- Konu Sahibi gokdenizsen
merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende bugün bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım ...
verdam tedaviye başladın mı?
mrhb canım
başlayamadım ne yazık ki lucrin kist yaptı adetim gecikti E2değerim yükselmiş şansını riske etmeyelim dedi doktor bende nasıl uygun görürseniz dedim doğum kontrol hapı verdi kist için yarın felan regl olcam bayramda kısa protokol başlıcaz inş.
sen nasılsn hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldu kaç tane var
uzun zamandır giremiyorum nete bide bu duruma canım sıkıldı işte ...
arkadaşlar bende gittim umut tüp bebeğe ilk tüp bebek merkezine gidişimdi.bilmiyorum başka yerler nasıl.çok kalabalıktı.ve küçük bir merkez benim dokorum enver kurttu eşimin emre bey.artık almanla alakalarının kalmadığını söylediler.artık umuttalarmış.bende sorun çıkmadı eşim azosperm.emre bey mikro tese yapacak.napmalıyım bilmiyorum çok kararsız kaldım.küçük bir yer yani hastane gibi değil.ne olur arkadaşlar kararsız kaldım yardımmm
arkadaşlar bende gittim umut tüp bebeğe ilk tüp bebek merkezine gidişimdi.bilmiyorum başka yerler nasıl.çok kalabalıktı.ve küçük bir merkez benim dokorum enver kurttu eşimin emre bey.artık almanla alakalarının kalmadığını söylediler.artık umuttalarmış.bende sorun çıkmadı eşim azosperm.emre bey mikro tese yapacak.napmalıyım bilmiyorum çok kararsız kaldım.küçük bir yer yani hastane gibi değil.ne olur arkadaşlar kararsız kaldım yardımmm
merhaba arkadaslar bende bugun umut tupte yumurta toplattırdım.doktor ulun beyden bende memnunum.bakalım yumurtalar dollenecekmı cok merak edıyorum.benım esımın spermlerı cok dusuktu mıkrıenjekte yapacaklar.arkadaslar dualarınızı beklıyorum.yarın 14,00 a kadar bellı olacak ne gun transfer olacagı.cok heycanlıyım ve strslıyım.olmayacak dıye korkuyom bazen.hayırlısı bakalım.dularınızı muhakkak beklıyom.allah hıcbırımıızın kucagını bos bırakmasın.:Saruboceq::Saruboceq: