- Konu Sahibi flamingo2754
-
ben çoook kısaknıyorum şimdiden. aile fertlerinin bile kucaklamasına, kimsenin öpemsine dayanamam gibi geliyo. sadece babası ve bana düşkün olsun istoyom. ya mesela kayınvaldeme daha düşkün olursa diyorum... ben mesela küçükken hep babaannemi istermişim, annemlerden kaçarmışım..benim çocuğm da öyle olsun istemıyorum
nasıl atlatırım bu duyguyu onu da bilmıyorum.
sizde nasıl durumlar kızlar?
inan benimde senden hiç bi farkım yok acaba doğal bi durum mu böyle hissetmemiz
sırf onu ilk kucağına alan olmak için normal doğum istiyorum
sezeryan olursam ve ben baygınken onu ellerler öperler korkusundan normal doğum istiyorum
bazen psikopat olduğumu düşünüyorum ama inşallah herkes böyle hissediyordur
ne bileyim ya aylardır içimde, o beni biliyor ben onu
sanki onunla ilgili tüm haklar bana aitmiş gibi hissediyorum
bende çok kıskanıyordum eşim saçmalama diyodu ve haklı çıktım bu konuda kayınvaldemle evlerimiz yakın en fazla 3 gün görüşmüyoruz bi pazarı var bunların yanlız kalsınlar demiyolar ellerine bi kap yemek alıp geliyolar ikiside neymiş torunlarını özlemişler çok düşüncesizler ikiside yiyecek gibi seviyolar çocuğu kayınvaldem içine sokuvercek imkan olsa kendine düşkün olmasını çok istiyo mesela oğlum baba dedi eee ben dedirttim ya geçen gün hemen kapmış diyo herşeyi o yapıyo o öğretiyo utanmasa ben doğurdum dicek çok sinir oluyorum evlerine gitmek istemiyorum artık geçenlerde oğluma ben giderken arkamdan ağlıcanmı diyodu ağlayınca hoşuna gitcek yani aslında iş bulup çalışmak istiyorum bakarım ben dedi ama sırf bu yüzden çalışmıyorum babanneci yapar oğlum beni istemez diye korkuyorum her dakka burnumuzun dibindeler bu şehirden gitmek istiyorum onların yüzünden
valla o konuda şanslı sayıyorum kendimi ayrı şehirlerdeyiz biz kimsemiz yok eşimle ben varım bitek
gerçi şimdi doğum için yanımda ama giddecek doğumdan sonra işte bende doğumdan sonrasını düşünüyorum kıskanma konusunda
bende çok isterdim başka bi şehirde olmayı bayramdan bayrama görüşürdük ne güzel
valla bizmkiler oğlum ilk doğduğunda kucağında indirmediler kucakcı yaptılar çocuğu
sonra biz kucağımıza alınca suçlu oluyoduk napalım alıştırdınız ağlıyo çocuk çatlasınmı
şimdide öyle sürekli kucağında tutuyo vermeyince tafra yapıyo ki ona karşı çok
mesafeliyim hiçbizaman annem gibi görmedim çünkü benle yaşıtım gibi sürüşüyo
çooook kıskanıyorum oğlumu kpss var kazanıp yerleşirsem en uzak yerleri yazcam inşallah kazanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?