Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

2 yumurta toplandı 2 taneside dölendi ve transfer edildi şuan beklemedeyim sonucum ne olacak gerci benim pek ümidim yok ama

Son düzenleme:
2 yumurta toplandı 2 taneside dölendi ve transfer edildi şuan beklemedeyim sonucum ne olacak gerci benim pek ümidim yok ama

canım hayırlı olsun inş. mutlu sonuçlar alırsın

bizde sen gibiydik umudumuz yoktu doktorum ulun bey gayet olumlu konuşmuş olsa dahi bizim içimizde en ufak bir his yoktu öyleki tarnasferden sonra 5.gün ben doktoru aradım içim sıkılıyodu ulun bey olmadı hiç bir belirti yok diye telefonda konuşuk beni teskin edecek şeyler söyledi biraz rahatladım test günü geldi eşim sabah tutmadı zaten test yaptırmasak olmazmı üzülmeyelim boşuna dedi ben testin sonucu dosyaya konacak yaptırmalıyız ama umuta gitmeyelim buralarda biyerde yaptıralım boşuna fazladan para vermeyelim dedim gittik testi verdik hatta dedikki testi alana kadar gezip dolaşalım moralimiz bozulmadan bişeyler yapalım eşim testi alınca deniz kenarı biyere gideriz hemen eve gitmeyiz kafamz dağılır üzülmeyiz dedi neyse testi alma saati geldi ben gitmedim eşim aldı geldi gayet sakin ben olmadı dimi dedim yine 0,1 çıkmış dimi dedim eşim gel dışar çıkalım açık havaya dedi sıfırda var birde ama yerleri değişik dedi ben afalladım ne diyosun açık konuş dedim zarfı alınca baktımki103,9 çıkmış sokak ortasında srıldık ben ağlamaya başladım bize bakanlar umrumda bile değildi hemen ulun beyi aradık umudum yok diyodun bak işte oldu dedi gayette iyi çıkmş sonuç dedi.o gün hayatımdaki en heyecanlı en mutlu günler listesine katıldı

diyeceğim oki yani umudunu kesme ben her umutsuzluğa kapıldığımda içimden bi ses neden böyle düşünme allah büyük ve bebeğin tuttu diyodu ve bebeğim 7+3 haftalık yarında ulun beyle randevümüz var daha doğrusu bebeğimizle randevümüz var onunla buluşacağız bize kalbini gösterecek inş.

arkadaslar bu gün randevüm vardıya gittim ve geldim bebeğim büyümüş kalbini gördüm kıpır kıpır hareket ediyodu veee sesinide duyduk kalbinin çok sağlam ve sağlıklı atıyodu o an dünyalar bizim oldu ağlamaya başladım ulun bey hadi bakalm hayırlı olsun rahatladınmı şimdi dedi gerçekten sanki kalbimde bir yük vardıda o kalktı hafifledim dr. 15 gün sonraya randevü verdi bilmem dayanabilirmisin ama 15 gün sonra göreceğim sen ne dersin dedi nasl uygun görürseniz dedim bebeğimize kavuşmamıza vesile olduğu için allah ondan razı olsun rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen özlem çeken kullarınada merhamet etsin

arkadaslar bu gün randevüm vardıya gittim ve geldim bebeğim büyümüş kalbini gördüm kıpır kıpır hareket ediyodu veee sesinide duyduk kalbinin çok sağlam ve sağlıklı atıyodu o an dünyalar bizim oldu ağlamaya başladım ulun bey hadi bakalm hayırlı olsun rahatladınmı şimdi dedi gerçekten sanki kalbimde bir yük vardıda o kalktı hafifledim dr. 15 gün sonraya randevü verdi bilmem dayanabilirmisin ama 15 gün sonra göreceğim sen ne dersin dedi nasl uygun görürseniz dedim bebeğimize kavuşmamıza vesile olduğu için allah ondan razı olsun rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen özlem çeken kullarınada merhamet etsin

verdam gözün aydın ne güzel kalp atışınıda duymuşsun bebeğinin...bende haftaya pazartesi keseyi görmeye gidicezz..inşş bi sorun olmazz bendede....

hilalcim çok teşekkürler sende endişelenme bişey olmıcak çokça dua et bu haftayı zor geçirmiştim hep acabalarla yatıp kalktım ama bebeğim kendini gösterdi bize tabii rabbimin inayetiyle sende göreceksin emin ol
onunla konuş biz hep bebeğimizle konuştuk halada konuşuyoruz onunda çok faydası varmış o seni duyuyo hissediyo unutma hadi iyi haberlerle gel inş.

canım çok sevindim senin adına ne kadar güzel çok iyi bak ona

hilalcim çok teşekkürler sende endişelenme bişey olmıcak çokça dua et bu haftayı zor geçirmiştim hep acabalarla yatıp kalktım ama bebeğim kendini gösterdi bize tabii rabbimin inayetiyle sende göreceksin emin ol
onunla konuş biz hep bebeğimizle konuştuk halada konuşuyoruz onunda çok faydası varmış o seni duyuyo hissediyo unutma hadi iyi haberlerle gel inş.

inşşşşşşşşşşşş

Verdamcın gozun aydın canım yaa cok ıyı canım portakal cekırdegın buyumus hee ayy canım benım ınsaalh 9 ay sonra kucagına alırsın canım benım
bende bugun ulun beyle telde konusutm cok skur genlerımızde bır porblem yok esımde bende ulun bey 2 adetten sonra goruselım dedı bakalım bır para ısını halledıp donerız ınsaalh 2,de bızde yavrularımıza kavusuruz canım bızede dua edın

Verdamcın gozun aydın canım yaa cok ıyı canım portakal cekırdegın buyumus hee ayy canım benım ınsaalh 9 ay sonra kucagına alırsın canım benım
bende bugun ulun beyle telde konusutm cok skur genlerımızde bır porblem yok esımde bende ulun bey 2 adetten sonra goruselım dedı bakalım bır para ısını halledıp donerız ınsaalh 2,de bızde yavrularımıza kavusuruz canım bızede dua edın

canım teşekkürler portakal çekirdeğim büyüdü teyzesi fasülye kadar olmuş neslihan hanım sürekli durumumuzdan haberdardı endişelerimizi biliyodu çıkınca onunlada görüştük oooo bu adam olmuş baksana çokta ciddi diyo
hiiç umutsuzluğa düşme o dediğin hastaneden raporunu al ulun beyi bul 804 tl veriyosun inank bak bende raporla tedavi oldum çapa devlet hastanesi olduğu halde 1150tl almıştı şimdi arttırmış ilaçları kendin alyosun tabi ünüversite felan diye kapılma devletten iş çıkmıyoo tecrübelerime dayanarak diyorum inş. sen ve senin gibi özlem çekenlerin isteği olacak veeee çokça dua bizim bebeğimiz dua sonucu dr felan vesile

amin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

evet umut tüp bebekte muayene parası 150tl.ama bir ayda brkez veriysun istersen on kez muayene ol ayda bir ödeme yapıyosun canım

verdamcım gunaydın canım ınsaalh cıkmamısındır topıkten.evet canım bende dun neslıhan hanımla gorustum rapor hakkında bılgı aldım artık sagolsun devletımız katkı payını arttırdıgı ıcın malıyet arttı sımdı umutta 1350+ılac oldu benımkı ortalama 2500 tutar ++500 ole boyle ıste 3000e gelır canım ınsaalh baska bır aksılık olmazsa 3000 olur dıye dusunuyorum bırde rapor cıakrabılecegım hastanede cok onemlı ınsaalh fazla surtunmeden alırız.bır aksılık olmazsa ulun beye gıdıcem yaa o kafama cok yatıyor
ayyy fasulye tanesı olmus hee ayyy teyzesı onu yer bıtırır canım benım hadı baklalım sımdı ondan cevız gıbı olmasını beklıyoruz canım senın kac tane tek gebelıkmı bellımı fasulyelerın canım hadı gorusuruz sık sık gormeye calıs yaa

verdam bu muayenesı parası ne kuzum ben ılk tedavımde oyle bır sey vermedım canım ama ben cıder uyesıyım farkedermı acaba yoksa raporlulardanmı alıyor acaba yoksa hamıle olanlardanmı canım benım onu acıklarmıısn

kız fatmanur ve hılal nerelerdesın sıze hıc denk gelemıyorum
fatmanurcum kız keseyı ve kalp atısını gordunuzmu ay sen benden 4 gun once sonucunu almıstın canım benımde olsa sımdı 2aylık olmusutu afffffffffffffffffff allahım nasıp degılmıs demekkı neyse senınde guzel haberlerını beklıyorum canım

gullucan tedavin olumlu sonuçlanırsa keseyi görmek için çağırıyoya o zaman alıyo 150tl cider üyesiysen umut cider üyesi onlara üyeliğini bildir indirim yapıyolar duyduğum kadarıyla
demek devlet yine azizliğini gösterdi anlamıyorum ya 3 çocuk diye basbağır ediyolar ilaçlar ateş pahası devlet hastanesinden iş çıkmıyor özeller servet istiyo bu çocuk nasıl olsun insanların aldığı üç kuruşa tamah eden bir devletimiz ve yasalarımız var ne yapalım ama allah kimsenin hakkını kimsede komaz
biz nasipliymişiz demekki 804tl ile sıyrıldık ona üzülme bazı ilaçlarda indirim yapılmış

kız fatmanur ve hılal nerelerdesın sıze hıc denk gelemıyorum
fatmanurcum kız keseyı ve kalp atısını gordunuzmu ay sen benden 4 gun once sonucunu almıstın canım benımde olsa sımdı 2aylık olmusutu afffffffffffffffffff allahım nasıp degılmıs demekkı neyse senınde guzel haberlerını beklıyorum canım

canım evet pek karşılaşamıyoruz ben genelde gece giriyorum ben hem keseyi hemde kalp atışını duydum ayda bir kz muayene ücreti ödeniyormuş 150 TL birde ssk farkı sen yanlış mı anladın biliyorum ama benim arkadaşım umut tüp bebek merkezinde bir hafta önce tedaviye başladı verilen fiyat 1304 TL bence tekrar ara sor istersen

gullucan tedavin olumlu sonuçlanırsa keseyi görmek için çağırıyoya o zaman alıyo 150tl cider üyesiysen umut cider üyesi onlara üyeliğini bildir indirim yapıyolar duyduğum kadarıyla
demek devlet yine azizliğini gösterdi anlamıyorum ya 3 çocuk diye basbağır ediyolar ilaçlar ateş pahası devlet hastanesinden iş çıkmıyor özeller servet istiyo bu çocuk nasıl olsun insanların aldığı üç kuruşa tamah eden bir devletimiz ve yasalarımız var ne yapalım ama allah kimsenin hakkını kimsede komaz
biz nasipliymişiz demekki 804tl ile sıyrıldık ona üzülme bazı ilaçlarda indirim yapılmış

verdamcığım üc cocuk hikaye sadece söylemde kalıyor ben birtanesini zor yaptırsım nerde 3 çocuk

Back
X