Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

kızlar ben aranıza yenı katılmıstım.dun aradadılar umuttan 6yumurta ılk basta ıyıymıs ama sonradan 3 tanesı dollenmıs.ilk başta cok endıselendım ama mevlam daha ıyı bılır.hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.boyle desmede yınede ıcımde endıslerım oluyor.bana dua edın.bır aksılık olmazsa persembe gunu embrıyolar transfer olacak.kendımı sıkmamaya calısyıom artık ısı allaha bırakıyom cunku ybız ugrasıyoz ama allah bılır gerısını.selam ve dua ıle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben aranıza yenı katılmıstım.dun aradadılar umuttan 6yumurta ılk basta ıyıymıs ama sonradan 3 tanesı dollenmıs.ilk başta cok endıselendım ama mevlam daha ıyı bılır.hakkımızda hayırlısını nasıp etsın.boyle desmede yınede ıcımde endıslerım oluyor.bana dua edın.bır aksılık olmazsa persembe gunu embrıyolar transfer olacak.kendımı sıkmamaya calısyıom artık ısı allaha bırakıyom cunku ybız ugrasıyoz ama allah bılır gerısını.selam ve dua ıle:saruboceq::saruboceq::saruboceq:

hakkında hayırlısı olsun

allah hepımızın yardımcısı olsun.tesekkurler yenıgun.ulun beyın transferıme gırmeme ıhtımalı var sızce dıgerlerınede guvenmelıyım dımı.cunku ogleden sonra bahcecı klınıgındeymıs.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar hadı cevap verın guvenmelıyım degılmı
ne farkederkı tranferde baska doktor olsada.

kızlar hadı cevap verın guvenmelıyım degılmı
ne farkederkı tranferde baska doktor olsada.

bence güven çünkü ben bütün ekibe güvendiğim için umut tüp bebek merkezini seçtim:1hug:
ayrıca lab sorumlusu nadir beyde çok iyimiş araştırmalarım sonucunda bu bilgiye ulaştım ordaki danışman arkadaş nadir beyin ismini verdi bende araştırdım

bende ulun beye gidecektim süleyman beye baslıyorum sizce süleyman bey nasıl dr.

bende ulun beyin hastasıyım geçtiğimiz gün ulun bey şehir dışındaydı süleyman beye muayene oldum oda iyi bir izlenim bıraktı bizde sıcak kanlı bir doktor durumunu güzel anlayacağın şekilde izah ediyor zaten alman hastanesinden geldi umuta.iyi bir doktor sonuçta süleyman beyide tercih edenler var yani

doktorun hastada braktğı ilk izlenim çok önemli ben hasta doktor arasında güvenin esas olduğuna inanırım
ama benim ulun beye güvenim sonsuz cuma OPU yapcak bakalım bana dua edin

bayanlar aksam ulun beyle gorustum.suan ıcın yumrtalar ıyı dedı.bende bıraz tedırgın oldum konusmasından cunku zor dolledık yumurtanı dedı.bakalım ıyı dusunmeye calısıoym.ben doktoruma guvenıyorum.ınsallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.hepımıze allah yardım etsın.bugun bır aksılık olmazsa transfer olacak.duayla kalın.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bayanlar aksam ulun beyle gorustum.suan ıcın yumrtalar ıyı dedı.bende bıraz tedırgın oldum konusmasından cunku zor dolledık yumurtanı dedı.bakalım ıyı dusunmeye calısıoym.ben doktoruma guvenıyorum.ınsallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.hepımıze allah yardım etsın.bugun bır aksılık olmazsa transfer olacak.duayla kalın.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

allah hayırlısını nasip etsina.s

bayanlar hayırlı aksamlar.persembe gunu transferım oldu.ulun bey yaptı.suan 9gunu sabırsızlıkla beklıyorum.hayırlsı ınsallah.allh herkese yardım etsın.ulun beyden cok memnunum.suan test sonucumu almadım ama onlar ellerınden gelenı yaptılar ve ekıbındende memnun kaldım.ınsallah olumlu sonuclar alırız hepımızde.sımdıden tedavı olanlara allah yardımcıları olsun allah hepımızın kucaklarını boş bırakmasın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar nedense herkes umut tüp bebekten memnun ama ben memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim.benim dr.um ulun beydi gerçekten herkese tavsiye ederim.benim yumurta toplamam ve transferim orda olmuştu.transferden sonra hemen çataldan kaldırmışlardı.zaten embriyoların kaliteleride iyi değildi.başarısızlığı oraya yüklemek istemiyorum.birazda şans meselesiama ulun bey gerçekten çok mütevazi ve açıklayıcı onu şiddetle tavsiye ederim.allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

bayanlar hayırlı aksamlar.persembe gunu transferım oldu.ulun bey yaptı.suan 9gunu sabırsızlıkla beklıyorum.hayırlsı ınsallah.allh herkese yardım etsın.ulun beyden cok memnunum.suan test sonucumu almadım ama onlar ellerınden gelenı yaptılar ve ekıbındende memnun kaldım.ınsallah olumlu sonuclar alırız hepımızde.sımdıden tedavı olanlara allah yardımcıları olsun allah hepımızın kucaklarını boş bırakmasın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşım 9 gün sonra mutlu haberi alırsın inşallah bende gerçekten umut tüp bebek merkezinde memnun kaldım sekreteri danışmanı hepsi canı gönülden çalışıyorlar hepsi güler yüzlü hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytinsanlar doktorumu anlataya bile gerek yok :lepi:

bende sonuç bekliyorum bakalım neler olacak

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:fatmacım tesekkurler.senın kac gunun var sonucunu ogrenmeye.benım arasıra kasıklarım agrıyor adet sancısı gıbı.cogu zamnda gobegımın cevresı agrıyor.sendede varmı boyle belırtıler.ınsan ıster ıstemez sıkılıyor.ınsalllah hepımız ıyı sonuclar alırız amin.

Back
X