- 27 Aralık 2015
- 146
- 30
- 98
merhaba yeri nerde özelden yazarmısnızKesinlikle ümit taşkın kimse anlamıyor ve ben ameliyatida sonra ki süreçi de cok rahat geçirdim doktorda cok iyi yaptigi hastanedeki calisanlarda cok ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yeri nerde özelden yazarmısnızKesinlikle ümit taşkın kimse anlamıyor ve ben ameliyatida sonra ki süreçi de cok rahat geçirdim doktorda cok iyi yaptigi hastanedeki calisanlarda cok ilgili
levent taşçı mı?Levent Taşçı'yı öneririm. Foruma deneyimimi yazmıştım. İlk muayenede zaten bütün beklentileri karşılayacak sonuçlar elde edebileceğinizi anlayacaksınız.
tşk ederimEvet. Superplast tan levent taşçı
Muhammet Pamukçu'dan emin misiniz? benim normal burnumu kendisi çökertmişti.. zor bir iyileşme sürecinden sonra da çöken burnum ve moraran burun etim için etimin çok çok ince derili olmasından başıma bunların geldiğini söylemişti.. bir değil bir milyon kez düşünülmesi gerekir gerekir benceMuhammet pamukçu :)
Muhammet Pamukçu'dan emin misiniz? benim normal burnumu kendisi çökertmişti.. zor bir iyileşme sürecinden sonra da çöken burnum ve moraran burun etim için etimin çok çok ince derili olmasından başıma bunların geldiğini söylemişti.. bir değil bir milyon kez düşünülmesi gerekir gerekir bence
doktor ysuf can tavsiye ederim.Merhaba yeni üye oldum ve buradaki yorumları ciddiye alıyorum. Ben doğal görünümlü bir burun istiyorum öyle ki estetik olduğu anlaşılmayan. bir senedir araştırmalarım sürüyor çünkü risk almak istemiyorum. İsteklerim doğrultusunda önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen çoğu hastası mutlu olan doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Merhaba yeni üye oldum ve buradaki yorumları ciddiye alıyorum. Ben doğal görünümlü bir burun istiyorum öyle ki estetik olduğu anlaşılmayan. bir senedir araştırmalarım sürüyor çünkü risk almak istemiyorum. İsteklerim doğrultusunda önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen çoğu hastası mutlu olan doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Ben de Dr Metin Yılmaz'a ameliyat oldum. Ankara'da kendisi. Ama çok pişmanım. çok büyük uzun kaba bir burun yaptı. Beğenmeyince asla yardımcı olmuyor. Telefonlara cevap bile vermiyorlar. Sakın bulasmayin. Şuan onun yaptığı koca ve egri burnumu düzelttirmek için iyi ve güvenilir doktor arıyorum. Sakın Ama sakın Metin Yılmaz'a gitme. Neler çektiğini bir ben bilirimMerhaba yeni üye oldum ve buradaki yorumları ciddiye alıyorum. Ben doğal görünümlü bir burun istiyorum öyle ki estetik olduğu anlaşılmayan. bir senedir araştırmalarım sürüyor çünkü risk almak istemiyorum. İsteklerim doğrultusunda önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen çoğu hastası mutlu olan doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler