- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
benım korkum su kayınvalıdem ben evlenmeden kımsenın uzerıne e v vermem dıyordu evlerde ıstanbul dısında bızım orada yasama sansımız yok hepımızın ısı ıyı ve ıstanbulda dıye. sımdı o evlerın hepsını satıp cocuklara dagıtılacak 150 ser bın gıbı . bızde uzerını tamamlıcaz e pekı ev kayınvalıdenın adına olmayacak degılmı?cevap veriyorum;
Eşinin ailesinden gelen para göze görünecek ama diğeri görünmeyecek.Hiç sayılacak.
Valla kayınvalidenizin evlenme gibi bir durumu yoksa dediğini yapar gibi geliyor.Ama bilemem tabiki.benım korkum su kayınvalıdem ben evlenmeden kımsenın uzerıne e v vermem dıyordu evlerde ıstanbul dısında bızım orada yasama sansımız yok hepımızın ısı ıyı ve ıstanbulda dıye. sımdı o evlerın hepsını satıp cocuklara dagıtılacak 150 ser bın gıbı . bızde uzerını tamamlıcaz e pekı ev kayınvalıdenın adına olmayacak degılmı?
sonucta ben hem calısıyorum hemde muhtemelen cekılen kredı suanda oturdugumuz evı 1000 tl kıraya verıp uzerını tamamlayla odenecek . bu evde babamın , bana verdiği daire.
of cok karısık ısler
ay ne yazmısımValla kayınvalidenizin evlenme gibi bir durumu yoksa dediğini yapar gibi geliyor.Ama bilemem tabiki.
Hayırlısı olsun diyelim.
Tüm doga facialarina gögüs gerip bir damla yagmurda yikilmak benimki.
Hep sorunluydu evliligimiz, kolayda degilki, önce yarlar aciliyor, yaralarin izleri kaliyor, tenin eskisi gibi olmuyor. Bu sefer karsi taraf yenik düsüyor..
Soncuta didisip dursakda hep sevgimizden emindim, hic ayrilmayacagmizdan emin olmustum artik. Ama asla para icin tartisacagimiz aklima gelmezdi. Paraya deger veren biri bile degilim inanin, hep vermeyi seven biriyim, basklarina biseyler almak kendime almakdan daha mutlu etmistir hep beni. Para dedigin bir ihtiyac, sagligin yerindeyse calisip kazanilir. Sunada cok inaniyorum, kimsenin hakki kimsede kalmaz. Esimle 15 senedir tanisiyoruz, 10 senedir evliyiz. Bir daire tapu davasi vardi, ikimizin üzerine olsun demistik, kafama bazi seyleri takildi onlari sordum. Zannedersiniz para pesinde olan, para icin evlenmis olan biriyim, öyle davrandi. sonundada gercekten su lafi duydum "Iyi oldu bu, böylece kimin ne olduguda ortaya cikti" dedi.
Nolur söyleyin siz olsaniz perisan olmazmiydiniz ? 15 seneme yazik etmisim, namusuma laf söyleseydi ancak bukadar canim yanardi. Hala bu cümleyi okuyunca gözlerim doluyor. Agladim, yanima bile gelmedi. Bende gittim evden..
O daire inanin hic umrumda degil, ben sadece beni düsünsün istedim, beni sahiplensin gelecegimi düsünsün gerekirse herkezden korusun. Ama bu cocuk gibi kim ne diyorsa ona inaniyor, sorgulamiyor.. Bende el atmak zorunda hissettim kendimi
Simdi sanki cokmu düsünüyor, sahipleniyor. Kaldim böyle üc parca kiyafetle, pijamam bile yok :) Nerde o filmlerdeki adamlar, gelipte "Sen benim yanima aitsin" diyecek..
Ama ben naptim, 24 saat face`e ve whats appe baglanmadigini görünce merak ettim, evin önünden gectim. Isik görünce icim rahatladi, sonrada kizdim kedime. Herzamanki gibi yine ben onunla ilgileniyorum, helbuki onun bir eksigi yok o zaten bizim evimizde, adamin umrumdami biseye ihtiyacim olup olmadigini, cayimi kahvemi özledigim adamin umrumdami..
Ev kayınvalidenin üstüne olmaz canım,krediyi eşin çekeceğine göre zaten onun üzerine yapılır otamatikmen.benım korkum su kayınvalıdem ben evlenmeden kımsenın uzerıne e v vermem dıyordu evlerde ıstanbul dısında bızım orada yasama sansımız yok hepımızın ısı ıyı ve ıstanbulda dıye. sımdı o evlerın hepsını satıp cocuklara dagıtılacak 150 ser bın gıbı . bızde uzerını tamamlıcaz e pekı ev kayınvalıdenın adına olmayacak degılmı?
sonucta ben hem calısıyorum hemde muhtemelen cekılen kredı suanda oturdugumuz evı 1000 tl kıraya verıp uzerını tamamlayla odenecek . bu evde babamın , bana verdiği daire.
of cok karısık ısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?