Doğal burun estetiği için doktor tavsiyesi

Levent Taşçı'yı öneririm. Foruma deneyimimi yazmıştım. İlk muayenede zaten bütün beklentileri karşılayacak sonuçlar elde edebileceğinizi anlayacaksınız.

Muhammet pamukçu :)
Muhammet Pamukçu'dan emin misiniz? benim normal burnumu kendisi çökertmişti.. zor bir iyileşme sürecinden sonra da çöken burnum ve moraran burun etim için etimin çok çok ince derili olmasından başıma bunların geldiğini söylemişti.. bir değil bir milyon kez düşünülmesi gerekir gerekir bence

Muhammet Pamukçu'dan emin misiniz? benim normal burnumu kendisi çökertmişti.. zor bir iyileşme sürecinden sonra da çöken burnum ve moraran burun etim için etimin çok çok ince derili olmasından başıma bunların geldiğini söylemişti.. bir değil bir milyon kez düşünülmesi gerekir gerekir bence

Gerçekten burun ameliyatı sonrası memnun kalan insanlar bu kadar az mı diye hayret ediyorum çok geçmiş olsun forumda okuduğum yorumlar doktorlar ile görüşmeye gidemyecek kadar güvenimi kırdı

Anladığım kadarıyla doğal görünümlü yapmacık olmayan bir burun istiyorsun.Sana tavsiye edeceğim doktor Süleyman Taş Şişli de yakın çevremden memmun kalanlar oldu.Hakkında da hiç olumsuz bir şeye rastlamadım.

Merhaba yeni üye oldum ve buradaki yorumları ciddiye alıyorum. Ben doğal görünümlü bir burun istiyorum öyle ki estetik olduğu anlaşılmayan. bir senedir araştırmalarım sürüyor çünkü risk almak istemiyorum. İsteklerim doğrultusunda önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen çoğu hastası mutlu olan doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
doktor ysuf can tavsiye ederim.

Merhaba yeni üye oldum ve buradaki yorumları ciddiye alıyorum. Ben doğal görünümlü bir burun istiyorum öyle ki estetik olduğu anlaşılmayan. bir senedir araştırmalarım sürüyor çünkü risk almak istemiyorum. İsteklerim doğrultusunda önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen çoğu hastası mutlu olan doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

İzmirde yaşıyorsanız eğer. Egesante tıp merkezini öneririm. Gözün kapalı girebileceğin bir yer. Kbb ve plastik cerrahi üzerine tanımam.

Ben de Dr Metin Yılmaz'a ameliyat oldum. Ankara'da kendisi. Ama çok pişmanım. çok büyük uzun kaba bir burun yaptı. Beğenmeyince asla yardımcı olmuyor. Telefonlara cevap bile vermiyorlar. Sakın bulasmayin. Şuan onun yaptığı koca ve egri burnumu düzelttirmek için iyi ve güvenilir doktor arıyorum. Sakın Ama sakın Metin Yılmaz'a gitme. Neler çektiğini bir ben bilirim

Sizi (htylmz ve tbdmr kullanci adlari) her forumun altında Metin Yılmaz'ın överken goruyorum. Birde masum insanlara tavsiye ediyorsunuz. Onlarinda basi yansin diye mi? Doktor sizi para ile tuttu sanirim. Ben bu doktora gercekten ameliyat olmuş hüsrana uğramış onun bencilliği yuzunden yillari gitmis bir hastasıyım. Sizin gibi para ile tutulmadim.

Ben doktorumdan çok memnunum. @dromerdurmaz resmen show yaptı burnumda ve hiç ne morarma ne şişme olmadı. Nefes ve görüntü her açıdan güzel bir burnum oldu

Eklentiler

• IMG_20200910_210933_821.webp
    IMG_20200910_210933_821.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 235
@dromerdurmaz avicenna esenler Hastanesi'nde. Oranın başhekim yardımcısı. Ben kendisine yaptırdım çok güzel oldu. Çok memnunum. Benimle birlikte 3 arkadaşım daha yaptırdı hepimiz memnunuz

Eklentiler

23,8 KB · Görüntüleme: 141
Kesinlikle Dr Hacı Ömer durmaz. Esenler avicennada hem oranın başhekim yardımcısı hemde çok tecrübeli bir dr @dromerdurmaz
Doğal hem fonksiyonel hemde görüntü olarak. Ameliyat sonrası takibide çok iyi ilgili.

Eklentiler

23,8 KB · Görüntüleme: 151
Ben de doğal burun istiyordum. Fazla doğal oldu maalesef. Yani demek istiyorum ki doğal burun yapıyor diye her doktora güvenmeyin. Neredeyse eski burnunuzun aynısıyla ameliyathaneden çıkabilirsiniz. Burnunuzda sorununuz ne ise öncelikle onu çözebilecek bir doktor bulun.

Back
X