Maddi Baskı Altındaki Bir Kadın İçin Dayanışma ve Yardım Önerileri”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha derdinizi düzgün anlatamıyorsunuz, bir danışanım diyosunuz bir danışmanım diyorsunuz. Bin liraya hala milyar diyosunuz.sizin psikolog olduğunuzu hiç sanmıyorum. Böyle özel konuları psikolog gelip buralarda açmaz zaten. Havadan 800 bin lira toplansın diye mi geldiniz? Böyle bir yarım yamalak hikayeye hangimiz inanalım burada?

Evde bebek canta yapan birisi size gore 800 bin verilecek teminatli bir iste calisiyor yani anladim peki...
Teminatlı teminatsız yani onu parayı verenler düşünmeli şahsen ben vermem tabiki ama olay nasıl gelişti tabiki evveliyatını bilmek önemli.. O konu da görgü tanığı değilim...ben sadece anlatılan kadar bilgi sahibiyim inanın onun ötesi yok bende.. Ben naçizane olarak inanmak istediğim için bilgi almak vermek istedim.. Onun dışında kalan kısmın da yokum bende

Lütfen bu dar günümde beni yanlız bırakmayın Rabbim hepimizin yuvalarına huzur versin.Eşim çok iyi bir insandı büyümü yapıldı ne oldu çözemedim.

İnanın çok zor durumdayım eşim başka biri oldu sanki büyümü yapıldı ne oldu bilmiyorum. Uzak düştük şimdi memleketime geldim hiç haber alamıyor. Kalbinde merhamet bitti sanki .. Çocukları vardı ilk eşinden onlarla çok huzurluyduk onlarında hayatı karardı resmen.Sadece duaya ihtiyacım var

Bir de merak ettiğim eşinizle barıştınız mı

Yani buradaki dua zincirleri o kadar etkili ise biz de faydalanabiliriz diye soruyorum

Daha derdinizi düzgün anlatamıyorsunuz, bir danışanım diyosunuz bir danışmanım diyorsunuz. Bin liraya hala milyar diyosunuz.sizin psikolog olduğunuzu hiç sanmıyorum. Böyle özel konuları psikolog gelip buralarda açmaz zaten. Havadan 800 bin lira toplansın diye mi geldiniz? Böyle bir yarım yamalak hikayeye hangimiz inanalım burada?
Sen milyar milyon sen bu paralari sen 800 milyor ne yaptin?

Bir de tüm bağlaçlar birleşik, bağlaç dışı -ki ve -de/da ekleri ayrı yazılmış tüylerim diken diken

Nerdesiniz kızlarr yalan meslek dedektörlerim

Sağlık için kullanılan bir borç ama sonuç alınamamış maalesef üzülerek kız vefat etmiş.. yaklaşık 800 milyon gibi büyük bir rakam.. Bugün bakılırsa bir araç parası diyebiliriz yani.. O yüzden biraz çekimser kaldım.. Ve nereye yönlendirme yapsam diye şaşırdım açıkçası
siz psikolog musunuz ?

46 yaşında hastalık olduğu için vermişler.. Uzun bir süre ödeyemeyince malûm altın dolar hepsi artınca meblağ bu raddeye gelmiş... Benim danışmanım olduğu için onu bir çok yere yönlendirme yaptım ama sonuç alamayınca birde burada konu açtım belki daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldumu diye... Tamamen fikir alışverişi..
Kadının kızı ağır hasta tedavi için yurt dışına gidip gelmesi gerekiyor,insanlar yardım amaçlı geri ödemeli altın döviz veriyor.Yani kızımız iyileşsede iyileşmesede o borç ödenecek maalesef hasta ölüyor ve borç verenler kadını tehdit ve baskıyla paralarını istiyor.Eğer bu dediğiniz doğruysa nasıl bir devre dek geldik??? Yardım amaçlı toplanan para nasıl geri istenir??? Yinede bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünmek istiyorum,bu kadar vicdansız olamayız......

Valla konu bana inandırıcı gelmedi. Hiç bir psikolog buraya konu açmaz. Açsa ne olacak ki? Aramızda mı toplayalım? Birisi özelden IBAN at diyecek diye mi bekliyorsunuz?

Keşke komşum filab deseydiniz daha inandırıcı olurdu?

Eğer banka borcu olsa belediyeler veya yardım kuruluşları yardım eder ama benim borcum var diyene kim neden güvenip para versin. Kadın bile belki yalan söylüyor olabilir borç konusunda.

Geldi uyelik iptali. Dolandirici seni...
Teminatlı teminatsız yani onu parayı verenler düşünmeli şahsen ben vermem tabiki ama olay nasıl gelişti tabiki evveliyatını bilmek önemli.. O konu da görgü tanığı değilim...ben sadece anlatılan kadar bilgi sahibiyim inanın onun ötesi yok bende.. Ben naçizane olarak inanmak istediğim için bilgi almak vermek istedim.. Onun dışında kalan kısmın da yokum bende
Kendisine gelince "ben para vermem tabikii" bize gelince "belki maddi destek olmak isteyen çıkar diye şeyaptım"

Psikologmusmus... Ay aklimi cildiracagim, 2 dandik sertifika alip "Psikolog"(!) adi altinda salak sacma paylasimlara baslayan sosyal medya maymunlarindan sonra, bir de simdi bunlar mi cikti basimiza? Eyy TPD, neredesin? 😒
Siz hangi bakkaldan aldiniz diplomayi? Hayir yani universite mezunu olsaniz etik dersini de gecmis olmaniz lazim, ama su basliga bakinca hic mumkun gorunmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X