doğacak bebeğinizi şimdiden kıskanıyor musunuz?

çok şanslısın kurtulmuşsun bende diyorum gidelim diye ama şimdiki işi iyi ve kolay değil hemen iş bulmak onlara sorsan kötü bişey yapmıyolardır ama her an tepemizdeler bunalttılar torun diye bizim evden çıkmıyolar aynı evde yaşıyo gibiyiz nerden taşındık buraya

Kızlar ben bebeğimi kimse kucağına alsın istemiyorum ama bu kıskandığımdan değil ben sadece eşimden kıskanıyorum çünkü zaten diğer herkezden çok sevecek beni ama kucağa alıştırıyorlar sonra herkez evine çekiliyo ilk hevesi alınca sen tek başına uğraşıyorsun evin işinimi yapacaksın kendinemi zaman ayıracaksın eşinlemi ilgilenecekssin en kötüsü bunları yapmaya çalışırken bebeğinimi kucağında pıspıslıcaksın ben herkezi uyardım kucak bebeği yapmayın sallamaya çalışmayın kendi kendine uyusun diye eşimde zaten ben vermem kucağa diyo beşiğide sallatmam sonra biz uğraşıcaz ben dersem eşimin tarafı darılabilir ama o derse bişey olmaz yani

çok iyi yaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…