- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Tüm doga facialarina gögüs gerip bir damla yagmurda yikilmak benimki.
Hep sorunluydu evliligimiz, kolayda degilki, önce yarlar aciliyor, yaralarin izleri kaliyor, tenin eskisi gibi olmuyor. Bu sefer karsi taraf yenik düsüyor..
Soncuta didisip dursakda hep sevgimizden emindim, hic ayrilmayacagmizdan emin olmustum artik. Ama asla para icin tartisacagimiz aklima gelmezdi. Paraya deger veren biri bile degilim inanin, hep vermeyi seven biriyim, basklarina biseyler almak kendime almakdan daha mutlu etmistir hep beni. Para dedigin bir ihtiyac, sagligin yerindeyse calisip kazanilir. Sunada cok inaniyorum, kimsenin hakki kimsede kalmaz. Esimle 15 senedir tanisiyoruz, 10 senedir evliyiz. Bir daire tapu davasi vardi, ikimizin üzerine olsun demistik, kafama bazi seyleri takildi onlari sordum. Zannedersiniz para pesinde olan, para icin evlenmis olan biriyim, öyle davrandi. sonundada gercekten su lafi duydum "Iyi oldu bu, böylece kimin ne olduguda ortaya cikti" dedi.
Nolur söyleyin siz olsaniz perisan olmazmiydiniz ? 15 seneme yazik etmisim, namusuma laf söyleseydi ancak bukadar canim yanardi. Hala bu cümleyi okuyunca gözlerim doluyor. Agladim, yanima bile gelmedi. Bende gittim evden..
Bir süre önce aldik evi, Esimin teyzesinden. Kooperativ ve su an topz yok. Ilerde tapu cikinca ikimizin üzerine olsun dedik, ve su an daire kiraya verilecek. Ama ben kimseye vekalet vermedim, nasil oluyor merak ettim. Birde dediki ailesine ikimizin uzerine olucak dediginde hersey anlamislar zaten. Iliskimizin bu sekilde oldugunu, ben anlamiyorum zaten ikimiz calisiyoruz, ikimiz ödüyoru herseyi. Iki kisinin adina olmasi kadar dogal ne var ? Bunu söyleyincemi kötü olunuyor ?
Sakın siz aramayın .Bazı erkeklerin pişmanlık eşiği iki ,bazılarınin on gündür .Ama bekleyin ve sadece sizin üstünüze yapmasını isteyin madem o paracı değil yapsın bakalım.Yapmasada koz olur elinizde siz ona paracı dersiniz .Bir yahudi derki babana bile güvenmiyceksin.Hikayeside varda çok uzun yazamıyciiiim.Tüm doga facialarina gögüs gerip bir damla yagmurda yikilmak benimki.
Hep sorunluydu evliligimiz, kolayda degilki, önce yarlar aciliyor, yaralarin izleri kaliyor, tenin eskisi gibi olmuyor. Bu sefer karsi taraf yenik düsüyor..
Soncuta didisip dursakda hep sevgimizden emindim, hic ayrilmayacagmizdan emin olmustum artik. Ama asla para icin tartisacagimiz aklima gelmezdi. Paraya deger veren biri bile degilim inanin, hep vermeyi seven biriyim, basklarina biseyler almak kendime almakdan daha mutlu etmistir hep beni. Para dedigin bir ihtiyac, sagligin yerindeyse calisip kazanilir. Sunada cok inaniyorum, kimsenin hakki kimsede kalmaz. Esimle 15 senedir tanisiyoruz, 10 senedir evliyiz. Bir daire tapu davasi vardi, ikimizin üzerine olsun demistik, kafama bazi seyleri takildi onlari sordum. Zannedersiniz para pesinde olan, para icin evlenmis olan biriyim, öyle davrandi. sonundada gercekten su lafi duydum "Iyi oldu bu, böylece kimin ne olduguda ortaya cikti" dedi.
Nolur söyleyin siz olsaniz perisan olmazmiydiniz ? 15 seneme yazik etmisim, namusuma laf söyleseydi ancak bukadar canim yanardi. Hala bu cümleyi okuyunca gözlerim doluyor. Agladim, yanima bile gelmedi. Bende gittim evden..
Gerçekten çok kırıcı olmuş. İşin içine maddiyat girince malesef böyle durumlar çıkabiliyor.
Belli ki eşiniz evden ayrılmanızı hazmedemediği için şuan için sizi aramıyor.
Keşke evden ayrılmak yerine sakinleşince konuşsaydınız.
Eminim hatasını anlayıp özür dileyecektir. 15 senenin hatrına uzatmayın bence.
Büyüklerimizin dediği gibi; Yuva kurmak zor, bozmak çok kolay.
Gerçekten çok kırıcı olmuş. İşin içine maddiyat girince malesef böyle durumlar çıkabiliyor.
Belli ki eşiniz evden ayrılmanızı hazmedemediği için şuan için sizi aramıyor.
Keşke evden ayrılmak yerine sakinleşince konuşsaydınız.
Eminim hatasını anlayıp özür dileyecektir. 15 senenin hatrına uzatmayın bence.
Büyüklerimizin dediği gibi; Yuva kurmak zor, bozmak çok kolay.
cevap veriyorum;yazın gibi bir ev daha almayı dusunuyoruz paranın yarısı esımın aılesınden gelecek dıger yarısı ıse kredı olacak ,
bu kredıyıde muhtemelen suan oturdugum babamın evını kıraya vererek uzerını tamamlayarak odeyecegız.
acaba bızde neler olacak ? merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?