Doç.Dr. Suna Özdemir

graf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
700
8
118
İstanbul
Merhaba
Kadın doğum Doç.dr Suna özdemır e gıdenler burada toplanalım.göruşlerimizi belirtelim.
Ilk 12şubat salı gunü gıdeceğim kendısıne:49:

kendısıne gıttım salı gunu cok memnun kaldım cok anlayıslı ve samımı bır dr
benı dınleyerek hep sorularımı cevapladı
benım gibi kafasında soru ısaretlerı olaranlara kesınlıkle tavsıye ederım

6 aydir Suna hanima gidiyordum kizlar.. Aciklayici ,ilgili.bir doktor.Bilgi konusunda hic suphem olmadi. Ama yonlendirdigi renkli doppler medicine Ahmet Gul e gitmenizi tavsiye etmem. Aylarca beklediginiz o hassasiyeti anlamayan biri,bana renkli yuzunu bile gostermedi. hemencecik bakiverdi arabasiyla ilgili bir sorun varmis ona yetsmesi gerekiomus bilmemne dedi goremedim 4 boyutlu yuzunu :(( Suna Hanim a acil bi kac durum yasadigimda ne cep telefonundan nede hastaneden hic ulasamadim. Bir kere sancili kanamam oldu bi kerede zehirlendim yine acil en yakin hastaneye kaldirildim Suna Hanima ulasamiyorsunuz maalesef. Gece dogumum baslasa arayip ulasamam diye korku doldu icim hep. Bu yuzden degistrdim bu hafta Belgin hanima yada Derya Uyan a gidecegim ikisine de giden tanidiklarim var nezaman arasalar ulasmislar bence bu cok onemli bir husus dr seciminde..

Ay sonu bende gideceğim tavsiye üzerine randevu aldım başka bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

Arkadaşlar.. Suna hanım ile ilgili bilgisi oaln başka kimse var mı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

Muayene ücreti nedir acaba ve ilk defa alttan muayene için gidicem ve çok korkuyorum tavsiye eder misiniz acaba?

Back
X