- Konu Sahibi sirlipirlantaa
-
Bence durumunuzda bir anormallik yok aldatmaya yakın bişey görmeniz birsüre böyle olmanıza neden olabilir gayet inşallah yakın zamanda atlatırsınız. Eşinizin kıskançlık huyu başından beri bu şekildeyse zaten sorun yok yapı meselesi ama zamanla kıskançlığı azaldıysa bu da o bahsetmek istemediğiniz durumla ilgili olabilir.
Bu arada kıskançlığın kesinlikle yapı meselesi olduğunu düşünüyorum. Kıskanması gereken bir durum yaratıp bekleyin bakalım tepkisi ne olacak ben olsam öyle yapardım çok aşırı duyarsız kalırsa da kilo verme ve biraz kendinize yönelme durumuna geçebilirsiniz.
Kocamı çok seviyorum ama hiç kıskanmıyorum.
Sevgi kıskançlığı getirmez ama güvensizlik kıskançlık doğurur, aşırısı huzur kaçırır.
benim erkek arkadaşımda bana onu giyme bunu giyme demez dışardayken nerdesin kimlesin demez telime faceme bakmazdı ama benide çirkin bulmuyodu sen kilolu olmana bağlamışın azcık durumu bende zayıfım baya ama yok yani onu bunu giyme demedi hiç güven duygusu sanırım
Şu saate dışarı çıkamazsın - Şununla gezemezsin - ona gidemezsin
Derken aslında biizm görmediğim kötülükleri dışarıdaki gözle bakıp algılıyorlar bunlar kısıtlama kıskançlık değil düşüncedir.
Ne giydiğine karışmaması sana güvenmesinden gelir güzel yakışanı uygunu giyiyorsun dur oda karışmaz .
Nereye ne zaman nasıl gideceğini biliyor sunu dur karışmaz ..
Karışmıyor kıskanmıyor anlamına da gelmez. Kıskanıyorduk peek belli etmiyordur seviyorsa kınkanır dibine kaddaarr mantığı çok saçma .
Sıkma şeker canını
Bazen dusunuyom hep boylemiydide diye ve evet hep boyleydi. Biz nisanliyken o turkiyedeydi bende yurt disi. Beni hic bunaltnadi bende onu hic bunaltmadim. Ben sadece bi yildir boyleyim cunku aldatma korkusu buyudu icimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?