- Konu Sahibi sirlipirlantaa
-
Öncelikle yazınızda çok yazım hatası var türkçeyi katletmenin lüzumu yok azıcık dikkat lütfen.
Bence sevgi kıskançlığı getirir ancak bu kıyafet yada dışarı çıkma konusunda olmaz.
Kilo probleminiz varsa diyetle yenebilirsiniz böylece bu sorun çözülmüş olur.
Eşinizin sizi sevip sevmediğini biz değil siz bilebilirsiniz.
Boş yere kuruntularınızla sorun çıkarmayın kendinize derim..
Bence oncelikle ozguveninizi gelistirmeye bakin. Kilo verin, guzellesmeye calisin oldukca. Duygularinizi ben en cok buna bagladim. Yoksa ortada fol yok yumurta yok, sizde bir aldatilma korkusu. Normal gelmedi.
Kiskanclik karsidakine ya da kendine zarar vermedikce, bunaltip, kisitlamadikca bence normal. Kiskanmamak da normal. Sadece kisilik meselesi. Ama onu giyme, bunu giyme, suraya gitme, bununla konusma... Bunlar bana normal gelmiyor. Ya da sizin yaptiginiz gibi didik didik acik aramak. Bunlar anormal ve guvensiz davranislar.
Az kiskanmayi ya da hic kiskanmamayi ben olgunluk, ozguven ve guvenle bagdastiriyorum acikcasi. Demek ki bir cift arasinda guven var ki kiskanclik takintilari yok diyorum. Bazi seyleri asmislar kendi aralarinda diye bakarim. Az kiskanan az seviyor diye birsey yok bana gore.
Bunlari esinize guvenerek ve ozguveninizi gelistirerek asabilirsiniz.
senı bu hale getıren kusuru ne kı? erotık vıdeo mu ızledı,acık saçık kadın resımlerıne mı bakıyomus oda yoksa?
erkeklerin kiskanmasiyla,kadinlarin kiskanmasi ikiye ayrilir.
Kadinlar gercekten cok sevdikleri icin kiskanirlar.
Erkekler ise ,eger disarida kendileri baska kadinlara hep kotu gozle bakiyorsa,tum erkeklerin oyle oldugunu dusunup karisini kiskanir.
yani sanma ki kiskanmiyo diye sevmiyo
sevin hatta!
esin kimseye kotu gozle bakmadigi icin
sanada kotu gozle bakilmadigini saniyor ve kiskanmiyor!
o kiskanc kocalar asktan ölmüyolar emin ol.
Kilon varsa vermeye calis kendini yormadan.
ama kendin icin
Eşimde kıskançlığın K si yoktur...bu beni sevmiyor anlamına gelmiyor.
Benim ki de çok kiskanctir.
Geç saat de disarida durmami hayatta istemez çok kavga ettik bu yüzden.
Benimki aşktan olmuyor yani
Sana İsveç diyetibi öneririm.
2 hafta 15 kilo veren bile var.
Asilmayacak sorunlar değil bunlar üzme kendini lütfen :)
Bence durumunuzda bir anormallik yok aldatmaya yakın bişey görmeniz birsüre böyle olmanıza neden olabilir gayet inşallah yakın zamanda atlatırsınız. Eşinizin kıskançlık huyu başından beri bu şekildeyse zaten sorun yok yapı meselesi ama zamanla kıskançlığı azaldıysa bu da o bahsetmek istemediğiniz durumla ilgili olabilir.
Bu arada kıskançlığın kesinlikle yapı meselesi olduğunu düşünüyorum. Kıskanması gereken bir durum yaratıp bekleyin bakalım tepkisi ne olacak ben olsam öyle yapardım çok aşırı duyarsız kalırsa da kilo verme ve biraz kendinize yönelme durumuna geçebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?