- Konu Sahibi gokdenizsen
canım transfer gunu akapunktur almak ıstedım ama pazar gunune denk geldığı ıcın maalesef uzman yoktu. pazar gunu gelmıyormus.patricia meryem süresini oku canım cok faydalı bide kupunktura gitmeyi düşünüyomusun yada gidiyomusun
doğru dıyorsun. mesela ben. tamam ulun beyden cok memnunum ama opuyu baska dr yaptı transferı baska. .yanı ınsan kendını tuhaf hıssedıyor. doktorum ulun bey olacak dıye anlasıyorum. sonra hıc bılgılendırılmeden. masada ayaklarımı acmısken pat dıye son anda baska dr gelıyor ve bu cok normalmıs gıbı karsılanıyor. hayır efendım değil. ben özellikle bir doktoru ıstedıysem sonuna kadar onunla gıtmek ısterım. okey umutun dıer doktorlarını cope atıyor değilim ama benden sıze tavsıye, umutta tedavıye baslayacaksanız en bastan anlasın opu ve at ye hangı dr lar gırecek dıye. sonucta her yığidin yoğurt yiyişi başkadır ve bu et de tarz cok onemlı. neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben yasadığımı yazıyorum.Çok hak veriyorum sana. Bende aynı deneyimi yaşadım hem de pahalı ve büyük marka olmuş isimlerle. Mevcut ortamda tüp bebek fabrikasyon bir işlem haline gelmiş. Merkezler en kısa zamanda başarılı sonucu ulaşmak hedefi ile değil her hastadan en çok ne kadar para kazanırım hedefi ile hareket ediyor. Doktorlar adeta tüccarlaşmış , usulen ilgileniyor gibi yapıyorlar. Bunun nedeni tabii ki biz kadınların organize olmamış , ses getirmiyen, ve güçsüz olmamızdan kaynaklanıyor. Bence her doktorun hastaları bir grup oluşturmalı ve iyi kötü geri bildirimde bulunmalı. Bu gruplar sadece o doktorun reklamı olsun diye değil o doktor denetlensin ve hesap vereceği bir merci olsun diye olmalı. Sizin doktor hakkında yazılanlar biriksin bakalım. Herkesin deneyimi aynı olamaz. Bakalım avantajlar ve dezavantajlar dengesi ne yönde gelişecek.