• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doctor Babor Biogen Cellular Cream Kullanan ????

isilsahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
2
1
1
32
Arkadaşlar merhaba. Dün kuaforum cildimde oluşan sivilce lekeleri , sivilceler ve göz kenarı kırışıklıkları için bu kremi önerdi. Kullanım talimatını oda bende pek anlamadık çünkü ına hediye gelmiş. Cildimi temizleyip tahta çubuk yardımıyla surmem gerektiğini ve durulamamam gerektiğini söyledi. O şekilde uyguladim fakat internette de bulamadım kullanımını . o nedenle aklımda soru işareti kaldı yardımcı olabilecek var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20160113-104318.webp
    Screenshot_20160113-104318.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 178
Arkadaşlar merhaba. Dün kuaforum cildimde oluşan sivilce lekeleri , sivilceler ve göz kenarı kırışıklıkları için bu kremi önerdi. Kullanım talimatını oda bende pek anlamadık çünkü ına hediye gelmiş. Cildimi temizleyip tahta çubuk yardımıyla surmem gerektiğini ve durulamamam gerektiğini söyledi. O şekilde uyguladim fakat internette de bulamadım kullanımını . o nedenle aklımda soru işareti kaldı yardımcı olabilecek var mi ?

Onarıcı,cilt yenileyici bir krem bu.Sanırım türkiye piyasasında mevcut değil henüz bu nedenle bulamamışsınızdır.Bu kremin uygulanışı için şöyle diyor:

Sabah akşam temizlenmiş cildinize (cilt,boyun,dekolte....) masaj yaparak sürüyorsunuz.Normal nemlendirici gibi kullanacaksınız yani..

Back
X