- Konu Sahibi gokdenizsen
- #1.101
amin canım inşallah... herşey çok normal gidiyodu ama dün belime şiddetli ağrı girdi ve çok kanamam oldu çok moralım bozuldu anlatamam hemen ulun beyi aradım oda bana acilen emdol adında bi fitil kullanmamı istedi bu sabah kesildi ama yinede kahverengi lekelenmem oluyo ara ara normal olduğunu söyledi doktorum inan tuvalete gitmeye korkuyorum rabbim meleğimi bana bağışlasın ne diyeyim elim kolum bağlı 23 ocakta kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız
akupunktur uygulatmadım canım
Canım kendine dikkat et ve bol bol dinlen
benim de 1.tüp bebek denememdi ulun beyde.bugün sonucum negatif.test zamanı gelmeden adet oldum.gerçekten çok zormuş.insan başlarken tedaviye tutmayada bilir diye düşünüyor ama gerçekten tutmayınca yıkılıyor.
Canım çok geçmiş olsun başlangıçta kendimizi iyi yada kötüye hazırlıyoruz ama sonuçta bir umutla gidiyorsun ve istende istemesende hep olumlu taraffı düşünüyoruz olmayıncada çok üzülüyoruz
Dondurulmuş embriyon var mı?
arkadaşlar merhaba
bende 2 ay önce ulun beyle görüştüm,bu günlerde tedavim başlayacak...bana yardımcı olur musunuz?benimde 2. denemem olacak,öyle korkuyorum ki...yine olumsuz olacak diye...neler yapmalıyım?ne önerirsiniz?
Hayırlı olsun bende ulun beyin hastasıyım cumartesi günü yumurtalarım toplanacak Ben tedavi süresince en çok beslenmeme dikkat etmeye çalıştım
arkadaşlar merhaba. benim eşimd varikosel ameliyatı oldu 5 ay kadar önce. altı ayın dolmasını bekliyoruz. bizdeki sorun biraz hareket azlığı ve morfolojinin %3 olması. değerlerde artış oldu mu bunu bir au sonra göreceğiz inşallah. ben de rahim filmi çektireceğim, bu anlamda ben de sorum var mı yok mu diye. beklemek gerçekten sabır işi. beklerken hem maddi hem manevi zorluklar yaşıyoruz hepimiz. benim sormak istediğim umut tüp bebek merkezinde tüp bebek fiyatları aşağı yukarı ne kadar mal oluyor? bir de aşılama da yapıyorlar değil mi? cevaplar için çok teşşkkürler. dilerim herkes bir an önce bebeğine kavuşur.
Canım ben raporlu olarak tedavi görüyorum ama kliniği arayarak neslihan hanımdan fiyatları öğrenebilirsin