Merhaba ben Kadriye 49 yaşındayım,daha öncesinde 1998 ve 2005 yıllarında 2 adet sezeryan ameliyatı geçirdim iki çocuk sahibiyim.Son yıllarda farkedilecek şekilde karnımın sağ alt tarafında agrılar hissediyordum.Bazen bu ağrının siddeti çok fazla oluyordu.Sonrasin da adet düzensizliklerim baş gösterdi ve ayda bir adet olurken artik adetlerim iki haftada bir oluyordu.Giderek bu yoğun kanamalarım ve düzensizlik canımı sıkmaya ve beni korkutmaya başladı.Korkup kaçtığim düzenli kontrollerime gitmediğim halde artik durumumun ciddilestigini düsünerek güvenebilecegim bir hekime danısmak istedim.Gerek internet üzerinden gerekirsede sosyal medyadan bilgiler edindim fakat hicbiri bir hekim ile birebir görüsme gibi olmayacagi icin direk hastaneden randevu aldim.Pendik MEDİCALPARK Hastanesinde Sevgili Dr. Murat BOZKURT ile tanıştık.İlk randevumdan itibaren pozitif ve güleryüzlü oldu ve bana o güveni verdi.Detaylı kontrollerinden sonra birebir görüserek hastalığımın ciddiyetini ve hem suanki durumunu hemde ileride eğer önlemler alınmaz ise neler olabileceğini tek tek açıkladı.Evet durumum benim sandığım kadar hafif degilmiş.İlerleyen zamanlarda kanser riskinin olabilecegi gibi ciddi durumlar varmış.Dr.Murat Bozkurt hocam gercekten çok açiklayaci bir sekilde konusarak kistlerin,miyomların olduğunu parça alınması gerektiğini söyleyerek beni yönlendirdi.Detayli biyopsi islemim 2 saate yakın sürdü ve patalojiden gelen sonuçlarım neyseki temiz çıktı.Ama rahim alınması kesinlestirilmisti . Bir yıl önce devlet hastanesine gittigimde kanser degilsin denildi ve beni evime gonderdiklerinde durumlarin böyle olduğu bana hiç açıklanmamisti. Aynı sonuçları Dr.Murat Bozkurta gösterdigimde ise rahimde 15 cm myom ve çikolata kistim olduğunu öğrenmiştim.Ayrica rahim duvarindaki kalınlasmanin artik 3.evresinde olduğumu söylemişti.Tüm bunlari hekimim tarafindan ögrendikten sonra korkulari bir kenara birakararak büyük ameliyatim icin hastaneden gün aldık. Ameliyat günü Dr. Murat BOZKURT ve tüm ekibi o kadar profesyonel ve ilgililerdi ki tedavinin hiçbir aşamasında tereddüt etmeden kendimi onlara teslim ettim.LAPAROSKOPİK HİSTEREKTOMİ ameliyatı olacaktım ameliyatim malesef beklenenden de zor gecmist.Rahimi parcalara ayirarak cikarmak zorunda kalmislardi.Uzun süren ameliyatim sonrasinda Murat Hocam ameliyattin basarili gectigini söyledi anlattıklari dogrultusunda cerrahlar icin zor olan fakat hastanin iyilesme sürecini hizlandiran bir ameliyatin basariyla üstesinden gelmis ve açık ameliyata çevirmeden kapali olarak tamamlamisti.Ameliyat sonrasindaki süreçtede Sevgili Murat Hoca’mızın sürekli takibi, ilgisi ve psikolojik desteği hep bizimle oldu ve 3 günlük takipten sonra beni daha iyi gördügunu bir sıkınti yasarsaniz tekrar telefon edebilecegimi söyleyerek taburcu islemlerini baslatti. Ameliyat sonrasinda herkes gibi tabiki agrilarim oldu fakat verilen ilaclari antibiyotiklerimi duzenli kullandim ve hocamin dedigi sekilde çok fazla kendimi yormamaya egilmelerime ve uzanmalarima cok kendime dikkat ettim.Her gecen gun kendimi çok daha iyi hissetmeye basladim.Alınan rahimden sonra pataloji sonuclariminda temiz oldugunu ogrendigimde icim cok daha ferahlamisti.Suan ameliyatimin uzerinden 1 ay gecti ve artik gönul rahatligiyla islerimi yapabiliyorum.İyi ki kontrole gittim iyi ki o güveni hissettim ve bilgili deneyimli kendi alaninda uzman birsini tanımış oldum.Daha sonrasinda k aylik kontrollerimde de tereddütsüz danısabilecegim bir doktorum var artik.Tüm bu süreçte bizimle ilgilenen ve destegini hiçbir zaman esirgemeyen Doç. Dr. Murat Bozkurt hocama ve profesyonel ekibine sonsuz teşekkürler..