Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

patricia meryem süresini oku canım cok faydalı bide kupunktura gitmeyi düşünüyomusun yada gidiyomusun
canım transfer gunu akapunktur almak ıstedım ama pazar gunune denk geldığı ıcın maalesef uzman yoktu. pazar gunu gelmıyormus.

Çok hak veriyorum sana. Bende aynı deneyimi yaşadım hem de pahalı ve büyük marka olmuş isimlerle. Mevcut ortamda tüp bebek fabrikasyon bir işlem haline gelmiş. Merkezler en kısa zamanda başarılı sonucu ulaşmak hedefi ile değil her hastadan en çok ne kadar para kazanırım hedefi ile hareket ediyor. Doktorlar adeta tüccarlaşmış , usulen ilgileniyor gibi yapıyorlar. Bunun nedeni tabii ki biz kadınların organize olmamış , ses getirmiyen, ve güçsüz olmamızdan kaynaklanıyor. Bence her doktorun hastaları bir grup oluşturmalı ve iyi kötü geri bildirimde bulunmalı. Bu gruplar sadece o doktorun reklamı olsun diye değil o doktor denetlensin ve hesap vereceği bir merci olsun diye olmalı. Sizin doktor hakkında yazılanlar biriksin bakalım. Herkesin deneyimi aynı olamaz. Bakalım avantajlar ve dezavantajlar dengesi ne yönde gelişecek.
doğru dıyorsun. mesela ben. tamam ulun beyden cok memnunum ama opuyu baska dr yaptı transferı baska. .yanı ınsan kendını tuhaf hıssedıyor. doktorum ulun bey olacak dıye anlasıyorum. sonra hıc bılgılendırılmeden. masada ayaklarımı acmısken pat dıye son anda baska dr gelıyor ve bu cok normalmıs gıbı karsılanıyor. hayır efendım değil. ben özellikle bir doktoru ıstedıysem sonuna kadar onunla gıtmek ısterım. okey umutun dıer doktorlarını cope atıyor değilim ama benden sıze tavsıye, umutta tedavıye baslayacaksanız en bastan anlasın opu ve at ye hangı dr lar gırecek dıye. sonucta her yığidin yoğurt yiyişi başkadır ve bu et de tarz cok onemlı. neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben yasadığımı yazıyorum.

doğru diyosunuz işin açıkcası ben sadece ulun bey hakında yorum yapyorum o gerçekten çok iyi bir dr. benim e.t.ye tesadüfen o girdi o gün bahçeciden ali mesut beyde vard hastası gelmişti transfer yapyıyodu ondan sonra ben girdim dr.ve ekibin hazırlanışna felan tanık oldum beni tatmin etmişti o durum ama genel olarak değerlendirecek olursam merkezde bir organizasyon problemi var bizim faturalar mesela aynı isim ve soyisimde başkası adına kesilmiş.e.t.den sonra odaya geldim ameliyathanede bi zarf verdiler embriyolar hakkında rapor gibi başkasının zarfı karışmış.beni 2-3 kez aradılar aynı isimde bir hastanın durumu hakkında gebelik testinizi yaptrdınızmı diğerinde müjde veriyolar felan ister istemez insanın midesi bulanıyo acaba diye tereddütte kalıyosun ama bu gidişimde direkt yasemin hanımla görüşeceğiz buna bir çözüm bulsunlar
ben sadece doktorum ulun bey hakkında diyebilirimki mükemmel anlayışlı bir doktor allah ondan razı olsun mutluğumuza vesile oldu

verdaam hangi dr. yönlerdirdi seni göztepeye ismini yazarmısın senin tahllil cıktımı merak ettim sorumu cevapladıgın icin cooooook teşekkür ederim benim icin cok önemliydi tahliller elimde kaldı

verdaam hangi dr. yönlerdirdi seni göztepeye ismini yazarmısın senin tahllil cıktımı merak ettim sorumu cevapladıgın icin cooooook teşekkür ederim benim icin cok önemliydi tahliller elimde kaldı

ben kendi çabalarımda araştırarak buldum önce z.kamile gittim çoğu makina yok dediler olanları orda yaptırdım sonra göztepeyi aradım şu şu tahliller yapıyomuyo makinanız varmı diye sordum k.doğuma gittim onlar 3 gün önce zeynep kamile gittin diye yazmadı 10 gün geçmeliymiş sonra kapı kapı dolaştım doktorlar kimse anlamadı bu tahliller bilmiyorum duymadım dedi bazıları sonra enfeksiyon hastalıkları polikliniğine girdim doç.dr.bir bey vardı yaşlıca biraz adını bilmiyorum allah razı olsun uğraşa uğraşa buldu tahlilleri bilgsyrdn istedi öylelikle yaptırdım geçen sene 6. ay felandı işte
insanlara yardımcı olmayı çooook seviyorum o aralar ben çok sıkıntı çektim gücümüzde yok özeller milyarlıralık faturalar çıkarıyodu napalım araya araya buldum bu işler zor işler bizim çok canımız yandı aynı şeylerden dolayı kimse üzülmesin istiyorum yardımcı olmayıda seviyorum

fatmanurcum ancak işte hastanelerden gelemiyorumki işte devlet hastanesi bu gün git yarın gel mağlum işte.
neyseki tahlilimi aldım değerim 4.74 idi 4.47ye düşmüş t3:3.5 t4:1.19 çıkt ulun bey aradı dün akşam durum nasıl diye dedim işte ilaca gerek yok önemli olan t4,hormon değerlerin normal dedi endokrin doktoru kullan dedi dedim şaşırdı başka bi endokrine görün dedi az sonra çıkcam yine bu sefer özele gitcem medicana ve hospitalium var yakında onlara sorcam ama içim rahat ulun bey kullanmana gerek yok dedi ya
kızlar aman haaa yaptırmadıysanz mutlaka yaptırın bu tsti çok sinsi ve tehlikeliymiş benim annemde hipotroidi nodulünden ameliyat oldu genetik yatkınlkta var tabii aslında ben 6 ayda bir yaptıryodum bide tüp bebek tedavisi gördükya sürekli tahliller yapıldı hamilelikle çktı işte zaten bhcg ile tsh orantlı yükselirmiş neyse yaaaa allaha emanet ben elimden geleni yapıyorum rabbim koruyor bebeğimi bunada gönülden inanyorum

Arkadaşlar benim kafam o kadar karışıkki ne olur bana bi akıl verin :(Salı günü yumurta toplama işlemim vardı Ulun Bey e. Malesef banada tanımadıgım baska bir bayan doktor geldi.Beş tane yumurtam vardı işlem sonrası nasıl oldusa dörde indi .Şimdi transferimi beşinci gün yapcaklardı.Ulun Bey cumartesi diyor ki 4 gün. Bu gün transfer yapılırmı?Embriliyog ise Pazar diyor.Ne yapacagımı şaşırdım.Gönlüm pazardan yana.Heryerde 5 gün transferin yapılması gerektigi yazıyor.Ne yapayım ben şimdi ?

edish canım bende tedavimi umutta ulun beyle gördüm benimde opuya ulun bey girmedi ben sizin gibi tepki vermedim kafamada takmadım alacağım sonuca odaklandım acaba bendemi bi boşvermişlik var yumurta toplamanın bir extra başarı şansı sağladığını da hiç duymadım eğer endişeniz bu yöndeyse
benden 12 yumurta toplandı ertesi gün aradım durumları ne diye 9 tanesi olgun çıktı 9taneside döllendi bölünme oldu dediler toplamadan 3 gün sonra saat 15:30da transfer dediler tamam dedim 2 tane veriyoruz yaşınıza eve embroların durumuna göre 2 tanede başarı sağlanır dediler ben 3 istedim ulunbeyde 3 istiyosa 3 verin dedi 3tane yerleştirdi ulun bey benim tranferimi ulun bey gerçekleştirdi 2 dk. sürdü sürmedi şaşırdım kaldımbittimi dedim ben hiç bişey hissetmedim usgdede görmedim dedim çok başarılı güzel bir transfer oldu iyi olacak ben elimden geleni yaptım gerisini bekleyip görcez iyi haberlerini bekliyorum dedi.
ben transferime ulun beyin girmesi tamamen allahın bir lutfu diye düşünüyorum çünkü biz teslim olduk ulun bey siz en şanslı hasta grubundasınız olmamasına sebep yok dedi bizde size güveniyoruz bizi en vahim hasta gibi görün ne gerekiyosa yapın lütfen diye konuştuk aslında pek girmezmiş transfere ulun bey bizim nasibimiz varmış
transfer günü embryolarının hücresayısı bölünme hızıyla şekil şemaliylede alakalı eğer doktor rahimde 5.gün uyum sağlar derse 5 gün yok 3.gün de olur sağlıklı hücre derse o gün benim ilk denememde çapada bir arkadaşa 2.gün trasfer yapıldı ooo şimdi doğdu bile bebek .
arkadaşlar o girdi bu çıktı diye şahıslara değil mutlu sonuç almaya odaklanın benden size tavsiye rahat olun kim girerse girsin işlemlere doktorunuzun herşeyden haberi oluyor

edish canım bende tedavimi umutta ulun beyle gördüm benimde opuya ulun bey girmedi ben sizin gibi tepki vermedim kafamada takmadım alacağım sonuca odaklandım acaba bendemi bi boşvermişlik var yumurta toplamanın bir extra başarı şansı sağladığını da hiç duymadım eğer endişeniz bu yöndeyse
benden 12 yumurta toplandı ertesi gün aradım durumları ne diye 9 tanesi olgun çıktı 9taneside döllendi bölünme oldu dediler toplamadan 3 gün sonra saat 15:30da transfer dediler tamam dedim 2 tane veriyoruz yaşınıza eve embroların durumuna göre 2 tanede başarı sağlanır dediler ben 3 istedim ulunbeyde 3 istiyosa 3 verin dedi 3tane yerleştirdi ulun bey benim tranferimi ulun bey gerçekleştirdi 2 dk. sürdü sürmedi şaşırdım kaldımbittimi dedim ben hiç bişey hissetmedim usgdede görmedim dedim çok başarılı güzel bir transfer oldu iyi olacak ben elimden geleni yaptım gerisini bekleyip görcez iyi haberlerini bekliyorum dedi.
ben transferime ulun beyin girmesi tamamen allahın bir lutfu diye düşünüyorum çünkü biz teslim olduk ulun bey siz en şanslı hasta grubundasınız olmamasına sebep yok dedi bizde size güveniyoruz bizi en vahim hasta gibi görün ne gerekiyosa yapın lütfen diye konuştuk aslında pek girmezmiş transfere ulun bey bizim nasibimiz varmış
transfer günü embryolarının hücresayısı bölünme hızıyla şekil şemaliylede alakalı eğer doktor rahimde 5.gün uyum sağlar derse 5 gün yok 3.gün de olur sağlıklı hücre derse o gün benim ilk denememde çapada bir arkadaşa 2.gün trasfer yapıldı ooo şimdi doğdu bile bebek .
arkadaşlar o girdi bu çıktı diye şahıslara değil mutlu sonuç almaya odaklanın benden size tavsiye rahat olun kim girerse girsin işlemlere doktorunuzun herşeyden haberi oluyor

Canım ne güzel yazmışın gercekten umut oldu bana:kedi:benım yaşım 31 yumurta rezervi azlıgı var.4 aşılama 1 tüp başımdan gecince ister istemez insan tedirgin oluyor ve inan her işlmemede ummadık sorunlar cıktı.Daha önceki doktorlarımın hiç biri bana yumurtaların az demedi.Boşu boşuna 1 kutu klomenle opuyorumnanaktan 1 yumurtayla 4 tane aşılama oldum Şimdiki işlemden 4 yumurta elde edebilmek için 4 ay içmedigim vitamin kamadı ve 54 kilodan 65 kiloya yükseldim.O yuzden bu sefer iyi sonuc almışken bu şansımıda kaybetmek istemiyorum.Tabiki Ulun Bey le bi sorun yok Problem olan embriyologların pazar doktorunda cumartesi demesiakannehirNeyseki bu sorunuda bugun hallettik Ulun bey günleri karıştırmıs 5.günü cumartesi biliyomuş.E insan ister istemez bu piskolojide cumartesimi pazarmi diye ikilemde kalıyor.Ama yinede ben orda Ulun Bey var diye gittim bu tür işlemlerinde onun tarfından yapılasını ısterim.En azından piskolojik ve güven acısından opuyorumnanaktanİşallah senin gibi bende güzel sonuç alırım Derrrriiinnn bir ohhhh cekerim .alkisalkisalkis

Merhabalar.. Ben de Ulun Bey'le başlamayı düşünüyorum tedaviye. Geçen hafta öngörüşmeye gittim. Benim de rezerv azlığım var. Protokol olarak daha önce Enver Bey famera önermişti, deneyememiştik, kendisi ayrıldı Umut'tan..Ama şimdi Ulun Bey antogonist protokol dedi, famerayı düşünmedi.Öncesinde doğum kontrol hapı kullanacakmışım sanırım.. Sizin protoklleriniz neler ? Özellikle yumurta rezervinde sorun olan arkadaşların ?

Ayni sorun bend ede var bugun transferimin 10. gunu tek embryom olusatu bakalim birkac gune sonuc alacagim . Bahcci de yaptirdim bende ama islemler umutta oldu. Olmazsa 2. yi umutta dusunuyorum ama rezerv azligi icin tedavi varsa onu yaptirmak istiyorum. Lutfen arkadaslar rezerv azligi olanlar tedavilerini yazsin tavsiyelerini yazsin lutfen lutfen

Merhabalar.. Ben de Ulun Bey'le başlamayı düşünüyorum tedaviye. Geçen hafta öngörüşmeye gittim. Benim de rezerv azlığım var. Protokol olarak daha önce Enver Bey famera önermişti, deneyememiştik, kendisi ayrıldı Umut'tan..Ama şimdi Ulun Bey antogonist protokol dedi, famerayı düşünmedi.Öncesinde doğum kontrol hapı kullanacakmışım sanırım.. Sizin protoklleriniz neler ? Özellikle yumurta rezervinde sorun olan arkadaşların ?

bende ulun beyin hastasıyım ve 39 yaşında tek emb hamile kaldım ulun bey bu konuda gerçekten çok iyi bende femera kullanmadım

Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...

Back
X