Doç.Dr.Yiğit Özer Tiftikçioğlu

Benrak87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
122
11
28
37
yiğit bey hakkında forumda yeterli bilgiye ulaşamadım.dr beye ameliyat olanlar ameliyat günü için çok beklemek mi gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim

yiğit bey hakkında forumda yeterli bilgiye ulaşamadım.dr beye ameliyat olanlar ameliyat günü için çok beklemek mi gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim

Selam gecen sene bende yiğit beye ameliyat oldum en kısa 1 ay en çok 2 ay sonraya gün verebiliyor
Detaylı bilgi almak için sekreterini arayıp bilgi almanda fayda var

Selam gecen sene bende yiğit beye ameliyat oldum en kısa 1 ay en çok 2 ay sonraya gün verebiliyor
Detaylı bilgi almak için sekreterini arayıp bilgi almanda fayda var
ayy konuma cevap gelmiş çok çok sevindim :)
canım bir yıl olmuş memnunsun değil mi?düşme fln oldu mu?
iyi madem ya 1-2 ay gibi bir süre veriliyorsa,ben üniversite olduğundan dolayı çok uzatırlar diye korktum :)

Memnunum çok şükür . Burnum kırılmadı , burnumun ucunada herhangi bir şey konmadı düşme yok :)
Burnunun görüntüsünden çok kötü değilse ameliyatı tavsiye etmem , Yiğit Bey iyi bir doktor .

21 ocakta yani bir hafta sonra yiğit beye ameliyat olacağım çok korkuyorum ve endişeliyim ilk gittiğim gün benden bir çeşit 3 boyutlu röntgen istedi onu götürünce kontrol edip ameliyat gününü verdi bugün yani ameliyattan 1hafta önce kan tahlili için gittim kan aldırdım sonuçları anesteziye götürdüm bu kadar ama ameliyat gününü 2ay önceden aldım yani

21 ocakta yani bir hafta sonra yiğit beye ameliyat olacağım çok korkuyorum ve endişeliyim ilk gittiğim gün benden bir çeşit 3 boyutlu röntgen istedi onu götürünce kontrol edip ameliyat gününü verdi bugün yani ameliyattan 1hafta önce kan tahlili için gittim kan aldırdım sonuçları anesteziye götürdüm bu kadar ama ameliyat gününü 2ay önceden aldım yani
çok teşekkür ederim ben de yiğit beye ameliyat olacağım muhtemelen.tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)

çok teşekkür ederim ben de yiğit beye ameliyat olacağım muhtemelen.tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)
şimdiden Allah yardımcın olsun.inşallah her şey sorunsuz hallolur canım.kazasız belasız atlatırsın ve sonuç harika olur :)

canım ne yaptın?nasıl geçti ameliyatın?her şey yolundadır umarım :)

Back
X