Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

kız fatmanur ve hılal nerelerdesın sıze hıc denk gelemıyorum
fatmanurcum kız keseyı ve kalp atısını gordunuzmu ay sen benden 4 gun once sonucunu almıstın canım benımde olsa sımdı 2aylık olmusutu afffffffffffffffffff allahım nasıp degılmıs demekkı neyse senınde guzel haberlerını beklıyorum canım

güllücan canım ben iyiyimm..dediğin gibi rastlıyamıyoruzz..zaten 2 gündürde girmiyorum internete.....sen nasılsınn??hadi kolay gelsin sana..inş en yakın zamanda çıkarırsın raporu...ben çok aksilikler yaşamıştım..
ben ilaç parası 1.300
hastane parası 804 verdim..pahalandıysa da onu bilmiyorum....

evet umut tüp bebekte muayene parası 150tl.ama bir ayda brkez veriysun istersen on kez muayene ol ayda bir ödeme yapıyosun canım

sağol canım....iyi o zaman ayda 1 kez veriliyorsa...ben oraya devam etmeyi pek düşünmüyorum ama kalp atışlarını duyana kadar oraya gideriz heralde.....

sağol canım....iyi o zaman ayda 1 kez veriliyorsa...ben oraya devam etmeyi pek düşünmüyorum ama kalp atışlarını duyana kadar oraya gideriz heralde.....

Ben geb kalırsam orda takiplerimi yaptırırım çünkü gebeliğim çok özel olacak o yüzden işi şansa bırakmam herhalde

Son düzenleme:
ben senin gibi düşünmüyorum...orası çok pahalı ve kadın doğumcu sonucunda diğerleridee...her ay 150 lira çok fazla bence..ve bana uzak bir hastanee..yakın olsa hadi yine bi ihtimal giderdim ama çokda uzak....bide üstüne üstük doğum yapılmıyor ordaa...doğumu mecburen başka bir hastanede yapıcaksın..yada ulun beye özel olarak doğum yaptırtıcaksın oda beni çok ama çok aşar....

evet hilal sana katlıyorum benim eşim orda takiplerimin yapılmasını istiyo ulun beye çok güveniyoruz gerekirse doğuma ulun beyi çağırırım diyo şimdilik bebek bizim için ön planda eşimin gözü bişey görmüyo ama bilmiyorum bende orda istiyorum durumlar ne gösterecek bakalm

evet hilal sana katlıyorum benim eşim orda takiplerimin yapılmasını istiyo ulun beye çok güveniyoruz gerekirse doğuma ulun beyi çağırırım diyo şimdilik bebek bizim için ön planda eşimin gözü bişey görmüyo ama bilmiyorum bende orda istiyorum durumlar ne gösterecek bakalm

kızlar bende ulun bey ile gebe takibi yaptırmaya devam ediyorum zaten diğer hastanelerde takipler 100 yada 120 20 fazladan öder oraya giderim ben vazgeçsem kocam vazgeçmez zaten ayrıca şuan erken ama eğer doğumu karşılacak gücüm olmasa son takibe başka yerde gider orda doğumu gerçekleştiririm

bildiğim kadarıyla doğum orda yapılmıyorr..özel hastanede ulun beyi çağırıcaksınız yani öle olmak zorunda..oda baya tuzlu olur..tabiki benimde tercihim ulun bey olurr..herşeyimi biliyor sonucunda onun sayesinde bu mutluluğu yaşadık..ama ötesii çok pahalı..bide bunun testleri var 150 lirayla bitmiyorki...
neyse hakkımızda hayırlısı olsun....bide bizim tanıdık kadın doğumcu var ona gitmek istiyorum..heralde büyük ihtimallede ona giderimm..ama ilk önce allahın izniyle kese ve kalp atışlarını duyalımda ulun beydee

Hılalcım hele ozmana cok var once ıyıcene bır oturtun hamılelıgı dımı canım sonra kadın dogumcu bulursunuz kendınıze,
hılal senın bılgın varmı haydar pasada rapor cıkaran duydunmu orda cıkarılabılıyormusda ogrenmek ıstedım cok uzuormu dıye canım

ben çapadan aldım raporumu nerdeyse 1 yıl sürdüü..ama haydarpaşadan haberim yok canım....ama muhtemelen aynı olması lazım...

kız ben pek bu topıge gırmıyorum cunku sız pek yoksunuz canım ben genelde demsıtımya tup bebekte kac kısıyız topıgındeım onlar la cok gurusuoruz canım ama burayada gırıp sızden haber alıyorum canım
fatmanurcum sana sormsumuydum haydarpasa numune ve marmara unıversıtesınden rapor alan bırılerı tanıyonmu kola alınıyorumu acaba oralarda yaaa

kız ben pek bu topıge gırmıyorum cunku sız pek yoksunuz canım ben genelde demsıtımya tup bebekte kac kısıyız topıgındeım onlar la cok gurusuoruz canım ama burayada gırıp sızden haber alıyorum canım
fatmanurcum sana sormsumuydum haydarpasa numune ve marmara unıversıtesınden rapor alan bırılerı tanıyonmu kola alınıyorumu acaba oralarda yaaa

canım benim arkadaşım süleymaniye eğitim araştırmadan aldı

Fatmanurcum o hastane karsıdamı nasıl aldı kolay aldımı canım bakım ınternetten nasıl bır yermıs

kızlar ben de umutta tüp bebek yaptırmaya karar verdim ulun bey iyi mi gerçekten bizim ilk denememiz olacak inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 8 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum

kızlar ben de umutta tüp bebek yaptırmaya karar verdim ulun bey iyi mi gerçekten bizim ilk denememiz olacak inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:

canım şimdiden hayırlı olsun umut tüp bebekten memnun kalırsınız bizde 2.denememizi orda yaptırdık şuan 8 haftalık hamileyim doktorum ulun beydi o tam manasıyla işinin ehli bir doktor sıcak kanlı anlayışlı bir insan diğer doktorada muayene olduk orda süleyman beydi oda iyi ama ben ulun bey derim mükemmel bir doktor....

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA SİZLERİ YENİ TOPĞİMİZE GÖZ ATMAK VE DESTEK İÇİN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPİĞİMİZİ BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

yeterciğim size sonuna kadar destek veriyorum

Back
X