DOÇ.DR.ZİYA KALEM TÜP BEBEK 2020

BAAAHAAAR

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
69
31
8
35
Merhaba arkadaşlar ,

buradan birbirimize destek olalım istiyorum
yaşadıklarımızı yaşayacaklarımızı :)

ziya kalem dr ile ilgili bilgisi olan orada tedavi gören :)

tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım.

neler yaşayacağız , neler ile karşılaşacağız henüz bilmiyorum aslında biraz yolu yarılamış sayılırım.

bir çok kan testi , tahliller , yaptırdım. uzun protokol olarak başladık

adete 10 gün kala gonapeptyl kullanmaya başladım. cuma günü regl oldum ve dün randevum vardı kan testi verip tedaviye hazır olup olmadığıma bakıldı çok şükür tahliller iyi çıktı ve serüven başladı
gonapeptyl
gonal f (150 cc)
merional 150 cc
kullanmaya başlamış durumdayım doktorumun söylediğine göre sağlıklı yumurtalarımın olmasını sağlayacakmış bu 3 iğne
benim yolum şimdilik böyle

merhaba bahar
Bende Ziya hoca ile tedaviye başladım
Geçen ay E2 yüksek çıktığından Doğum kontrol hapı kullandım ama bu ayda yüksek çıktı
Bir başlayalım dedik. Bende 3 gündür iğnelerimi alıyorum
İkimiz içinde hayırlı olur inş
Biz Ziya hoca hakkında iyi şeyler duyduk ve iyi olacağını hissetik
Açıkçası 1,5 saatlik yoldan gidiyorum hastaneye yoruluyorum. Ama inşallah değer yorgunluğumuza

İnş suanda hamilesiniz ben yeni başladım haftaya yumurta toplama işlemi olucak

Umarım şu anda hamilesindir. Bende senin gibi 1,5 saatlik yoldan gidip geldim ziya hocaya ama degdi.

Umarım şu anda hamilesindir. Bende senin gibi 1,5 saatlik yoldan gidip geldim ziya hocaya ama degdi.

Benimde ekim ayinda baslandi yumurta toplama yapildi kasim da histeroskopi oldum 1 ay dinlenme surecinon ardindan 9 ocakta transferim yapildi. Umarim sende benim gibi guzel sonuclar alirsin ins cok dikkatli ve zorlu bir surec allah yardimcin olsun ben hala igneleri kullanmaya devam ediyorum ama degecek ins

Bugun transferim yapıldı inş mutlu sonuç alıcaz

Bugun transferim yapıldı inş mutlu sonuc
transferim dün yapıldı umutluyum inş güzel sonuç olucak

5.gün transferi 12 sonra ilk testi yaptım pozıtıf çıktı 2gun sonra tekrar yaptım değerler 2 katından da fazla oldu yarın tekrar yapıcam

Malesef olmadı
Daha sonra histereskopi yqpıldı tutma olasılığı artar diye ardındqn iki dondurulmuş embriyom transfer günü çözünürken bozulmuş. Tekrar yumurta toplama yapıldı 8 yumurta toplandı ama 5. Güne sadece 2 embriyo kaldı. Transfer esildi şimdi beklemedeyim
İnşallah bu sefer olur

Çok üzüldüm inşallah en yakın sürede bebeğiniz rahminize düşer

Çok üzüldüm inşallah en yakın sürede bebeğiniz rahminize düşer
Teşekkürler ve iyi haberi aldık bu hafta 6. Haftaya girdik. Dün keseyi gördük inşallah Allah elimize sağlıklı sıhatli almayı nasip eder . Tüm istiyenlerede en kısa sürede nasip eder inşallah

Malesef bu seferde olmadı
İnşallah bir dahaki denemeye diyelim dün 8+4 te boş kese olduğu görüldü
Biraz zaman geçsin tekrar denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…