- Konu Sahibi gokdenizsen
pazar günü evde olursam girerim...ama pek ihtimal yokk:)))))
akşamı olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar günü evde olursam girerim...ama pek ihtimal yokk:)))))
akşam olur fatmanur 10' larda felan evdeysem giricemm....
buradyımmmmmmmmmmmmm fatmanurrr anca girdimmmm:)))))sen nerelerdesinnnn??
merhaba arkadaslar ben nezmandır gırmıyordum artık bızde start verdık belkı bu ay hamıle kalırım dıye bekledım ama yıne malesef husran adet oldum bu ayda bır dahakı adetımde ulun beye gıtmeye karar verdık ama sımdı once on gorusme yapmam ıyı olurmu arkadaslar bana bır akıl verın gıtmeye karar verınce stresımız arttı suan neyapsak dıye dusunuyoruz nerden baslasak on gorusme ucretsızdı degılmı ben bıde bayrampasada oturuyorum en yakın ve rahat nasıl gıdebılırım bılgısı olan varmı acaba bıde raporsuz nekadar tutuyor tup vbebek onuda soylersenız cok memenun kalırım
canım benim 23+2 haftalıkken kilosu 517grdı ama boyu vardı 32cm dedi yanlış hatırlamıyosam bu haftadaki bebeklerin kiloları çok komik olur dedi doktor bunu takıntı yapmayın dedi ama kilosuda iyi boyuda
ayrıntılı usg de ulun beyde baktı 20,haftada oda normal siyah beyaz usg ile baktı ama ykınlaştrakak baktı netti yani ben bile anladım gördüklerimi 23.haftadakide aynıydı farklı değildi yani ama bu her hareketini gösterdi bize anlattı burası şurası felan gibi gayet net gördük herşeyini ulun bey hiç bişey demiyodu yarım saat felan sürdü usg
ay kızlar ya ben hiç yemek yemek istemiyorum varsa yoksa meyve yiyim gece yatana kadar meyve yiyorum hiç canım yemek tarzı şeyler istemiyo bide et türü şeyler istiyo canım başından beri doktor en güzeli meyve zaten ama eksikleride etle tamamlarsan süper olur demişti sizin iştah durumunuz nasıl
verdam benim iştahım var yemekde yiyorum meyvede yiyorum...sadece tatlı şeyler pek yiyemiyorum midem almıyor...onun haricinde herşeyi fazla fazla yiyorum...hatta eşim miden o kadar açıldıkii kilo veremiycen doğurduktan sonra diyorr:))))
et canın istiyorsa ye işte ne güzell etde yemek gerekiyor nede olsa....
slm nsl canım bebiş nsl bende konuştum ulun beyle randevu alıp geldim bir buçuk saat bekledim iki kez aradım dönmediniz dedim.oda inanın haberim yoktu dedi özürdiledi bende uzaklardan sırf sizin hastanız olmak için geldim hastalarınız sizden memun neden böyle oldu bir anlam veremedim dedim.oda ne zaman isterseniz gelin randevu bile almadan merak etmeyin birdaha böyle olmayacak dedi.bende haziran gibi başlarım artık rapor alırken igneli aşılama yaptırmış olmak şartmı acaba sende rapor almak için hheyetin karşısına çktınmı canım inşallah sorun çıkarmazlar...
merhaba arkadaslar ben nezmandır gırmıyordum artık bızde start verdık belkı bu ay hamıle kalırım dıye bekledım ama yıne malesef husran adet oldum bu ayda bır dahakı adetımde ulun beye gıtmeye karar verdık ama sımdı once on gorusme yapmam ıyı olurmu arkadaslar bana bır akıl verın gıtmeye karar verınce stresımız arttı suan neyapsak dıye dusunuyoruz nerden baslasak on gorusme ucretsızdı degılmı ben bıde bayrampasada oturuyorum en yakın ve rahat nasıl gıdebılırım bılgısı olan varmı acaba bıde raporsuz nekadar tutuyor tup vbebek onuda soylersenız cok memenun kalırım