Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

ben ulun beyin yeni hastasıyım.bu ikinci gidişim ulun beye bende memnun kaldım.tüpbebek yapacağız kasım ayında.ALLAH izin veririse.ayrıca umut tüpbebek merkezini de çok beğendim

ben ulun beyin yeni hastasıyım.bu ikinci gidişim ulun beye bende memnun kaldım.tüpbebek yapacağız kasım ayında.ALLAH izin veririse.ayrıca umut tüpbebek merkezini de çok beğendim

verdam tedaviye başladın mı?

mrhb canım
başlayamadım ne yazık ki lucrin kist yaptı adetim gecikti E2değerim yükselmiş şansını riske etmeyelim dedi doktor bende nasıl uygun görürseniz dedim doğum kontrol hapı verdi kist için yarın felan regl olcam bayramda kısa protokol başlıcaz inş.
sen nasılsn hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldu kaç tane var
uzun zamandır giremiyorum nete bide bu duruma canım sıkıldı işte ...

mrhb canım
başlayamadım ne yazık ki lucrin kist yaptı adetim gecikti E2değerim yükselmiş şansını riske etmeyelim dedi doktor bende nasıl uygun görürseniz dedim doğum kontrol hapı verdi kist için yarın felan regl olcam bayramda kısa protokol başlıcaz inş.
sen nasılsn hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldu kaç tane var
uzun zamandır giremiyorum nete bide bu duruma canım sıkıldı işte ...

neyse hayırlısı böğlemiş canını sıkma herşeyde bir hayır vardır

arkadaşlar bende gittim umut tüp bebeğe ilk tüp bebek merkezine gidişimdi.bilmiyorum başka yerler nasıl.çok kalabalıktı.ve küçük bir merkez benim dokorum enver kurttu eşimin emre bey.artık almanla alakalarının kalmadığını söylediler.artık umuttalarmış.bende sorun çıkmadı eşim azosperm.emre bey mikro tese yapacak.napmalıyım bilmiyorum çok kararsız kaldım.küçük bir yer yani hastane gibi değil.ne olur arkadaşlar kararsız kaldım yardımmm

arkadaşlar bende gittim umut tüp bebeğe ilk tüp bebek merkezine gidişimdi.bilmiyorum başka yerler nasıl.çok kalabalıktı.ve küçük bir merkez benim dokorum enver kurttu eşimin emre bey.artık almanla alakalarının kalmadığını söylediler.artık umuttalarmış.bende sorun çıkmadı eşim azosperm.emre bey mikro tese yapacak.napmalıyım bilmiyorum çok kararsız kaldım.küçük bir yer yani hastane gibi değil.ne olur arkadaşlar kararsız kaldım yardımmm

merhaba canım.bizde ki sorun da eşimde eşimde sperm azlığı var ve onunda doktoru emre bey.ben çok uzun araştırmalar sonucnda buldum emre beyi ve çok memnun kaldım.bence ona güvenmelisin.ayrıca merkezin küçük olduğuna bakma bence iyi çalışıyorlar.benim eşimde bir kaç tane sperm çıkıyordu başka bi merkez tese olacaksın demişti.ben 1 tane bile sperm olsa bu işleme gerek olmadığını duymuştm o yüzden araştırıp emre beyi buldum.oda bize birde burada bakalım sperm analizine dedi ona göre ne olması gerektiğine karar veririz ama burada teselik bir durum yok dedi.sonra ulun bey yani benim doktorum eşime de bana da vitamin yazdı.1 hafta sonra test yaptırdık.70bin sperm bulup dondurdular.tabi birde keçi boynuzu kürü yaptım eşime.gerçekten işe yarıyor.yani diyeceğim bence emre beye güven gereksiz işlem yapmıyor çünkü.ama içinin rahat etmesini istiyorsan keçi boynuzu kürünü yapın ve bi kez daha test yapın.eğer sonuç yine aynı çıkarsa teseyi yaptırırsınız canım.allah hepimize yardım eder inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bencede emre beye güvn benim eşim mikro tese amlyt oldu ve ben şuan hamileyim kısacası yer küçük olabilir ama marifetleri çok büyükkkkkkkkkkk

Bende Ulun beye gitmeye başladım gerçekten memnun kaldım hatta cumartesi test vermeye gideceğiz ve aşılamayı ona yaptıracağız bakalım hakkımızda hayırlısı

bende ulun beyin hastasiydim, yazin alman hastanesinde basarisiz bir tup bebek denemem oldu,

Arkadaşklar bende ulun beyden çok memnun kaldım başarı elde etiğim için değil ilgisinden memnun kaldığım bir doktor ayrıca umut tüp bebek merkezinden de çok memnun kaldım

Son düzenleme:
bende ulun beyin hastasıyım çok anyalışlı ve mütevazı bir insan mükemmel bir doktor sorduğun herşeye sıkılmadan içtenlikle cevap veriyor kendisine güvenim sonsuz bu gün randevüm vardı çarşamba sonkez görüşürüz cuma OPU ya alırım dedi allahın izniyle ulun bey sayesinde başarıya ulaşacağıma inanyorum

merhaba arkadaslar bende bugun umut tupte yumurta toplattırdım.doktor ulun beyden bende memnunum.bakalım yumurtalar dollenecekmı cok merak edıyorum.benım esımın spermlerı cok dusuktu mıkrıenjekte yapacaklar.arkadaslar dualarınızı beklıyorum.yarın 14,00 a kadar bellı olacak ne gun transfer olacagı.cok heycanlıyım ve strslıyım.olmayacak dıye korkuyom bazen.hayırlısı bakalım.dularınızı muhakkak beklıyom.allah hıcbırımıızın kucagını bos bırakmasın.:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaslar bende bugun umut tupte yumurta toplattırdım.doktor ulun beyden bende memnunum.bakalım yumurtalar dollenecekmı cok merak edıyorum.benım esımın spermlerı cok dusuktu mıkrıenjekte yapacaklar.arkadaslar dualarınızı beklıyorum.yarın 14,00 a kadar bellı olacak ne gun transfer olacagı.cok heycanlıyım ve strslıyım.olmayacak dıye korkuyom bazen.hayırlısı bakalım.dularınızı muhakkak beklıyom.allah hıcbırımıızın kucagını bos bırakmasın.:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı sonuçlarla ayrılırsın inşahlah

Back
X