Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

belgincim başınız sağ olsun herşeyde bir hayır vardır.benim sadece transferim var ulun beyle konuştum test felan istemiyor.hemen transferini yaparız dedi kesin değil ama ocak ayı gibi nasip olursa.

belgincim başınız sağ olsun herşeyde bir hayır vardır.benim sadece transferim var ulun beyle konuştum test felan istemiyor.hemen transferini yaparız dedi kesin değil ama ocak ayı gibi nasip olursa.

allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah kavuşursun bebeğine yeni senede alırsın bebeğini kucağına.

belgincim başınız sağolsun
bencede her şerde bir hayır aramak lazım
sen kasımdamı başlayacaksın tedaviye belkide karşılaşırız

belgincim başınız sağolsun
bencede her şerde bir hayır aramak lazım
sen kasımdamı başlayacaksın tedaviye belkide karşılaşırız
evet canım hayırlısı olsun karşılaşırız inşallahhh
:bbo:Benim çok karnım ağrıyor sanırım yarın bugün adet olacağım hemen başlasam şu tedaviye eyvahedigeldismile

hayırlısı olsun canım

yaaa arkadaşlar tedaviden önce bazı hormon testleri gerekiyormuş sizler yaptırmışmıydınız yoksa herşeyi merkezmi yapmıştı.ben bugün yaptırdım tsh ve ft4 troit hormonlarını adetin 3günü yapılıyormuş fakat fsh ve prolaktini yaptıramadım ilçede olduğum için merkezede gidemiyorum yarın resmi tatil zaten ben tatil bitene kadarda benim adetim bitecek bi akıl verin bana merkeze soracağım tel açmıyorlar..

yaaa arkadaşlar tedaviden önce bazı hormon testleri gerekiyormuş sizler yaptırmışmıydınız yoksa herşeyi merkezmi yapmıştı.ben bugün yaptırdım tsh ve ft4 troit hormonlarını adetin 3günü yapılıyormuş fakat fsh ve prolaktini yaptıramadım ilçede olduğum için merkezede gidemiyorum yarın resmi tatil zaten ben tatil bitene kadarda benim adetim bitecek bi akıl verin bana merkeze soracağım tel açmıyorlar..

tatil mi ki açmıyorlar telefonu bence tekrar dene canım

Bugün kinikteydim acayip bir yoğunluk vardı arkadaşlar e2 eprogesteron tahlili yapıldı Muayene oldum endometrium ile ilgili skıntı çıktı o yüzden pazartesi günü tekrar gideceğimhihoyyyt

Son düzenleme:
Back
X