Başka bi yere başvurdun mu detaylı USG için? ?Bende detaylı ultrason için muayenehanesine gitme durumunda kaldım. İkili test sonucum 1/700 çıktığı için görüşlerini almak istedim. Daha muayeneye başlamadan riskimin çok yüksek olduğunu kesin amniyosentez olmam gerektiğini söyledi. Detaylı ultrasona baksada kesin birşey söyleyemezmiş. Eşimle amniyosentez taraftarı olmadığımızı görüncede detaylı ultrason boyunca amniyo hakkında bilgi ve detay verdi. İkinci kez ama sonuçta ultrasonda herşey yolunda değil mi diye sorunca da ters bir şekilde az önce cevapladım ya bu soruyu gibi azarıda patlattı. :) Ağzından bir tek iyi kelime çıkmadı. Şahsen ticari kaygılarını ön planda tuttuğunu düşünüyorum. İnsan ilişkilerinde başarısız. Kesinlikle ben kimseye tavsiye etmiyorum benim için ona gitmek kesinlikle zaman ve para kaybıydı. Ayriyetten Kendisinden sonra dna(prenatest) yaptırdım ve bebeğimde herhangi bir sorun yok.
memnun muısunuz fuat beyden gerçi çok olmuş amaYazılan olumsuz geribildirimlerden etkilenmek istemiyorum. Fuat Bey'i çalıştığım kurumda bir sürü sağlıkçı kişi önerdi bana. Özellikle iletişim anlamında da mükemmel olduğunu söylüyorlar, iyi bir doktor olmasının yanında. Ben gebeliğimi yeni öğrendim, 4 ya da 5 haftalık. Yarın ilk muayeneye Fuat Bey'in özel muayenehanesine gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım doğru bir karar vermişimdir.
Bende detaylı ultrason için muayenehanesine gitme durumunda kaldım. İkili test sonucum 1/700 çıktığı için görüşlerini almak istedim. Daha muayeneye başlamadan riskimin çok yüksek olduğunu kesin amniyosentez olmam gerektiğini söyledi. Detaylı ultrasona baksada kesin birşey söyleyemezmiş. Eşimle amniyosentez taraftarı olmadığımızı görüncede detaylı ultrason boyunca amniyo hakkında bilgi ve detay verdi. İkinci kez ama sonuçta ultrasonda herşey yolunda değil mi diye sorunca da ters bir şekilde az önce cevapladım ya bu soruyu gibi azarıda patlattı. :) Ağzından bir tek iyi kelime çıkmadı. Şahsen ticari kaygılarını ön planda tuttuğunu düşünüyorum. İnsan ilişkilerinde başarısız. Kesinlikle ben kimseye tavsiye etmiyorum benim için ona gitmek kesinlikle zaman ve para kaybıydı. Ayriyetten Kendisinden sonra dna(prenatest) yaptırdım ve bebeğimde herhangi bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?