slm cnm bende sema hastanesinde diyetisyene gidiyodum bu arada polikistik overim bugün öyle bi muayene oalyım demiştim randevü almıştım konuştuk baya hormon testi istedi cuma günüde şeker yüklemesi yapılcak insülin direnci için eşimede spermiogram bende bugün öğrendim memorialde yapıyomuş tüp bebeği ben biraz daha kilo verip öyle yaptırmak istiyorum eylüle kadar beklemek istiyorum bakalım neler olur bilmiyorum sen memorialmi düşünüyosun?
saol cnm inş tedavin olumlu sonuçlanır bu arada arada tedavi aşamasındaki deneyimlerini paylaşırsan sevinirim tülay hanımamı başladın ve sema hastanesindemi devam ediyo tedavin?:44:evet canım memorial hastanesinde yaptırıcam ilaçlarıma başladım hayırlısı hakkımda.sanada geçmiş olsun
İyi dileklerin için sağol evet yumurta takibimi sema hastanesinde tülay hanım yapıyo sadece transfer memorialde olucak.şuanda zaten iğnelerimi yapıyorum 2 gün 3 günde bir çağırıyo hastaneye. Ne öğrenmek istersen burdan sorabilirsin ben cevaplarım inşsaol cnm inş tedavin olumlu sonuçlanır bu arada arada tedavi aşamasındaki deneyimlerini paylaşırsan sevinirim tülay hanımamı başladın ve sema hastanesindemi devam ediyo tedavin?:44:
inş sen umut olucaksın bana güzel haberlerinide alırım inşİyi dileklerin için sağol evet yumurta takibimi sema hastanesinde tülay hanım yapıyo sadece transfer memorialde olucak.şuanda zaten iğnelerimi yapıyorum 2 gün 3 günde bir çağırıyo hastaneye. Ne öğrenmek istersen burdan sorabilirsin ben cevaplarım inş
realite34 nasıl gidiyo tedavin cnm? Umarım herşey yolundadır
inş ogün o beklediğin güzel haberi alırsın sevindim güzel geçmesine ben amh testi yaptırmıştım onu göstericez doktora benim önceden çektirdiğim rahim filmi falan var onlarıda götürücem benim tedavi başlama tarihi daha belli değilherşey yolunda allaha şükür perşembe günü transfer gerçekleşti bekliyorum işte test tarihini( 5 temmuz)
sende durumlar nasıl?
inş ogün o beklediğin güzel haberi alırsın sevindim güzel geçmesine ben amh testi yaptırmıştım onu göstericez doktora benim önceden çektirdiğim rahim filmi falan var onlarıda götürücem benim tedavi başlama tarihi daha belli değil
slm cnm inş tutunacak bebeklerin sana benimki şuan belli değil regl için ilaca başladım 2.günü gidecektim ama para konusu bize yüksek geldi birazHayırlısı olsun canım inş başlarsın benim içinde dualarını eksik etme ne derler kiminin parası kiminin duasıdurumundan benide haberdar et
slm cnm inş tutunacak bebeklerin sana benimki şuan belli değil regl için ilaca başladım 2.günü gidecektim ama para konusu bize yüksek geldi birazoysa istiyoduk orda tedavi olmayı hatta doğumumu bile orda olmasını isterim şuan araştırıyoz hayırlısı olsun ne diyelim tedavinde kaç yumurta toplandı cnm kaç embriyo transfer oldu ve ilk tedavinmiydi dualarım seninle ve bu yolda mucadele edenlerle ve kendimle
yumurta sayın gayet normal inş ikizlerin olur cnm hayırlısıyla ben şimdiden stres oluyorum düşündükçesağol canım duaların için sorularına gelince benim ilk denemem (inş son olur)9 yumurta toplandı 7 si döllendi 3 ü 1. kalite diğerleri gelişemedi pek 2 embriyo transfer oldu.Böyle işte inş senin içinde hakkında hayırlısı olsun
yumurta sayın gayet normal inş ikizlerin olur cnm hayırlısıyla ben şimdiden stres oluyorum düşündükçebende kitap falan almak istiyorum transferden sonra sıkılmamak için inş şu streside atlatabilirim seninde az kalmış sonucun çıkmasına cnm idrar testi yapıp moralini bozma çünkü gebeliğin erken dönemlerinde çıkmayabilir idrar testinde :44:benimde ahdım var hamile kalırsam kanda öğrendikten sonra gidip idrar testi alıcam çift çizgiyi görmek için azmı benzettim o sonradan beliren çizgileri 2.çizgiye bide benimki10yıllık hasret sende bana dua et cnm
slm cnm aldınmı testin sonucunu
çok üzüldüm cnm ALLAHIN izniyle olucak inş ümidini sakın yitirme bak bende öyle böyle derken 10yılı devirdim sen benim kadar beklemiceksin inş kavuşacaksın cnm biliyorum ne desem boş ama şunu bilki seni çok iyi anlıyorum cnmAldım canım ama sonuç maalesef negatif inş seninki pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?