Doğal Kadın Mı ? Makyajlı Kadın Mı ?

Doğal kadın mı makyajlı kadın mı?Neden?

• Ankete Katılan
    11
makyajlı kadın
ama makyaj yapmayı bilmeli öyle rastgele ne bulduysa sürmemelibi tarzı olmalı.
boya küpü olmak değil ama yüzümüze renk vermek hem kendimizi iyi hissetmemizi sağlar hemde kendimize güvenimiz artar

bir rimel şart......hafif bir allık.....ve tabii mutlaka bakımlı olmalı.........yurt dışında bir de buna spor ekleniyor bizim gibi spor yapmayan türklere uzaylı gözüyle bakıyorlar

doğal kadın mı kaldı hepimiz bakımlıyız kaşlarımızı alıyoruz saçlar boyalı endam yerınde makyajsız tessetturlu bıle cok azken...
makyajlı bayan tabısıde tum kadınlar guseldır makyaj bır kadının tum gusellıgını one cıkarır badana boya yapar gıbı yapmadıktan sonra

yerine göre değişir.
gün içinde düğün makyajı gibi makyaja karşıyım,
benim anıma göre değişiyor.
o gün ders çalışacaksam kütüphanede ya da spora,yürüyüşe çıkacaksam eşimle hiç yapmam.
ama okula giderken ya da misafirlikteyse sadece eyeliner ve çok hafif tonlarda ruj.
onun dışında rimel,fondoten vs. hiç kullanmıyorum ve hatta işlevlerini bile bilmiyorum denebilir

boya küpüne düşmüş gibi değil ama doğal tonlarda naturel yapılmış makyajlı kadın derim ben bakımlı olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…