Doç. Dr Murat Bozkurt - Kadın hastalıkları

Hndof

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
1
1
1
31
Yaklaşık 3-4 ay kadar önce bir kasılma ve karın ağrısıyla hastaneye gittim. Yumurtalığımda 8,5 cm kist olduğunu , tümör markerlarımın aşırı yüksek olduğunu ve bu kisti hemen almaları gerektiğini söylediler . O kadar korkuttular , o kadar tedirgin ettiler ki onlarda bu operasyonu asla olmayacağıma emin oldum ve güvenebileceğim bir doktor aramalarına başladım. Uzun bir süreç sonunda Murat beyi buldum. Kendisinin sürekli bu ameliyatları yapması ve aynı zamanda tüp bebek alanındaki uzmanlığı beni çok rahatlattı. İleri düzeyde tecrübesi ve para meraklısı olmayan işini gerçekten doğru yapan bir doktor olduğunu anlayınca hiç beklemeden kendisine operasyonumu oldum.
22.05.2018 tarihinde operasyonumu oldum , bugün 7. Gün çok enerjik ve iyiyim. Hiç sorunsuz temiz bir şekilde beni bu büyük ağrılarıma sebep olan şeyden kurtardı. İlgisi ve enerjisiyle bu süreçte ki desteği ve herşey için çok teşekkür ederim

Çocuk sahibi olmak için 4 yıldır düzenli olarak çeşitli doktorlara gitmeme rağmen bir sonuç alamadım.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayken bir arkadaşımın tavsiyesi ile Pendik MEDİCALPARK Hastanesinde Sevgili Dr. Murat BOZKURT ile tanıştık.
İlk randevumdan itibaren pozitif ve güler yüzlü olması, paradan önce insan sağlığına önem vermesi, teşhisi ve tedavisi ile ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatarak açıklama yapması benim için ilk aşamada mükemmel bir detaydı. Çocuk sahibi olamamama sebep olan, diğer doktorların göremediği kandaki AMH düşüklüğünü tespit edip ayrıca bir tüpümün kapalı olduğunu belirtti.
Ortak kararımız ile tüp bebek yapmaya karar verdik. Bu süreçte Dr. Murat BOZKURT ve tüm ekibi o kadar profesyonel ve ilgililerdi ki tedavinin hiçbir aşamasında tereddüt etmeden kendimi onlara teslim ettim.Transfer aşamasında ve sonrasında bile Sevgili Murat Hoca’mızın sürekli takibi, ilgisi ve psikolojik desteği hep bizimle olduve nihayet tedaviyi tamamladık.İzlenen yol ve tedavi süreci doğru olduğu için de mucize gerçekleşti ve sonuç pozitif J Bize bu mutluluğu yaşattığı için Murat Hoca’mıza ve profesyonel ekibine sonsuz teşekkürler…
NOT: Etrafımda tüp bebek yaptıranlar belli şartlardan dolayı genelde tedavi sürecindeki doktorlarına devam etmiyorlar. Fakat ben Avrupa yakasında oturduğum halde Murat Hoca’ma gitmeye devam edeceğim ve doğumumda da kendimi onun ellerine ve muhteşem ekibine teslim edeceğim.

Ben bir buçuk yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz ama nasip olmadı henuz. bu zamana kadar kaç tane doktora gittim bilmıyorum pko var bende kimse ilgilenmedı doğru duzgun. Ama Doç.dr Murat bozkurtla tanıştım medicalpark pendık hastanesınde. O kadar guzel ilgilenıyor ki işinde çok profesyonel guleryüzü de artısı. Son sancılı bi şekilde gittim kisten dolayı laparoskobi ameliyatı oldum çok şükür hiç ağrım sızım yok hamilelık sürecınde de çok guzel yardımcı oluyor herkese tavsiye ederım.

Mayıs 2018'te başlayıp bitmeyen kanamamdan dolayı doktora gittim. Rahmimde miyomlarım, yumurtalıklarımda ise kistlerim olduğu teşhis edildi. Daha sonra gittiğim birçok doktor da aynı sonuca ulaştı. En son VM Medical Park Pendik Hastanesi'nde Doç. Dr. Murat Bozkurt'a gittim. Çünkü rahmimin ve yumurtalıklarımın alınması gerektiğinden dolayı ameliyat olmam gerekiyordu. Araştırmalarımda kendisinin bu konuda uzman olduğunu öğrenmiştim. Bana laparoskopik cerrahi yöntemini önerdi. Ben açıkçası açık ameliyat taraftarı idim. Fakat beni laparoskopi konusunda ikna etti ve kendisinden çok emindi. 29.08.2018 tarihinde ameliyata girdim. Daha önce geçirdiğim iki farklı ameliyattan ötürü (kasık fıtığı ve apandisit) bağırsaklarım birbirine yapışmış. Bu sebeple 4 saat süren ameliyat sonrasında hem bağırsaklarım açıldı, hem yumurtalık hem de rahmim alındı. Kısacası şu anda ameliyatın üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Doç.Dr. Murat Bey konusunda çok deneyimli ve iyi bir hekim. Herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlık diyorum ve çok teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler.

Başka bir Dr'un yanlış işlemden dolayı rahmimde açtığı hasarı, gerçekleştirdiği operasyonla tedavi ederek beni sağlığıma kavuşturan hocam Doç. Dr. Murat Bozkurt'a teşekkür ediyorum. Hastasını dinleyen, ulaşılabilir, pozitif olması ise tecrübe ve bilgi birikimin yanında + özellikleri. Güvenle tavsiye ediyorum hanımlar..

Benim zaten bir miyom geçmişim vardı. Yıllar önce dönem dönem farklı doktorlara gitmiştim. En son 1 ay boyunca kanamam olunca, internetten bir araştırma yaptım. Bu konuda çok fazla ameliyat yapmış, iyi bir doktor olan Murat Bey’ i Pendik Medicalpark’ ta buldum. İlk defa erkek doktora muayene olacaktım, çok gergindim ve süreçten de korkuyordum fakat Murat Bey’in anlayışı, profosyonelliğiyle bu konuyu aştım. Sonraki süreçte birden fazla en büyüğü 10cm olan irili ufaklı miyomlar ve 7 cm civarı kistim vardı. 1 ay içerisinde hem kapalı hem açık 2 ameliyat ve tahlil için parçalar alındı. İlk kapalı ameliyattan yaklaşık bir iki saat sonra çok rahattım. Yürüdüm, zıpladım, hatta hastane cafesine inip çayımı bile içtim. Ne bir ağrı ne de bir sızı, hiç bir şey yoktu. Bu benim için önemliydi çünkü birkaç yıl önce bir devlet hastanesinde muayene sırasında bayan doktor içimde plastik olan aleti kırmıştı ve aylarca acı çekmiştim. Ama Murat Bey’ in genel anestezide gerçekleştirdiği yaklaşık 3,5 saat süren ameliyatından sadece 1 saat sonra hoplayıp zıplayabiliyordum. Kendisine olan güvenim tamdı. Ve 1 ay sonra açık ameliyat ile hem kistim hem de kocaman olan miyomum alındı. İlk 2 gün sezeryanlı doğum ağrıları vardı hafiften, hastanede 5 gün kaldım ve bu süreçte Murat Bey ve ekibi beni bir an bile yanlız bırakmadılar. Gerek ilaç tedavisi gerek birey olarak, moral vererek beni 5 gün sonra taburcu ettiler. Öyle ki son gün çıkmayı beklerken kulaklıklarımı takıp, hemşilere dans bile ettim:)) Velhasıl hastalık insanlar için elbette, süreçte kime güvendiğiniz çok önemli. Ben tecrübesine güvenerek gittiğim Doktorumdan ve hastanemden çok memnunum. Allah ömür verdiği sürece de kendisinin dışında bir doktora gitmeyi de düşünmüyorum. Dikişlerime gelince, estetik dikiş yapmıştı Murat Bey, kesi izleri şu an hafif bir şekilde farkediliyor. Hiç çocuk sahibi değilim. Ve benim kist ve miyomlarım rahmin gerisine doğru ilerlemişti. Yani aslında böyle bir ameliyatta rahmin alınması kaçınılmazdı. Ve kendisine bir kez daha minnettarım ki, rahime en ufak bir zarar vermeden, büyük bir ustalıkla kist ve miyomları temizledi. Benim gibi sıkıntısı olan tüm bayanlara kendisini tavsiye ediyorum.

Merhaba,
Yaklaşık 3.5 ay önce hamileliğim üçüncü ayına girerken bir düşük durumu yaşadım.
Sn. Murat Bozkurt ile tanışmamız tekrar hamile olamam nedeni ile başlamıştır.
Eşim ve ben doktorumuza giderek hamilelik için muayene oldum ve tekrar hamile kalma durumum çok küçük bir olasılık olması nedeniyle doktorumuz tüp bebek tavsiyesinde bulundu. Bizde eşimle bu şekilde çocuk sahibi olmak konusunda hem fikir olduk.
Doktorumuzun belirlediği ilaç ve iğneler ile tedaviye başladık.
Sonuç olarak şuan 10 tane sağlıklı embrio sahibiyiz.
Allah nasip ederse aralık ayında iki embrio ile transfer işlemini tamamlayacağız.
Sonrasında herşeyi Allahtan bekleyeceğiz.
Bu arada son olarak doktorumuzun ilgili ve alakasina çok teşekkür ederiz.

gerçekten iyi bir doktoru böyle gerçek olmayan hesaplarla reklamı yapılması üzücü geldi bana. murat beyi çok eskiden tanırım. hastaları çok memnun kalırdı o zaman. insanlara yaklaşımını anlatmaya gerek yok. işini büyük titizlikle yapan, tavsiye edebileceğim bir kaç doktordan biri.

Merhaba ben Kadriye 49 yaşındayım,daha öncesinde 1998 ve 2005 yıllarında 2 adet sezeryan ameliyatı geçirdim iki çocuk sahibiyim.Son yıllarda farkedilecek şekilde karnımın sağ alt tarafında agrılar hissediyordum.Bazen bu ağrının siddeti çok fazla oluyordu.Sonrasin da adet düzensizliklerim baş gösterdi ve ayda bir adet olurken artik adetlerim iki haftada bir oluyordu.Giderek bu yoğun kanamalarım ve düzensizlik canımı sıkmaya ve beni korkutmaya başladı.Korkup kaçtığim düzenli kontrollerime gitmediğim halde artik durumumun ciddilestigini düsünerek güvenebilecegim bir hekime danısmak istedim.Gerek internet üzerinden gerekirsede sosyal medyadan bilgiler edindim fakat hicbiri bir hekim ile birebir görüsme gibi olmayacagi icin direk hastaneden randevu aldim.Pendik MEDİCALPARK Hastanesinde Sevgili Dr. Murat BOZKURT ile tanıştık.İlk randevumdan itibaren pozitif ve güleryüzlü oldu ve bana o güveni verdi.Detaylı kontrollerinden sonra birebir görüserek hastalığımın ciddiyetini ve hem suanki durumunu hemde ileride eğer önlemler alınmaz ise neler olabileceğini tek tek açıkladı.Evet durumum benim sandığım kadar hafif degilmiş.İlerleyen zamanlarda kanser riskinin olabilecegi gibi ciddi durumlar varmış.Dr.Murat Bozkurt hocam gercekten çok açiklayaci bir sekilde konusarak kistlerin,miyomların olduğunu parça alınması gerektiğini söyleyerek beni yönlendirdi.Detayli biyopsi islemim 2 saate yakın sürdü ve patalojiden gelen sonuçlarım neyseki temiz çıktı.Ama rahim alınması kesinlestirilmisti . Bir yıl önce devlet hastanesine gittigimde kanser degilsin denildi ve beni evime gonderdiklerinde durumlarin böyle olduğu bana hiç açıklanmamisti. Aynı sonuçları Dr.Murat Bozkurta gösterdigimde ise rahimde 15 cm myom ve çikolata kistim olduğunu öğrenmiştim.Ayrica rahim duvarindaki kalınlasmanin artik 3.evresinde olduğumu söylemişti.Tüm bunlari hekimim tarafindan ögrendikten sonra korkulari bir kenara birakararak büyük ameliyatim icin hastaneden gün aldık. Ameliyat günü Dr. Murat BOZKURT ve tüm ekibi o kadar profesyonel ve ilgililerdi ki tedavinin hiçbir aşamasında tereddüt etmeden kendimi onlara teslim ettim.LAPAROSKOPİK HİSTEREKTOMİ ameliyatı olacaktım ameliyatim malesef beklenenden de zor gecmist.Rahimi parcalara ayirarak cikarmak zorunda kalmislardi.Uzun süren ameliyatim sonrasinda Murat Hocam ameliyattin basarili gectigini söyledi anlattıklari dogrultusunda cerrahlar icin zor olan fakat hastanin iyilesme sürecini hizlandiran bir ameliyatin basariyla üstesinden gelmis ve açık ameliyata çevirmeden kapali olarak tamamlamisti.Ameliyat sonrasindaki süreçtede Sevgili Murat Hoca’mızın sürekli takibi, ilgisi ve psikolojik desteği hep bizimle oldu ve 3 günlük takipten sonra beni daha iyi gördügunu bir sıkınti yasarsaniz tekrar telefon edebilecegimi söyleyerek taburcu islemlerini baslatti. Ameliyat sonrasinda herkes gibi tabiki agrilarim oldu fakat verilen ilaclari antibiyotiklerimi duzenli kullandim ve hocamin dedigi sekilde çok fazla kendimi yormamaya egilmelerime ve uzanmalarima cok kendime dikkat ettim.Her gecen gun kendimi çok daha iyi hissetmeye basladim.Alınan rahimden sonra pataloji sonuclariminda temiz oldugunu ogrendigimde icim cok daha ferahlamisti.Suan ameliyatimin uzerinden 1 ay gecti ve artik gönul rahatligiyla islerimi yapabiliyorum.İyi ki kontrole gittim iyi ki o güveni hissettim ve bilgili deneyimli kendi alaninda uzman birsini tanımış oldum.Daha sonrasinda k aylik kontrollerimde de tereddütsüz danısabilecegim bir doktorum var artik.Tüm bu süreçte bizimle ilgilenen ve destegini hiçbir zaman esirgemeyen Doç. Dr. Murat Bozkurt hocama ve profesyonel ekibine sonsuz teşekkürler..

Merhabalar, Murat hocamla tanışmadan yaklaşık 6 ay önce düzensiz kanama ve aşırı ağrı şikayeti ile özel bir hastanede muayene oldum ve myomların olduğunu ve temizlenmesi gerektiğini söylediler. iki ayrı operasyon geçirdim ikincisinde myom temizliğinde LOP ucunun içer de kaldığını ve bir süre sonra kendiliğinden çıkabileceğini çıkmazsa da kalmasında sorun olmadığını bildirdiler.şikayetlerim geçmedi aynı zamanda rahimde de bir tel kalmıştı. İŞTE tam burum da iken Doç.Dr.MuratBOZKURT hocamla tanıştım SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM Murat beyin yaptığı muayenede, 3cm arka duvarda myon olduğu Kırık LOP telinin de bulunduğu ve alınmasının gerektiği tesbit etti.Telden dolayı çok zor ve riskli olan ameliyatı Kapalı Yöntemle(HİSTEROSKOPİ) Çok BAŞARILI bir şekilde gerçekleştirdi. 1 gün yatıp sora normal yaşama döndüm. ŞİMDİ SAĞLIKLIYIM Doç.Dr.Murat Bozkurt hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum. alanında çok başarılı hastasıyla çok alakalı her şeyi anlatan ve yardımcı olan Çok ta iyi bir insan. Herkese sağlık dileklerimle, Figen AKÇAY

Merhaba yaklaşık 5 yıldır kadın hastalıklarından şikayetim var.Kistlerim ve miyomlardan dolayı uzun süren ağrılı adet kanamalarım vardı. 2 yıl önce bir araştırma hastanesinde Rahim aldırmak için ameliyat oldum. Ameliyat sonrasında doktor sağ yumurtalığın bağırsakla çok yapışık olduğunu bu yüzden dokunamadığını söyledi. Sol yumurtalığı ise aldığını söylemişti. Ameliyat sonrasında düzenli olarak kontrollere gittim. Menopoza girmem için çeşitli iğneler ilaç tedavisi hormon ilaçları kullandım ama kanamalarım devam etti. Hatta 25 Gün devam eden kanamalarım oldu.Doktor her seferinde tek yumurtalıkla nasıl hala menopaza giremedin deyip duruyordu! Ağrılı sürece daha fazla dayanamayıp doktor doktor gezmeye başladım. Kimse 2. ameliyata yanaşmak istemedi. Bundan sonra bağırsakların dışarıda yaşayabilirsin diyen de oldu masa da kalırsın diyende oldu. En sonunda Pendik Medical park hastanesinde görev yapan Doç. Dr. Murat BOZKURT ile tanıştım. bana ameliyatın bütün risklerinden bahsetti ama bir o kadar da kendine güvenen deneyimli harika bir doktor olduğu pozitif enerjisinden belliydi. Gözüm kapalı güvendim Murat Hocaya. Kendisine gelmeden önce parça aldırdığım sonuçları ve diğer tahlilleri göstermiştim. Kan değerlerinin yüksek olduğundan bahsetti ve bunun iyi bir şey olmdığı söyledi. Tekrar kamera ile parça aldıİlk ameliyatımızı böylece yapmış olduk. (İşin garip yanı o tahlilleri ve parçayı başka hastanelerde yaptırmış olmama rağmen en az 5 farklı doktor görmüş ve incelemişken bu kadar hayati önem taşıyan kötü hastalığı neden kimse söylemedi? Bir de Okmeydanı devlet hastanesinde ameliyatıma giren doktor sol yumurtalığımı aldığını söylemişti ya hani işte raporda sol yumurtalıktan sadece doku alıp kapatmış aldım dediği yumurtalığı dahi almamışhiç birşey yapmadan kapatmış. ) Parça sonucu Kötünün iyisi diyeceğimiz bir şekilde çıktı. Sonuçlardan sonra 2. ameliyatı oldum. Murat bey ve genel cerrah doktorumuz şahane bir iş çıkardılar ve düğüm düğüm olmuş bağırsağı rahimden ayırarak Rahmi komple aldı. 9 Ağustosta ameliyatımdan sonra sanki yeniden doğdum. 1 hafta içinde toparlandım kendimi çok iyi hissettim. Hayatta ki şansımın Murat beyle karşılaşmak olduğunu düşünüyorum. İnsan hayatının paradan çok daha önemli olduğunu bilen işini severek yapan enerjisi yüksek bir doktor. Bütün zor ameliyatların üstesinden gelen harika bir insan kendisi. Gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum.

Ben bir buçuk yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz ama nasip olmadı henuz. bu zamana kadar kaç tane doktora gittim bilmıyorum pko var bende kimse ilgilenmedı doğru duzgun. Ama Doç.dr Murat bozkurtla tanıştım medicalpark pendık hastanesınde. O kadar guzel ilgilenıyor ki işinde çok profesyonel guleryüzü de artısı. Son sancılı bi şekilde gittim kisten dolayı laparoskobi ameliyatı oldum çok şükür hiç ağrım sızım yok hamilelık sürecınde de çok guzel yardımcı oluyor herkese tavsiye ederım.
Ameliyat ücretleri hastaneye göre değişiyor ,Medical Park ta laparoskopi ameliyatını kaça oldun SGK ile anlaşması varmı ?

Merhaba ismim Gülsen 50 yaşındayım benim şikayetlerim bundan 2,5 yıl önce başladı. Düzensiz kanamalarım ve şiddetli ağrılarım oluyordu. Gittiğim eğitim araştırma hastanelerinde bana söylenen rahmimin ve yumurtalıklarımın alınması gerektiğiydi. Ben bunca süre içersinde bir türlü ikna olup güvenip bu ameliyatı olamadım sürekli kaçtım. Hatta ameliyat günü aldım ama bir türlü cesaret edip gidemiyordum iptal ediyordum. Taki Murat hocamla tanışana kadar. Bana durumum hakkında o kadar güzel bilgi verdiki güler yüzü ve kendine olan güveni içimi çok rahatlattı. Murat hocamız genelde kapalı ameliyat yapıyor ama benim durumum buna müsait değildi mecbur açık ameliyat olmam gerekiyordu. 12 Kasım da ameliyatımı oldum şükür herşey umduğumdan çok daha iyi geçti. Kısa sürede toparlanıp normal hayatıma döndüm. Murat Bozkurt hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

Öncesinde 5-6 doktor takibine rağmen nedeni bulunamayan tekrarlayan düşüklerim için Murat hocam ilk randevuda tanı koydu ve verdiği güvenle hemen laparoskopi oldum. Neticesinde sol tüpün bağırsaklara yapışmış olduğu ve alındığı operasyon ile hiçbir komplikasyon yaşamadan sağlığıma kavuştum. Doktorunuzun sizi anlıyor olması ve size verdiği güven, destek çok çok önemli. Çok teşekkür ediyorum kendisine, iyi ki kendisine ulaştık diyorum.

Merhaba ben Kadriye 49 yaşındayım,daha öncesinde 1998 ve 2005 yıllarında 2 adet sezeryan ameliyatı geçirdim iki çocuk sahibiyim.Son yıllarda farkedilecek şekilde karnımın sağ alt tarafında agrılar hissediyordum.Bazen bu ağrının siddeti çok fazla oluyordu.Sonrasin da adet düzensizliklerim baş gösterdi ve ayda bir adet olurken artik adetlerim iki haftada bir oluyordu.Giderek bu yoğun kanamalarım ve düzensizlik canımı sıkmaya ve beni korkutmaya başladı.Korkup kaçtığim düzenli kontrollerime gitmediğim halde artik durumumun ciddilestigini düsünerek güvenebilecegim bir hekime danısmak istedim.Gerek internet üzerinden gerekirsede sosyal medyadan bilgiler edindim fakat hicbiri bir hekim ile birebir görüsme gibi olmayacagi icin direk hastaneden randevu aldim.Pendik MEDİCALPARK Hastanesinde Sevgili Dr. Murat BOZKURT ile tanıştık.İlk randevumdan itibaren pozitif ve güleryüzlü oldu ve bana o güveni verdi.Detaylı kontrollerinden sonra birebir görüserek hastalığımın ciddiyetini ve hem suanki durumunu hemde ileride eğer önlemler alınmaz ise neler olabileceğini tek tek açıkladı.Evet durumum benim sandığım kadar hafif degilmiş.İlerleyen zamanlarda kanser riskinin olabilecegi gibi ciddi durumlar varmış.Dr.Murat Bozkurt hocam gercekten çok açiklayaci bir sekilde konusarak kistlerin,miyomların olduğunu parça alınması gerektiğini söyleyerek beni yönlendirdi.Detayli biyopsi islemim 2 saate yakın sürdü ve patalojiden gelen sonuçlarım neyseki temiz çıktı.Ama rahim alınması kesinlestirilmisti . Bir yıl önce devlet hastanesine gittigimde kanser degilsin denildi ve beni evime gonderdiklerinde durumlarin böyle olduğu bana hiç açıklanmamisti. Aynı sonuçları Dr.Murat Bozkurta gösterdigimde ise rahimde 15 cm myom ve çikolata kistim olduğunu öğrenmiştim.Ayrica rahim duvarindaki kalınlasmanin artik 3.evresinde olduğumu söylemişti.Tüm bunlari hekimim tarafindan ögrendikten sonra korkulari bir kenara birakararak büyük ameliyatim icin hastaneden gün aldık. Ameliyat günü Dr. Murat BOZKURT ve tüm ekibi o kadar profesyonel ve ilgililerdi ki tedavinin hiçbir aşamasında tereddüt etmeden kendimi onlara teslim ettim.LAPAROSKOPİK HİSTEREKTOMİ ameliyatı olacaktım ameliyatim malesef beklenenden de zor gecmist.Rahimi parcalara ayirarak cikarmak zorunda kalmislardi.Uzun süren ameliyatim sonrasinda Murat Hocam ameliyattin basarili gectigini söyledi anlattıklari dogrultusunda cerrahlar icin zor olan fakat hastanin iyilesme sürecini hizlandiran bir ameliyatin basariyla üstesinden gelmis ve açık ameliyata çevirmeden kapali olarak tamamlamisti.Ameliyat sonrasindaki süreçtede Sevgili Murat Hoca’mızın sürekli takibi, ilgisi ve psikolojik desteği hep bizimle oldu ve 3 günlük takipten sonra beni daha iyi gördügunu bir sıkınti yasarsaniz tekrar telefon edebilecegimi söyleyerek taburcu islemlerini baslatti. Ameliyat sonrasinda herkes gibi tabiki agrilarim oldu fakat verilen ilaclari antibiyotiklerimi duzenli kullandim ve hocamin dedigi sekilde çok fazla kendimi yormamaya egilmelerime ve uzanmalarima cok kendime dikkat ettim.Her gecen gun kendimi çok daha iyi hissetmeye basladim.Alınan rahimden sonra pataloji sonuclariminda temiz oldugunu ogrendigimde icim cok daha ferahlamisti.Suan ameliyatimin uzerinden 1 ay gecti ve artik gönul rahatligiyla islerimi yapabiliyorum.İyi ki kontrole gittim iyi ki o güveni hissettim ve bilgili deneyimli kendi alaninda uzman birsini tanımış oldum.Daha sonrasinda k aylik kontrollerimde de tereddütsüz danısabilecegim bir doktorum var artik.Tüm bu süreçte bizimle ilgilenen ve destegini hiçbir zaman esirgemeyen Doç. Dr. Murat Bozkurt hocama ve profesyonel ekibine sonsuz teşekkürler..
canım sen tüp bebek tedavisi mi görüyosun, yoksa miyomların kistlerin mi var? 36 yaşında mısın, 49 yaşında mısın bir karar ver gülüm.

Tanıdığım en iyi en güleryüzlü kadın doğum doktoru. Cok sayıda miyomum vardı 17 haftalık bebeğimi kaybettim onlar yüzünden.Yana döne gitmediğimiz doktor kalmadı, sonunda Murat hocayı bulduk insana güven veren tecrübesini hissettiren konuşması ve güleryüzüyle çok güzel bir süreç geçirdik ameliyatımı yaptı tam 9 adet miyom çıkardı, şimdi bebek için geri sayıma başladık:) İyi hekim olması bir yana iyi bir insan ve bizim en umutsuz olduğumuz anda bile güleryüzüyle her şeyi anlattı içimizi rahatlattı bizim gibi pimpirikli bir çiftin her sorusuna özenle cevap verdiRabbim onu ülkemize bağışlasın böyle doktorların sayısı artsın inşallah🙏🏻

ameliyat maliyeti aşağı yukarı ne kadar tuttu acaba
Öncesinde 5-6 doktor takibine rağmen nedeni bulunamayan tekrarlayan düşüklerim için Murat hocam ilk randevuda tanı koydu ve verdiği güvenle hemen laparoskopi oldum. Neticesinde sol tüpün bağırsaklara yapışmış olduğu ve alındığı operasyon ile hiçbir komplikasyon yaşamadan sağlığıma kavuştum. Doktorunuzun sizi anlıyor olması ve size verdiği güven, destek çok çok önemli. Çok teşekkür ediyorum kendisine, iyi ki kendisine ulaştık diyorum.

Güncel myom ya da histerektomi ameliyat ücretlerini bilen var mı?

Back
X