Doç. Dr. Timur Akçam'a ameliyat olan var mı?

BENRUYARUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
1.108
12
158
Bir başlıkta ben açayım dedim :)) 1.5 ay içinde ameliyatım olacak çok tırsıyorum, hoş doktoruma çok güveniyorum, en azından ameliyat olan bir kişiyle tanıştım ve çok methetti, bu sitede üç beş doktor dışında isminden bahsedilen fazla doktor yok sanırım, eee benim doktorumun nesi eksik :))) Ameliyat olan, bir şekilde ismini duyan var mı bakalım? :) Bu arada ben bu narkozdan niye bu kadar tırsıyorum acep, herkeste böyle oldu mu ki? Hele şu masade kaldı başlığını okudukça ayrı bir tuhaf oldum :(( Kızlar az moral verin da :)

Canım ben de 1 ay önce ameliyat oldum ve narkozdan acayip tırsıyordum. Uyanamamak en büyük korkumdu... Çok şükür hiç bir sorun yaşamadan atlattım bu süreci... Tahlillerinin hepsini ayrıntılı yaptır zaten en ufak bir terslikte ameliyata almıyorlar... Aslında değişik bir duygu, o 2 saat benim için yok tamamen karanlık ve boşluk:):) Uyandığımda da ne bir mide bulantısı ne de bir baş dönmesi yaşamadım...Bünyeden bünyeye değişir belki ama o kadar korkulacak bir durum değil... Duyduğumuz vakada da "burun" değil herhangi bir başka ameliyatta da aynısı olabilirdi diye düşünüyorum...

turkbayragiSağol canım, tahlillerim, testlerim, konsültasyonum hepsi bitti, narkozla ilgili olan belgeleri de imzaladım. Daha önce sezeryan ameliyatı oldum, onda apartopar birden bire olduğundan ne olup bittiğini anlamamıştım, korkmaya pek zamanım kalmamıştı açıkcası, şimdi ise arada zaman var ve ben de bir tedirginlik tuhaf bir his var normal mi acep? :çok üzgünüm:

Kızlar rinoplastiyle septorinoplastinin farkı nedir, yani ameliyat olurken sürede veya iyileşme sürecinde aradaki fark nasıldır bilen var mı?

bayanlar ben timur bey ye yeni ameliyat oldum hala şişlerim var ama şunu söylemeliyim gerçekten çok iyi birisi insana deyer veriyor ve dinliyor başından atmaya çalışmıyor tavsiye ederim ayrıca kendisinede çok teşekür ederim

Bana da Timur u önerdiler ama ben önce plastik cerrahi bölümüne gittim, Selçuk Işık oranın ana bilim dalı başkanı , ona ameliyat olurum diye düşündüm ama bana İsmet Şahin denk geldi, iyi birine benziyor . Şimdi İsmail Bey i araştırıyorum, eğer olumsuz bir şey duyarsam , ameliyatı iptal edeceğim... pfff ne zor iş..

Sizin burnunuzu inceledim dediğiniz gibi yukarda şişlikler var dr bir görüşün, ama onun haricinde çok hoş duruyor:)

not: özel mesaja cevap yazamadım,100 kelimeyi dolduramamışım ;)

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/422066-ruyaruya-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X