Doç. Dr. Gürcan ASLAN BURUN UCU AMELİYATI ANKARA

gizant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
94
10
28
Ankara
Kızlar sonunda karar verdim ve burun ucu ameliyatı oldum. Kemik kısmında bir problem yoktu. Ameliyat lokal anesteziyle yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat sürdü. Amelilatı bugün oldum ve şu an bandajlı, yarın açılacak. Çok küçük bir kısmı belli oluyo. Kız kardeşim bandajlı haliyle bile inanamadı mükemmel görünüyo dedi. Zaten kız kardeşimin tavsiyesiyle buldum doktoru ve iyiki buldum diyorum çünkü doktorum çok ilgiliydi. Daha öncede aynı doktor kız kardeşimin karnından yağ alıp kalçasını doldurmuştu. Ayrıca dudak dolgusuda yaptırdık. Bandajlar açılınca fotoğrafları yüklerim. Fiyatı merak eden arkadaşlar için 1500tl ama ben tanıdık olduğu için 1000 tl ye yaptırdım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edicem umarım herkes istediği buruna sahip olr

Kızlar sonunda karar verdim ve burun ucu ameliyatı oldum. Kemik kısmında bir problem yoktu. Ameliyat lokal anesteziyle yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat sürdü. Amelilatı bugün oldum ve şu an bandajlı, yarın açılacak. Çok küçük bir kısmı belli oluyo. Kız kardeşim bandajlı haliyle bile inanamadı mükemmel görünüyo dedi. Zaten kız kardeşimin tavsiyesiyle buldum doktoru ve iyiki buldum diyorum çünkü doktorum çok ilgiliydi. Daha öncede aynı doktor kız kardeşimin karnından yağ alıp kalçasını doldurmuştu. Ayrıca dudak dolgusuda yaptırdık. Bandajlar açılınca fotoğrafları yüklerim. Fiyatı merak eden arkadaşlar için 1500tl ama ben tanıdık olduğu için 1000 tl ye yaptırdım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edicem umarım herkes istediği buruna sahip olr

merhaba sonunda burun ucu estetiği yaptıran birini buldum ben de olmak ıstıyorum sısme morarma oldumu,agrı sızı varmı bıraz bılgı verırmısın cok merak edıyorum:18:

hayır cnm burun ucu ameliyatında sadece kıkırdaklar işlem gördüğü için herhangi bir morarma olmadı. şişme işe yine diğer burun ameliyatlarına göre minimum seviyede oluyor. bandaj açıldıktan sonra ilk gün dahi rahat bir şekilde dışarı çıkabilirsin.

hayır cnm burun ucu ameliyatında sadece kıkırdaklar işlem gördüğü için herhangi bir morarma olmadı. şişme işe yine diğer burun ameliyatlarına göre minimum seviyede oluyor. bandaj açıldıktan sonra ilk gün dahi rahat bir şekilde dışarı çıkabilirsin.

cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederim,bandaj 1 gun kalıyor,cıkardıktan sonra herhangi bırsey yapıstırdılarmı ?bıraz fazla soru sordum kusura bakma..:16:

bende burun ucu ameliyatı olmak istiyorum yani sorun burun ucumun düşük olması fakat bi dktor ust kısmnda braz hafif törpüğlenmesi grektigini söyledi ve cok fazla bi fiyat mümkünse fotonuzu gönderebilrmsnz bir de gürcan aslana ulaşmak istiyorum tlfunu yok internette yeni üye oldugum icin profilinizi göremiyrm:( bian önce karar vermem lazım ameliyt iicin

cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederim,bandaj 1 gun kalıyor,cıkardıktan sonra herhangi bırsey yapıstırdılarmı ?bıraz fazla soru sordum kusura bakma..:16:

hayır tatlım bandaj 1 hafta kalıyor, çıkarıldıktan sonra ilk gün dahi rahat bir şekilde dışarı çıkabiliyorsun, bandajdan sonra herhangi bir şey yapıştırılmadı.

bende burun ucu ameliyatı olmak istiyorum yani sorun burun ucumun düşük olması fakat bi dktor ust kısmnda braz hafif törpüğlenmesi grektigini söyledi ve cok fazla bi fiyat mümkünse fotonuzu gönderebilrmsnz bir de gürcan aslana ulaşmak istiyorum tlfunu yok internette yeni üye oldugum icin profilinizi göremiyrm:( bian önce karar vermem lazım ameliyt iicin

canım özelden gönderdim numarasını

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Merhaba ;) Ben de bir kadın hastalıkları ve doğum doktoru ve aynı zamanda doç dr sevgili Gürcan hocamın bir hastası olaak yazıyorum. Ben aslında doğal güzellikten yana bir insan olarak estetik amaçlı operasyonlara pek sıcak bakmıyordum. ta ki geçen sene kız kardeşimin burnunu Gürcan hoca yapana kadar.. Öyle doğal öyle güzel oldu ki kızkardeşimin burnu, ;benim gibi hastaneye makyaj dahi yapmadan gidecek kadar doğallığı önemseyen biri olarak bile bir anda burnumu yaptırmaya karar verdim. İnsan doktr olunca biraz daha pimpirik oluyor ve de detaylı araştırıyor :) o ameliyatlara giren hemşirelerden tüm asistanlara kadar detaylı bir araştırma yapıp, Gürcan hocada karar kıldım. Kardeşimin burnu da sanat eseri gibi olunca :P çok da düşünmeye gerek yok dedim.
Sürekli karşılaştığım soru acımadı mı? oldu. Hayır acımadı hem de hiç :) abartmıyorum. ilk gün ameliyatımı oldum ertesi gün sabah henüz 24 saat tamamlanmışken arabamla kendi başıma evime gittim, 5. gün hastanemde 70 hasta bakabiliodum, 6. ve 8. günlerde günaşırı doğumhane nöbetlerini tuıtabiliyordum.
Ameliyatın kolaylığını anlatmaktan yeni burnumun güzelliğinden bahsetmeyi unuttum. <en çok da burnumun yandan görünüşüne bayılıyorum. Beni hastanede atelle görmeyip ameliyat olduğumu duymayan birkaç umanıma nasıl olmuş dediğimde ne yaptın ki dediler :) Anlaşılmayacak gibi değildi bence çünkü erçekten güzel bir burnum vardı artıkama, yine de bu tepkiyle çok mutlu oldum çünkü doğal görünüyordum. zaten herkesin tepkisi benzerdi, iyi ki yaptırmışsın, ve gerçekten doğal görünyo yüzüne yakışmış, yapmacık bir estetik gbi hiç değil dediler. Çok teşekkür ederim buradan da size hocam.. Sevgi ve saygılarımla..

Kızlar gürcan bey özel mi çalışıyor kendisiyle alakalı pek birşey bulamadım.ne kadardır fiyatı yardımcı olursanız sevinirim :)

Back
X