Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Merhaba Hanmlar, son zamanlarda tüp bebek raporu çıkaran var mı? 35 yaşın altındaki hanımlar için 3 yıllık surenın kalkmış oldugu ve 20 Şubat ta yenı bir yasanın gelecegi söylenmekte.Bilgisi olan var mı acaba? Birde devlet hastanesinde tüp bebek uygulaması yaptırabiliyor muyuz?

şimdi farkettim ki heryere yazmışım canım doktorumun sayfasına yazmamışım
bebeklerim ikiz kızlar hamileyim....:)))))):nazar:

:19:KESİNLİKLE SANA KATILMIYORUM :19:
Ben gebelik takibimi Ulun beyle yapmıştım. Ulun bey diğer doktorlardan farklı. Neleri yiyip neleri içeceğine fazla karışmıyor. Yeter ki dengeli beslen diyor. Kahve ve kola bile iç demişti. Ancak kilo alımı konusunda çok hassas, bir ayda 4 kilo aldım diye beni bayağı fazla uyarmıştı. Tahliller konusunda da çok mütevazi fazla tahlil istemiyor. 30 Temmuz’un söylediği gibi testleri 3. ayın sonunda istedi. Eşim bu konuda çok hassastı, doktorumuza niçin geç istediğini sorduğumuzda, özellikle 12. haftanın sonunda istermiş, çünkü toxoplazma ve KMV gibi mikropların bebeği ilk 3 ay içersinde etkilediğini eğer daha önce isterse geri kalan bölümde ne olduğunu anlamadığımızı bildirdi. Halbuki bir çok arkadaşımda gebe kalır kalmaz bu testler istenmişti, demek ki gereksiz yaptırmışlar. Ben tedavi sırasında ve sonrasında yaklaşık 5 kilo almıştım, bana gebeliğin ilk 3 ayında alınan kiloların hesaplanmaması gerektiğini söylediğini hatırlıyorum. Ense kalınlığı testi için beni iki sefer hastaneye çağırmıştı, çok hassas bir ölçüm olduğu için ilk seferinde bebiş doğru pozisyonda değildi.:20:Yani bu kadar hassasiyet gösteren bir doktora yazılan şeyleri kabul edemiyorum.gebelik takiplerimin 5 înci ayında ulun beyden ayrılmak zorunda kaldım hem uzaklık hemde maddi olarak zorlandığımız için:31: keşke imkanlarım olsaydıda takibimin tamamını ve doğumu onunla gerçekleştirseydim Başka bir yerde doğum yapacağımı bilmesine rağmen ne zaman arasam telefonlarıma cevap verildi

Ayrıca ::40:
Doğum yaptırdığım hastaneye gittiğimde benden o kadar çok tahlil istenmişti ki ne işe yaradığını anlayamamıştık. Sorduğumuzda rutin testler diye geçiştirmişlerdi ama parası da bizden çıkmıştı.
Böğle birde ayrıntı varrr
yazdıklarınıza ne yazıkki katılmıyorum..
ben şuan toxoplasma hastalığını yaşıyorum ve 10 haftalık hamileyim 8 haftalıkken farkedildi.. şuan antibiyotik tedavisine başladım erken dönemde hastalığı farketmişiz doktorum sayesinde.. bundan önceki doktorumda toxoplazma testi istememişti bu doktorum istedi iyiki istemişki hemen farkedildi.. sizin söylediğinize göre 12. haftadan sonra farkedilecekti yani benim durumumdaki birisi için 1 ay sonra farkedilecekti :53: ona göre de ilaç tedavisi başlamayacaktı..
bu yapılan testler kalp atışı duyulduktan sonra yapılmalı yani 7. yada 8. hafta yapılmalı.. ve 2 haftada bir RPT yapılmalı.. tabiki bağışıklık yoksa..

yazdıklarınıza ne yazıkki katılmıyorum..
ben şuan toxoplasma hastalığını yaşıyorum ve 10 haftalık hamileyim 8 haftalıkken farkedildi.. şuan antibiyotik tedavisine başladım erken dönemde hastalığı farketmişiz doktorum sayesinde.. bundan önceki doktorumda toxoplazma testi istememişti bu doktorum istedi iyiki istemişki hemen farkedildi.. sizin söylediğinize göre 12. haftadan sonra farkedilecekti yani benim durumumdaki birisi için 1 ay sonra farkedilecekti :53: ona göre de ilaç tedavisi başlamayacaktı..
bu yapılan testler kalp atışı duyulduktan sonra yapılmalı yani 7. yada 8. hafta yapılmalı.. ve 2 haftada bir RPT yapılmalı.. tabiki bağışıklık yoksa..

'Lightlife geçmiş olsun. Ben ulun beyin gebelik takibindeyim ve yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.
Toxoplazmanın erken çıkabileceğine. Pazartesi günü ulun bey ile kontrolüm vardı yazdıklarını onunla paylaştım Ulun beyin söylediğine göre Türkiyede toxoplazmanın tedavisinde kullanılan ilacın olmadığı ancak Fransadan getirtiliyormuş. Diğer verilen ilaçlar o kadar etkili olmazmış. Bu gibi durumlarda toxoplazma saptandığında en iyi yöntemin aminosentez yapılıp, bebeğe toksoplazmanın geçdiğine bakmak gerekirmiş. Ayrıca kandan bakılan başka bir testle son 3 ayda aktif mikrobun olup olmadığı da anlaşılırmış'.

Tekrardan çok geçmiş olsun

hayırlı olsun

doktorunuz ulun be mi?

Cumartesi günü ulun bey ile görüşme yaptım

samimi ve sonderece açıklayıcı bir doktor
Doğru bir secim olmuş canım
evet çok ilgili bir doktor sağolsun nezaman arayıp soru sorsam bıkmadan usanmadan bana hep yardımcı oldu

Son düzenleme:
slmlar arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum pek bir bilgim yok malesef hastaneler konusunda umut tüp bebekle bahceci klinigi ayni mi yoksa farkli hastanelermi bilgi verirmisiniz cahilimi bagislayin ama ben yeniyim okuduklarim ulun ulugun adini bahceci kligindede okumustum ondan sordum

slmlar arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum pek bir bilgim yok malesef hastaneler konusunda umut tüp bebekle bahceci klinigi ayni mi yoksa farkli hastanelermi bilgi verirmisiniz cahilimi bagislayin ama ben yeniyim okuduklarim ulun ulugun adini bahceci kligindede okumustum ondan sordum

umut tüp bebek bahçeci kliniğinin anadolu yakasındaki şubesi yani anadolu yakasındaki adı canım.... ulun beyde burda hasta bakıyor.yani bahçecinin doktoru olmuş oluyor tabiki....

Canım umut ile bahceci aynı ekip

canım ben ilk denememi başka hastanede yaptırdım ve ordan hiç memnun değildim.2.denememi umutda yaptırdım ve çok memnun kaldım.dondurulmuşlarım olmasada 2.bebek için yine oraya giderdim..fiyat konusuda pek pahalı gelmedi bana..1.500 verip evladını kucağına alcağını düşünsene..ne güzell olur.içimden geldi inşş dondurulmuşlarınla evladını kucağına alırsın.

1500 tl yi anlayamadım .???ulun bey den randevu aldım .henüz görüşmedik ama sekretere tlf da fiyat sorduğumda kampanyamız var 5000 tl demişlerdi anlayamadım şimdi kafam karıştı

1500 tl yi anlayamadım .???ulun bey den randevu aldım .henüz görüşmedik ama sekretere tlf da fiyat sorduğumda kampanyamız var 5000 tl demişlerdi anlayamadım şimdi kafam karıştı

1500 dondurulmuşlarla olan tedavinin fiyatı..eğer baştan tedavi oluyorsan 5000 tl.ama eğer çidere üye olursan 4350 tl ye düşüyor.çidere 150 tl veriyorsun senelik..ve bütün muayenelerin ücretsiz oluyor..hayırlı olsun tedavin inşallah...

kızlar bişey sormak istiyorum. ben umutta tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür ilk denememde tuttu. şu an 7+3 günlük hamileyim ama bu çidere üye olmadım ben 5000 tl ödedim tedaviye. şimdide her kontrole gittiğimde 150 tl muayene ücreti ödüyorum. acaba üye olunca bu 150 tl lik ücrete bi indirim yapılıyormu? bilgisi olan lütfen cevaplasın

Dün tedaviye başladım kliniğe gittiğimde ulun bey yoktu rahatsızlığı yüzünden gelememiş o yüzden muayenemi süleyman bey yaptı ve ilaçlarım verildi 4 kullandıktan sonra 5 gün kontrol için çağrıldım

Back
X