Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık tahlil zamanınız geldi sanırım, benim daha epey var. Sonuçları paylaşırmısın lutfen ?evet risalebal oyle ama beklemekte zor.gercı her işte vardr bır hayır dıyorum ama bazende kalbıme soz gecıremıyorum.hıc hamıle kalamıycakmısım gıbı gelıyor.hayırlısı ne dıyelım
kızlar bugunneler oldu
.4 ay once nısantası tumlabda spermıyogram yaptrmıstık.1.5 ay oncesınde ozelde 26 mılyon cıkan sperm sayısı nısantasında 8 mılyon cıktı.şok olmustuk.dr bu kadar nıye fark var dıye bızı bu sefer bakırkoy tumlaba gonderdı.orda 4 gun sonrasında 18 mılyon cıkmıstı.sevınmıstık tabı.ve amelıyat oldu esım 4 ay gectı bekledık salak gıbı.dun teoman a msj attık hangı testlerı yaptıralım dıye o yanlıs anlamıs bıze dıyorkı sızın yaptrdıgınız donemde bakırkoyde yanlıslık olmus ama sımdı sorun yok nısantası yada bakırkoyde yaptırabılırsınız .sonra bugun bakırkoy tumlaba gıttık teoman beyın msjını okuttuk laboranta yanlıslık oldugunu soyledı dedık.adam benım haberım yok dedı.neyse esım sperm verdı saat 10 bucuk gıbı.sonra 1 de tumlabın mudurumu ne bır bayan arıyor hazıran sonunda makıne 1 ıken 2 yazmısmız yanı 9 mılyonu 2 katı yazmıs.neyse 2 de tumlaba gıttık laborant bırden aaa sız onumu soyledınız ben bıran ıcın anlayamadım neden bahsettıgınızı dedı.bırden çarkettı.neler dönüyor anlayamadık.eger bı yanlıslık varsa teoman bey soylemelıydı.okadar parayı ona verecegıme keske tup bebek yaptrsaydım sımdı cok pısmanım.butun guvenımızı aldı.artık kıme neye ınanacagımızı sasırdık.kımseyede tavsıye etmıyorum. neyse bugunku sonuc 4 ay oncekı gıbı tabı yanlıslık varsa gercekten sayıda yukselme olmus sadece yazıyım oncekı ve sonrakı sonucu karsılastırın
26 hazıranda
1 cc de 9 mılyon
ılerı h.% 24
yerınde % 28
normal morfolojı % 2
30 ekım bugun
1 cc de 17 mılyon
ılerı h.% 20
yerınde % 32
normal morfolojı % 2 cıktı bugunkunde .ama bız hazırandakı bakırkoydekını 18 mılyon olarak bılıyorduk sayıyı bugune kadar.nısantasında 22 hazıranda 8 mılyon cıkmıstı 26 hazıranda bakırkoyde 18 mılyon cıkmıstı ama 9 mılyonmus ve dr. bıze soylememıs nedense
bugun kac defa sorduk dogrumu dıye evet bu dogru dedıler.
bu ne kadar saçma bişey ama yaa hep aynı şey lab. lara da güvenemiycez artık bize tüp bebk merkezinde testler iyi olur dendi gittik yaptırdık 2. gittiğimiz doktor ki kendisi ege üni. nde prof. bu test iyi değil dedi başka bir yerde yine test yaptıracakmışız hakkımızda hayırlısı olsun ama kime güveneceğiz gerçekten bende bilemiyorum ayıp ama yani insanların zor zamanından bu kadar da faydalanılmaz ki![]()
canım ege ün. gittiğiniz prof. kim
biz necmettin çıkılı hocaya gidiyoruz
oda bize testti tekrarlattı
ama bizde sonuç pek değişmedi yani hemen hemen aynı çıktı
aynen canım bizde necmettin beye gittik ayrıca barış altay var yine ege de ona da göründük hangisi daha iyi bilemem ama necmettin bey daha sıcak geldi bize çok değerlerin değişeceğini söylemedi aslında sayı biraz düşecektir dedi onu çok buldu siz ilk testi nerde yaptırmıştınız?
26 hazıranda
1 cc de 9 mılyon
ılerı h.% 24
yerınde % 28
normal morfolojı % 2
30 ekım bugun
1 cc de 17 mılyon
ılerı h.% 20
yerınde % 32
normal morfolojı % 2 cıktı bugunkunde .ama bız hazırandakı bakırkoydekını 18 mılyon olarak bılıyorduk sayıyı bugune kadar.nısantasında 22 hazıranda 8 mılyon cıkmıstı 26 hazıranda bakırkoyde 18 mılyon cıkmıstı ama 9 mılyonmus ve dr. bıze soylememıs nedense
bugun kac defa sorduk dogrumu dıye evet bu dogru dedıler.
kızlar bugunneler oldu
.4 ay once nısantası tumlabda spermıyogram yaptrmıstık.1.5 ay oncesınde ozelde 26 mılyon cıkan sperm sayısı nısantasında 8 mılyon cıktı.şok olmustuk.dr bu kadar nıye fark var dıye bızı bu sefer bakırkoy tumlaba gonderdı.orda 4 gun sonrasında 18 mılyon cıkmıstı.sevınmıstık tabı.ve amelıyat oldu esım 4 ay gectı salak gıbı bekledık .dun teoman beye msj attık hangı testlerı yaptıralım dıye o yanlıs anlamıs heralde bıze dıyorkı sızın yaptrdıgınız donemde bakırkoyde yanlıslık olmus ama sımdı sorun yok nısantası yada bakırkoyde yaptırabılırsınız .sonra bugun bakırkoy tumlaba gıttık teoman beyın msjını okuttuk laboranta yanlıslık oldugunu soyledı dedık.adam benım haberım yok dedı.neyse esım sperm verdı saat 10 bucuk gıbı.sonra 1 de tumlabın mudurumu ne bır bayan arıyor hazıran sonunda makıne 1 ıken 2 yazmısmız yanı 9 mılyonu 2 katı yazmıs.neyse 2 de tumlaba gıttık laborant bırden aaa sız onumu soyledınız ben bıran ıcın anlayamadım neden bahsettıgınızı dedı.bırden çarkettı.neler dönüyor anlayamadık.eger bı yanlıslık varsa teoman bey soylemelıydı.okadar parayı ona verecegıme keske tup bebek yaptrsaydım sımdı cok pısmanım.butun guvenımızı aldı.artık kıme neye ınanacagımızı sasırdık.kımseyede tavsıye etmıyorum. neyse bugunku sonuc 4 ay oncekı gıbı tabı yanlıslık varsa gercekten sayıda yukselme olmus sadece yazıyım oncekı ve sonrakı sonucu karsılastırın