İnş suanda hamilesiniz ben yeni başladım haftaya yumurta toplama işlemi olucakMerhaba arkadaşlar ,
buradan birbirimize destek olalım istiyorum
yaşadıklarımızı yaşayacaklarımızı :)
ziya kalem dr ile ilgili bilgisi olan orada tedavi gören :)
tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım.
neler yaşayacağız , neler ile karşılaşacağız henüz bilmiyorum aslında biraz yolu yarılamış sayılırım.
bir çok kan testi , tahliller , yaptırdım. uzun protokol olarak başladık
adete 10 gün kala gonapeptyl kullanmaya başladım. cuma günü regl oldum ve dün randevum vardı kan testi verip tedaviye hazır olup olmadığıma bakıldı çok şükür tahliller iyi çıktı ve serüven başladı
gonapeptyl
gonal f (150 cc)
merional 150 cc
kullanmaya başlamış durumdayım doktorumun söylediğine göre sağlıklı yumurtalarımın olmasını sağlayacakmış bu 3 iğne
benim yolum şimdilik böyle
Umarım şu anda hamilesindir. Bende senin gibi 1,5 saatlik yoldan gidip geldim ziya hocaya ama degdi.merhaba bahar
Bende Ziya hoca ile tedaviye başladım
Geçen ay E2 yüksek çıktığından Doğum kontrol hapı kullandım ama bu ayda yüksek çıktı
Bir başlayalım dedik. Bende 3 gündür iğnelerimi alıyorum
İkimiz içinde hayırlı olur inş
Biz Ziya hoca hakkında iyi şeyler duyduk ve iyi olacağını hissetik
Açıkçası 1,5 saatlik yoldan gidiyorum hastaneye yoruluyorum. Ama inşallah değer yorgunluğumuza
Umarım şu anda hamilesindir. Bende senin gibi 1,5 saatlik yoldan gidip geldim ziya hocaya ama degdi.
Benimde ekim ayinda baslandi yumurta toplama yapildi kasim da histeroskopi oldum 1 ay dinlenme surecinon ardindan 9 ocakta transferim yapildi. Umarim sende benim gibi guzel sonuclar alirsin insİnş suanda hamilesiniz ben yeni başladım haftaya yumurta toplama işlemi olucak
Bugun transferim yapıldı inşBenimde ekim ayinda baslandi yumurta toplama yapildi kasim da histeroskopi oldum 1 ay dinlenme surecinon ardindan 9 ocakta transferim yapildi. Umarim sende benim gibi guzel sonuclar alirsin inscok dikkatli ve zorlu bir surec allah yardimcin olsun ben hala igneleri kullanmaya devam ediyorum ama degecek ins
Cok sevindim guzel haberlerini bekliyoruz insBugun transferim yapıldı inşmutlu sonuç alıcaz
Bugun transferim yapıldı inşBenimde ekim ayinda baslandi yumurta toplama yapildi kasim da histeroskopi oldum 1 ay dinlenme surecinon ardindan 9 ocakta transferim yapildi. Umarim sende benim gibi guzel sonuclar alirsin inscok dikkatli ve zorlu bir surec allah yardimcin olsun ben hala igneleri kullanmaya devam ediyorum ama degecek ins
transferim dün yapıldı umutluyum inş güzel sonuç olucakBenimde ekim ayinda baslandi yumurta toplama yapildi kasim da histeroskopi oldum 1 ay dinlenme surecinon ardindan 9 ocakta transferim yapildi. Umarim sende benim gibi guzel sonuclar alirsin inscok dikkatli ve zorlu bir surec allah yardimcin olsun ben hala igneleri kullanmaya devam ediyorum ama degecek ins
Canım naptın yaptırdın mı test merakla bekliyorum sonucunu ins güzel haber verirsinİnşallah
HamileyimCanım naptın yaptırdın mı test merakla bekliyorum sonucunu ins güzel haber verirsin
Cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insHamileyimrabbim herkese nasip etsin
Hayırlı olsun çok güzel bir haber :) taze transfer mi yapıldı kaç gün sonra test yaptınız
Malesef olmadıİnş suanda hamilesiniz ben yeni başladım haftaya yumurta toplama işlemi olucak
Çok üzüldüm inşallah en yakın sürede bebeğiniz rahminize düşerMalesef olmadı
Daha sonra histereskopi yqpıldı tutma olasılığı artar diye ardındqn iki dondurulmuş embriyom transfer günü çözünürken bozulmuş. Tekrar yumurta toplama yapıldı 8 yumurta toplandı ama 5. Güne sadece 2 embriyo kaldı. Transfer esildi şimdi beklemedeyim
İnşallah bu sefer olur
Teşekkürler ve iyi haberi aldık bu hafta 6. Haftaya girdik. Dün keseyi gördük inşallah Allah elimize sağlıklı sıhatli almayı nasip eder . Tüm istiyenlerede en kısa sürede nasip eder inşallahÇok üzüldüm inşallah en yakın sürede bebeğiniz rahminize düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?