Doç dr ümit taşkın ?????

Şimdiki halinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum?rica etsem foto paylaşırmısınız?

Şuanki halinizi çok merak ediyorum.memnunmusunuz ve foto atarsanız çok mutlu olucam.bende ümit taşkın a ameliyat olacağım ve durumum sizinkiyle aynı hemen hemen.dönüş yaparsanız çok sevinirim

Özelden fotoğraf yollayabilir misiniz acaba?Ben de düşünüyorum ümit beyi...

7 ay olmus bir daha gormemıs siniz sanırım memnun degılsınız lutfen bizı de bilgilendirır mısınız

Merhabalar, ben de 3 kere ameliyat oldum ve 4. Ameliyatimi olmayi dusunuyorum. Umit taskin da karar kildim diyebilirim. Siz suan burnunuzdan memnun musunz bana foto gondermeniz mumkun mu?? Cok mutsuzum burnumdan lutfen yardimm..

Merhabalar, ben de 3 kere ameliyat oldum ve 4. Ameliyatimi olmayi dusunuyorum. Umit taskin da karar kildim diyebilirim. Siz suan burnunuzdan memnun musunz bana foto gondermeniz mumkun mu?? Cok mutsuzum burnumdan lutfen yardimm..
Merhaba, Ümit Taşkın’a ameliyat oldunuz mu? Sonuç nedir?

merhaba özele bakarmısınız

Sakinnnn haaa sakinnnn bu doktordan uzak dur benim burnumu ikinci kez yaptı rezil etti bu konu ilenilgili başlık açtım zaten guya profesör bi b..bildiği yok instagramdaki resimlere asla inanma kendini mahvetmek istiyorsan yaptır ..burnumu öne düşürdü ondan önceki ameliyatımda sağda çökükler oldu .kendisine sorduğumda kabul etti bu durumu utanmadan evet haklısınız gbi cevaplar verdi geri kalanını özelden anlatayım

ben 20 gün önce kendisine oldum şuan bir sıkıntım yok ama henuz erken yorum için sizin sıkıntı neydı

Ameliyat olanlar sonra ortadan yok olmuş. En sonra 2015'te yorum yapılmış. Birileri yazsa da karar versek artık.

Merhaba ben umit beyden on gorusme icin randevu aldim instagramdaki fotograflarini cok begeniyorum ama cevremde hic yaptiran yok internette de cok az bilgi bulabildim guncel olarak yazabilecek biri var mi? Ayni zamanda ingilizceniz varsa realselfden de yorum bakabilirsiniz yorumlar genel olarak iyi ama cok fazla yorum yok malesef.

merhaba size mesaj atamıyorum, bana yazabilir misiniz özelden

Ben magdur oldum 2 burun ameliyatimida umit taskin yapti ve 2 side husran hem saglik hem goruntu cok kotu 3. Ameliyatim icin bile bir cok dr goze almiyor riski Umit Taskin magduruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…