- Konu Sahibi gokdenizsen
ben 5. ayımı dolduruna kadar ulun beye devam etmiştim smrs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebe kaldıktan sonrada ulun bey ile devam etmek isterim
belgincim başınız sağ olsun herşeyde bir hayır vardır.benim sadece transferim var ulun beyle konuştum test felan istemiyor.hemen transferini yaparız dedi kesin değil ama ocak ayı gibi nasip olursa.
evet canım hayırlısı olsun karşılaşırız inşallahhhbelgincim başınız sağolsun
bencede her şerde bir hayır aramak lazım
sen kasımdamı başlayacaksın tedaviye belkide karşılaşırız
:bbo:Benim çok karnım ağrıyor sanırım yarın bugün adet olacağım hemen başlasam şu tedaviye eyvahedigeldismile
evet canım hayırlısı olsun karşılaşırız inşallahhh
hayırlısı olsun canım
Sağol canım bugun umuttaydım çok kalabalıktı muayenemi yaptırdım ve ilaçlarım anlatıldı bu tedavi daha kolay olacak galiba
hayırlısı olsun bende bayramda gideceğim bakalım muayene ücreti ne kadar canım...
Muayene ücreti 150 TL aldılar benden ama daha sonra tedaviden düşeceklerini söylediler .
öylemi alıp sonradan düşüyolar yaniii
evet evet banada öğle bilgi verdiler
ooo sevindim buna yaaa :))
yaaa arkadaşlar tedaviden önce bazı hormon testleri gerekiyormuş sizler yaptırmışmıydınız yoksa herşeyi merkezmi yapmıştı.ben bugün yaptırdım tsh ve ft4 troit hormonlarını adetin 3günü yapılıyormuş fakat fsh ve prolaktini yaptıramadım ilçede olduğum için merkezede gidemiyorum yarın resmi tatil zaten ben tatil bitene kadarda benim adetim bitecek bi akıl verin bana merkeze soracağım tel açmıyorlar..
açtılar canım konuştum burda yaptırabilirsin dediler....