyenler bilenler bilgisi olanlar varsa başarı oranı nedir nasıl bir kliniktir beni aydınlatabilirmisiniz Kıbrıs tüp bebek tedavisi için iletişime geçtik acil karar vermemiz lazım ama korkuyorum acaba nasıl olur hiç birşey bilmiyorum başka hiç bir kliniği araştırmadık bir doktor arkadaş tavsiyesi ile yönlendirildik beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ender telli yi asla onermiyorum kibrista kibrista cok daha iyi merkezler var bu isi yaparken paraya degil lutfen kaliteye onem verin

Ender telli yi asla onermiyorum kibrista kibrista cok daha iyi merkezler var bu isi yaparken paraya degil lutfen kaliteye onem verin
Tedviye Ender telli de başlamaya karar verdik hayırlısı inşallah iyi sonuç alırız diye ümitliyim ama bilmiyorum başka bir merkez hiç araştırmadık burada bir tanıdığımız vasıtası ile direk Ender bey ile tanıştık tanıdığımız başarılı bir doktor olduğunu söyledi bizde bilmiyoruz nasıl bir doktor olduğunu anne olacağıma çok ümitliyim inşallah ümitlerim yıkılmaz çok korkuyorum üzülüyorum

Birde Ender bey i neden dolayı önermiyorsunuz acaba çevrenizde duyduğunuz olumsuz birşey mi sebep oldu ümidimi kaybetmek istemiyorum inşallah iyi olur :KK43:
Daha once kendisiyle calistim bende isini ve teknigni biliyorum o nedenle onermiyorum.umarim sonucunuz olunlu olur

Tedviye Ender telli de başlamaya karar verdik hayırlısı inşallah iyi sonuç alırız diye ümitliyim ama bilmiyorum başka bir merkez hiç araştırmadık burada bir tanıdığımız vasıtası ile direk Ender bey ile tanıştık tanıdığımız başarılı bir doktor olduğunu söyledi bizde bilmiyoruz nasıl bir doktor olduğunu anne olacağıma çok ümitliyim inşallah ümitlerim yıkılmaz çok korkuyorum üzülüyorum
İnsallah olumlu sonuc alirsiniz

Sevgili bayanlar Ender Telli Eurocare de çalışmıyor , EUROCARE TÜP BEBEK MERKEZi DR ARMAĞAN ULUBAŞ ile çalışıyor ben tedavim için bu merkez ile iletişimdeyim ENDER TELLİ nin merkez ile bağlantısı yok bu tedavi için maddi manevi yıpranıyoruz zaten birde kandırılmayalım dikkat edelim hepimiz iyice araştırmadan gitmeyin merkezlere

Birde Ender bey i neden dolayı önermiyorsunuz acaba çevrenizde duyduğunuz olumsuz birşey mi sebep oldu ümidimi kaybetmek istemiyorum inşallah iyi olur :KK43:
Bencede bir gerekçe olmalı ben karadeniz bölgesinde çalısırken tedavi gördüm ki bu bölgede ilk tüpbebek merkezini kuran 20 yıllık tecrübeli hocam şükürler olsun başarılıyla sonuçlandı Allahım nasip etti.ticari bir pazar sözkonusu ve menfaati olmayan karalıyor gibi geldi bana ve bu süreçler gerçekten zor aklınız karışmasın derim nasipse inş doğru adres Doç. Dr. Ali Ender Telli hocam yaşamayan bilemez bu tür yorumlarla insanlar zor zamanında daha da üzülüyor ben yaşadıgım mutlulukla hocama kefilim....

Sevgili bayanlar Ender Telli Eurocare de çalışmıyor , EUROCARE TÜP BEBEK MERKEZi DR ARMAĞAN ULUBAŞ ile çalışıyor ben tedavim için bu merkez ile iletişimdeyim ENDER TELLİ nin merkez ile bağlantısı yok bu tedavi için maddi manevi yıpranıyoruz zaten birde kandırılmayalım dikkat edelim hepimiz iyice araştırmadan gitmeyin merkezlere
Doç. Dr. Ali Ender Telli hocamın desteği iyiliği ve başarı oranı hastaları anlatmakla bitmez yaşayan bilir çok insan tanıdım bu konuda sağolsunlar hocamız doğru hekim fakat başka biryerde çalısıyor diye biliyorım telefon numaraları çıkıyor internette kişisel numarasına ulaşılabilir diye düşünüyorum
Maddi kaygılarla tedavi görmeyen desteğini bilmeyen kişilerin klinik adına bu gördüğünüz gibi yorumlarını dikkate almayın derim
Sevgiler...

Back
X