- Konu Sahibi gokdenizsen
- #1.061
20 yumurtadan 16 tanesi olgun çıkmış 9 tanesi döllenmiş sanırım ctsi veya pazartesi transferim olucak çoookkk heyecanlıyımumarım hepsi 1.kalite olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yumurtadan 16 tanesi olgun çıkmış 9 tanesi döllenmiş sanırım ctsi veya pazartesi transferim olucak çoookkk heyecanlıyımumarım hepsi 1.kalite olur
İNŞALLAH CANIM HEPSİ 1.KALİTE OLUR VE SENİ BIRAKMAZLARRRRRR
pazartesi transferim olucak çokkkk heyecanlıyım 5. Gün embriyosu olucakmış rabbim emeklerimizi
boşa çıkarmasın
transferim oldu 2 adet blastosist embriyo yerleştirildi test tarihim 31 aralık büyük gün geri sayım başladı:)))
merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda
merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. Bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. Allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. Ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . Umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda
merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. Bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. Allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. Ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . Umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda[/quote
Desteğin için çok teşekürler evet bende doğru merkezde olduğumu düşünüyorum allah sana ve oğluna uzun ömürler versinnn
tulin26
:18::18:kaldııııııı 5 günn:18::18:
neldelinnnnn çok heyecanlıyımmmm::18::18:
neldelinnnnn çok heyecanlıyımmmm::18::18:
canımmm cok sevındımm..allah bu duyguyu bızlerede yasatır ınş.sızde sorun neydı?erkek ınfertılesımı bıde ılk denemenmydı