Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda

merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda

Allah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin ulun bey gerçekten çok mükemmel bi doktor Allahım 2.denememi iiki onda nasip etti eğer gebeliğim oluşmaz ise yine bu işe kendisiyle devam edicem kendisi gercekten çok iyi bi doktor...

merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. Bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. Allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. Ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . Umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda

Desteğin için çok teşekürler evet bende doğru merkezde olduğumu düşünüyorum allah sana ve oğluna uzun ömürler versinnn

Son düzenleme:
merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. Bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. Allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. Ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . Umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda[/quote

Desteğin için çok teşekürler evet bende doğru merkezde olduğumu düşünüyorum allah sana ve oğluna uzun ömürler versinnn

Son düzenleme:
canımmm cok sevındımm..allah bu duyguyu bızlerede yasatır ınş.sızde sorun neydı?erkek ınfertılesımı bıde ılk denemenmydı

canım benım allah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın bnde yazın kısmet olura baslıcam tedavıye..ulun beye gtmyı dusunyrm dırek..bnm yasım 24..erkek ınfertılesı sorunumuz var hareket problemımız var.. hakkımızda hayırlsıı ınş.senın yasadgn mutlulugu rabbımm bızede nasıp eder

Back
X