Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Arkadaşlar ben aranıza Aydından katılıyorum. Daha önce 2 denemem oldu maalesef hüsranla sonuçlandı. Eldeki parayı bittirdiğimiz gibi morallerde söndü. Büyük abim İskoçyada yaşıyor, durumu iyi, beni yanına çağırdı, masraflar benden bir kez de burada tedavi ol diye. Oradaki doktorla internet üzerinden mesajlaştık, benim problemim polikistik over, tedavi sırasında şişiyorum, tedavi uzuyor ve yumurtalarım kalitesizleşiyor. İngiliz doktor bu konuda Türk doktorların daha tecrübeli olduklarını yazdı. Hatta bana isim bile verdi. Dr Ulun Uluğ, onlarda doktor beyin yaptığı araştırmalara göre hastalarını takip ediyorlarmış. Ulun beyi internetten araştırdım, hakkaten çok bilimsel biriymiş araştırma sonuçları Amerikan ve İngiliz kadın doğum dernekleri tarafından hasta takip işlemlerine girmiş. Doktorluğu nasıldır acaba, burada yazan şeyler güzel ama, offf kararsız kaldım, abimin yanında son bir kez bir daha mı deneyeyim yoksa İstanbulda mı kararsızım sizler olsanız napardınız ?

merhaba hanımlar iyi pazarlar diliyorum
pozitif sonucu aldıktan sonra kan sulandırıcı Fragmine coraspirine porogestan kapsula poregestan ampule ve estrefomene ne kadar devam ettiniz yazmanızı rica ediyorum sevgiler

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çoook uzun zaman oldu gelmeyeli buralara sonunda bebeğimi :emir_bebek:kucağıma aldım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
:71::71::71::71::71:Bana bu mutluluğu yaşatan ulun beye ve ekibine sonsuz teşekürklerrrrrrrrrr:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çoook uzun zaman oldu gelmeyeli buralara sonunda bebeğimi :emir_bebek:kucağıma aldım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
:71::71::71::71::71:Bana bu mutluluğu yaşatan ulun beye ve ekibine sonsuz teşekürklerrrrrrrrrr:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

allah ananlı babalı büyütsün canım. bende ulun bey ile başladım tedaviye, iyi gitmiyor pek, yarın devam yada iptal diyecek. umarım devam ederiz. dualarını bizden esirgeme canım.

bebişini bizim yeirmize kocaman öp...

Back
X