Doç dr ümit taşkın ?????

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Kızlar bu hocayı tanıyan bilen var mıdır ?? Yaptığı burunlar iyi duruyo fiyat da uygun ama hiç yorum yok sadece bi yorum görebildim

Merhaba Arkadaşlar,

Ümit Bey hakkında sanırım hiç yorum yapılmamış. Ben yapayım. Uzun bir giriş olacak. İstemeyen hemen 3.paragrafa atlasın.

Ben daha önce 3 defa burun ameliyatı geçirdim. Sebebine gelince; ilki 2 sene sonra nefes sorunu yaratmaya başladı ve aynı dr'a ikinci defa ameliyat oldum. Olmasaydım keşke. felaket bir sonuç ile karşılaştım. domuzcuk gibi bir burun, 2 km öteden 'ameliyattt' diye bağırıyor. bir süre bu burunla yaşadım, sanırım 2 sene kadar ve sonra İstanbula taşındım. Burada çoğu dr'un hocası kabul edilen dr a ameliyat oldum. İçerde kıkırdak kalmadığı için kulağımdan alıp yaptı. Sonuç kabaca gayet iyiydi ama simetri sorunu vardı. yani tek taraf içeri çökük ve tek burun kanadı aşağıda..vs. ben 10 sene böyle yaşadım. Neden derseniz hem korktum tekrar ameliyat olmaya hem de ne yapalım dedim. ama tabi bu arada çaktırmadan dr. aramaya da başladım. Herneyse, uzun süre bu siteye de baktım, revizyon geçirenleri okudum, mesajlaştım, önden foto çektirmedim, kafaya taktım ama sineye çektim.

2011'den itibaren İstanbul'da bir çok dr ile görüştüm, isimleri vermeyeceğim ama hani bağdat caddesinde herkesin gittiği, levent tarafında milletin öve öve bitiremediği, yüz nakli yapan, her yerde övülen, görüşmede ücret alıp sonra ameliyat parasından kesen..vs kimi ararsanız var. Bunların bazıları yaparım dedi ama bana güven vermedi, bazıları 'bu ayrıntı işi, değmez' yaklaşımı sergiledi, bazılarının hali tavrı laçka geldi. 'risk, bir daha olmayın, eğrilik düzelmez, asimetri önemli değil, yapalım bakalım ne olacak, içeride kıkırdak var mı, yok mu' derken içim şişti, sonuçta ben yine kaldım. Hak da veriyorum, 'Kötü' bir buruna ne yapsanız hasta memnun kalıyor ama zaten op geçirmiş, üstüne üstlük kabaca gayet hoş olan bir burunda mm'lik ayrıntılar her şeyi değiştiriyor, en ufak hata kaldırmıyor. doktor için de bu hasta riskli hasta.

Bu yaz tatilinde iş güç yok yine taktım burnuma ve başladım araştırma yapmaya, İnstagram da ara ara bir sürü dr tekrar konuşmalar yazışmalar foto göndermeler. Kusma raddesindeyim ama inat ediyorum. En son 2 kişi kaldı eleye eleye. ilkine gittim(Levent'te, süper bir ofis), aklıma yattı gibi ama iki gün sonra araştırma yaparken şikayetçi olanların instagram fotoğraflarına rastladım. O da elendi. Geriye kaldı Ümit Taşkın.
Görüşmeye gittim ve derdimi anlattım. Kendisi hem sıcak, hem güven veren hem de çok saygılı geldi bana. Ne yapabilir anlattı, benim 'ya şöyle olursa, ya böyle olursa..'larıma sabırla yanıtlar verdi. İkinci görüşmeye annemi alıp gittim (fena ayrıntıcıdır) o da 'sen ok'sen ben de tamam' dedi ve vakit yok, 1 hafta içinde ameliyat tarihi aldım. Bugün itibariyle ameliyatım üzerinden 2 hafta geçti. Tabi ki şu an asimetri var, hatta çıktığımda baya vardı ama gün geçtikçe azalıyor. Şişlerim bir iniyor bir çıkıyor ama her geçen gün harika bir sonuç ile karşılaşacağıma daha da ikna oluyorum aynaya bakınca. Şimdi bir kere bu dr.a ameliyat oldum diye yerlere göklere sığdıramayacak değilim. Benim deneyimim bana özel.
Ameliyat sonrası rahattım, ağrım sızım olmadı hatta verdiği ağrı kesiciyi bile o verdi diye içtim, içmesem de olurdu yani. Ama asıl derdim aman acı çekmeyeyim değil, bu iş tam olsun, güzel olsun ve bu burun konusu artık kapansındı. Önümüzdeki aylar neler gösterecek bilemem ama ben daha 2.haftada bile öncekinden çok daha düzgün, simetrik bir burun görüyorum. şekil itibariyle de oturup kendim hayal etsem bu kadar güzel ve doğal olmazdı. Şahsi fikrim, Ümit Taşkın piyasada adı geçen ve benim diyen bir çok KBBCiye ve Plastik Cerraha bin bastı.

Bende 7 ay önce ona ameliyat oldum morluk yok denecek kadar az oldu tamponda kullanmadı oda cok rahatlık oldu görüntüsünü seviyorum cok güzel oldu sadece ucunda sislik kaldı oda zaman istiyor instagram dan takip edebilirsin daha memnun olmayanı gormedim cok sıcak güler yüzlü insanı rahatlatıyor

Evet ümit hocayı bende düşünüyorum ama son zamanlarda yaptığı burunlar hoşuma gitmemeye başladı .. ve ilgiyi az buldum

Arkadaslar Dr Ümit Taskin Burun Revizyon olan varmi burada ? Yardimci olursa sevinirim

Revizyon değil ama primer ameliyat oldum 1 hafta önce
Nasil oldu peki ? Memnunmusunuz ? Özelden resim atarmisiniz rica etsem , Doktorun tarzida cok önemli , Instagramda resimleri cogu ameliyat masasinda cekilmis, güzel görünüyor ama birsey anlasilmiyor, yüze yakisdimi , yakismadimi beli olmuyor, normal resimlere gelince cogunlukla filtreli veya yandan , cabraz . Revizyonda nasil acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim

Dr olarak doğal olandan yana instagram fotolarından çok daha fazlasını yolladı bana her açıdan cekilmiş olarak operasyon olarak da cok konforlu gecirdim ben agrim morlugum yok denecek kadar azdı 10 gün önce oldum ameliyatımı hala bantlarım duruyor yuzume yakişmasi konusunda konuşmam çok erken

Cevabiniz icin tesekür ederim, Tabiki Cok erken , Instagramda ameliyat masasinda resimleri paylastigi icin yüze uyumlumu anlasilmiyor, paylasdigi ve yaptigi Burunlar cok güzel görüyor ama dedigim gibi yüzü göremedigim icin yorum yapmak zor, Insallah mutlu olursunuz

Kizlar ben de umit hocaya revizyon olmayi dusunuyorum ama acik ameliyat yapmasi beni korkutuyor. Ilk ameliyatimda cok morarmistim ve sismistim simdi aynisini yasamaktan korkuyorum acik ameliyat daha fazla sikinti olabiliyormus.. tabi bi de kaburga mevzusu var. umit beye revizyon olanlar deneyimlerini paylasabilir mi?

Bende hastalarina ulasmaya calisiyorum. Ne yapicaz ya ? Dr Ümit Taskin Revizyon olan hic kimsemi Yok ?

Ben de düşünüyorum. Doğal burun istiyorum yapabilirim dedi kendisi de ama korkutucu yeniden bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Umit hocanin yaptigi burunlari ben begeniyorum dogal ve yuze uyumlu. Revizyonlarda da iyi bi doktor gibi ama pek fotograf goremedim ve revizyon hastasina da ulasamadim deneyimleri icin

Ben de düşünüyorum. Doğal burun istiyorum yapabilirim dedi kendisi de ama korkutucu yeniden bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Seni cok iyi anliyorum ,
Sana özelden mesaj yazmak istedim ama bloke etmisin özel mesajlarini

Siz Ümit Bey' e muayene oldunuz mu? Uzatıp, büyütebileceğimi mi söyledi? Ya aslında bu tarz bir revizyon yaptığı, memnun kalan bir iki hastasının iletişim bilgilerini verse, biz de görüşsek. Çok faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…