Şampuan ve Saç Kremleri doğal içerikli ama yumuşatan şampuan???

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
Kızlar ben bitkisel şampuan kullanmak istiyorum ama bu şampuanlar saçları katır kutur yapıyor saçım zaten yıpranmış ince telli daha kötü oluyor. bana öncelikle saçları kurutmayan içeriği olabildiğince doğal bir şampuan lazım öneriniz var mı

Eczane sampuanlarini kesinlikle alma canım. Ben çok kullandım güzel temizliyor ama çok matlastiriyor. Organix kullanıyorum ben içinde sülfat paraben yok üstelik çok güzel bakım yapıp yumusatiyor. Her çeşide göre içinde onarıcı yağlar var Hindistan cevizlisi kakao yaglisi olsun çok güzel nemlendiriyor yağlı olanlar

Doğal şampuan tercih etmen senin için iyi olmuş. Çünkü kimyasal içerikli şampuanlar saça zarar veriyor. Fakat bitkisel içerikli şampuanları tercih ettiğimizde ise senin dediğin gibi saçta bir sertleşme oluyor. Ben bunun çaresini kullandığım şampuanın kremini de alarak buldum. Hem kremi ile saçlarıma bakım da uygulamış oluyorum. Aynı zamanda saçlarıma bir yumuşaklık veriyor. Düzenli kullanımda saçları beslediği gibi sağlıklı uzamasına da katkı sağlıyor. Ben gayet memnunum. Bu arada denemek istersen Bioblas argan yağlı şampuan ve argan yağlı onarıcı krem ikilisini kullanıyorum. Denemek istersen gönül rahatlığı ile kullanmanı tavsiye ederim.

Herbal Essence argan yağlı kullanıyorum. Bayağı iyi geldi, ama krem de kullanıyorum tabi.
Organix in aynısı hemen hemen onu da kullanmıştım aynı etkiyi görmüştüm, fiyatı daha uygun Herbal'in.

Bitkisel içerikli şampuanlara dönmek saçlarımız için çok iyi. Çünkü saç yapımız kimyasal maddeler ile zarar görmekten kurtuluyor ve sağlıklı görünüyor. Bende Bioblas şampuan kullanıyorum uzun zamandır. Vermiş olduğu sertliği ise yine aynı markanın saç kremi ile gideriyorum. Duşta alıştığım köpürme olmadığı gibi duş sonrasında da yumuşak saçlar olmuyor ama aynaya baktığımda sağlıklı saçlar görüyorum. Ve bu beni çok mutlu ediyor.

Valla yilladir bitkimisel mitkisel neyse hepsini denedim hepside sacimi zamanla bakimsiz sert sekil almaz kirik gorunumlu hale soktu.. oyleki ne kremler ne yaglar ne de serumlar yumusatmadi anlik yumusaklik disinda.. birbirine giren dolasan saclarim oldu.. tarayip acicam derken koptu hatirlamak bile istemiyorum o gunleri :KK12:
Dogal icerik diye bisey yoktur bana gore hepsi kimyasal.. bitkisel sampuanlarda bile kimyasal var.. bana kalirsa sacin silikona bile ihtiyaci var.. silikonun saci dis etkenlerden yipranmalardan korumak gibi bi gorevi var.. biz cocukken annem ne alirsa onu kullanirdik belimde saclarim vardi gayet saglikli ve gurdu.. evlendim is basa dusunce tabi ev alisverisini ben yapinca denemedigim almadigim sampuan kalmadi.. yine döndüm kurkcu dukkanima.. ama kimyasal az olsun saci yumusatsin istiyosaniz johnsons baby sampuan 10 numara bu konuda.. ama uzun sure kullaninca saci dokmeye basliyo onuda eklemeden gecmiyim..

Back
X