- Konu Sahibi gokdenizsen
-
Bence Ulun bey mükemmel bir doktor şuan kendisiyle tedavim devam ediyor Alman hastanesinden yine bahceci gurubuna bağlı olan umut tüp bebek merkezinde göreve başladı.Tedavime başlamadan önce yapılacak olan bütün hazırlığı yaptı beni diğer merkezler gibi hemen başlayalım demedi daha önceki tedavilerimin neden olumsuz olduğunu araştırıp öğle tedaviye başladı diğer merkezler ise elindekileri getir adet 2 günü tedaviye başlayım demişti ve hep hayal kırıklığına uğramıştım ilk defa bir doktor benimle bukadar çok ilgilendi her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum ama diğer tedavi gördüğüm merkezlerde ise doktora ulaşmayı bırak geri dönüş zahmetinde bile bulunmuyorlardıııııı.
Bende cuma günü için dr ulun beyden randevu aldım baya zor bir hastayım umarım hayırlısı olur çünkü benim artık 6 denemem olacak yani kısacası yolun sonuna geldim çevremde dr ulun bey ile tedavi gören ve olumlu sonuç alan kişler var umarım bende onlardan olurum.
bende ulun beyin hastasiyim gerci tup bebek degil ama ulun beyden memnunum almanda ayrilmasina uzuldum. niye gecmiski oraya? bende 5 aylik hamileyim darisi basiniza arkadaslar. dogum olayini nerde gerceklestircek ozaman umut tup bebekte dogum yapilmiyo sanirim:)
arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim dr enver beydi aama enver bey çok yoğun olduğndan sanırım ulun beye geçcim bende onu araştırıyordum nasıl bir doktar die...
Merhaba arkadaşlar ben 4 denemede doğru yeri bulabildim bundan önce hep hayal kırıklığı yaşamıştım ama bu sefer başarıya ulaştım önce doktorum ulun beye daha sonra benimle yakından ilgilenen umut tüp bebek merkezine sonsuz teşekürler arkadaşlar lütfen sizler benm kadar çok yıpranmadan en başında doğru kararlar alın ben kesinlikle doç dr ulun beyi ve umut tüp bebek merkezini öneriyorum
arkadaşlar bende ulun beyle ilk görüşmemi yaptım iyi bir doktor sanırım ilk izlenimlerim öyle perşembe günleri alman hastanesinde olduğunu söyledi ilgili arkadaşlara duyurulur inş. hakkımızda hayırlısı olur artık beklediğim sonuca ulaşmak istiyorum inş.bu sefer olur 19 ekimde başlıcam sonunda canımı canımda taşırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?